Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Afrodite7 @ 2015 06 20, 10:45)
Sveikos mergaites, man siandien 7 stimuliavimo diena, derlius negausus tik 7 foliai verysad.gif ir dar kaip tycia uzejo nezmoniski protinio dancio skausmai kuri rauti reikejo doh.gif , dabar galvoju ar gali pakenkti foliu kokybei tie vastai kuriuos man leido uzsaldyti danciui...kaip galvojate? g.gif

Juk ne kasdien šaldė, o tik vienintelį kartą, tai tikrai neturetų pakenkti. Šiaip 7 nėra mažai, be to svarbu ne kiekybė, o kokybė smile.gif Kokiom dozėm stimuliuoja?
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2015 06 20, 10:13)
Juk ne kasdien šaldė, o tik vienintelį kartą, tai tikrai neturetų pakenkti. Šiaip 7 nėra mažai, be to svarbu ne kiekybė, o kokybė smile.gif Kokiom dozėm stimuliuoja?

man pirvas IVF, O FSH naturaliai aukstas tai po 150 stimuliuoja. antradieni jau sprogtuka leisiuosi.Na tikiuosi kad tie vaistai nepakenks, nesinoretu visko nutraukti, atkentejus visus stimuliavimo blogumus smile.gif , kaip tu selione jautiesi? sekmes tau sulaukti teigiamo rezultato 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ateinu pasidziaugti wub.gif
8DPI HCG 16 PRG 38
11DPI HCG 100, PRG 127 wub.gif wub.gif
Atsakyti
buvau pradingusi, bet va grizau po savo keliones vaikelio link ir galiu pasidalinti musu naujienomis. birzelio 3 diena buvo punkcija, ispunktavo 14, apsivaisino 9, birzelio 6 isodino 2 sesiu lasteliu ir 1 penkiu lasteliu. deja, bet rezultato nesulaukem. kaip supratau man buvo hiperstimuliacija, pilvas buvo kaip 4-5 menesiu nestumo, sake kiausides 3-4 kartus padidejusios, pradejo rinktis vandenys. labai skaudejo, norejo i ligonine guldyti, bet vis tikejausi, kad visa tai tik vaikelio link. Bet teko nusivilti... dabar lauksime rudens ir vel bandysim...
norejau pasiteirauti, kokius dar tyrimus daretes? hormonu? ka rekomenduotumet? kaip supratau nustojo vystytis, bet ka daryti, kad kita karta taip nebutu?
Papildyta:
QUOTE(19891010 @ 2015 06 22, 10:11)
Sveikutes 4u.gif  ateinu pasidziaugti wub.gif
8DPI HCG 16 PRG 38
11DPI HCG 100, PRG 127 wub.gif  wub.gif

Sveikinimai nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2015 06 22, 09:11)
8DPI HCG 16 PRG 38

Grazumelis! wub.gif sveikinu!
Atsakyti
QUOTE(Pupanr2 @ 2015 06 22, 09:13)
buvau pradingusi, bet va grizau po savo keliones vaikelio link ir galiu pasidalinti musu naujienomis. birzelio 3 diena buvo punkcija, ispunktavo 14, apsivaisino 9, birzelio 6 isodino 2 sesiu lasteliu ir 1 penkiu lasteliu. deja, bet rezultato nesulaukem. kaip supratau man buvo hiperstimuliacija, pilvas buvo kaip 4-5 menesiu nestumo, sake kiausides 3-4 kartus padidejusios, pradejo rinktis vandenys. labai skaudejo, norejo i ligonine guldyti, bet vis tikejausi, kad visa tai tik vaikelio link. Bet teko nusivilti... dabar lauksime rudens ir vel bandysim...
norejau pasiteirauti, kokius dar tyrimus daretes? hormonu? ka rekomenduotumet? kaip supratau nustojo vystytis, bet ka daryti, kad kita karta taip nebutu?
Papildyta:
Sveikinimai  nestuke.gif  4u.gif

Gaila 4u.gif . Gaila ir kad gydytojai nenustato priezasciu kodel kas vyksta, ta nezinia varo i nevilti sad.gif.
Gal kuri is merginu lanketes londone balticmedicalcentre? Gal turit kokiu atsiliepimu? Atsiprasau kad ne i tema as 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2015 06 22, 12:11)
8DPI HCG 16 PRG 38

OOO, mergaite! Kaip tave sveikinu!!! Primink jei gali trumpai, kur ir kieno toji laiminga ranka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupanr2 @ 2015 06 22, 13:13)
Papildyta:

Uzjauciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(molevape @ 2015 06 22, 15:11)
OOO, mergaite! Kaip tave sveikinu!!! Primink jei gali trumpai, kur ir kieno toji laiminga ranka  thumbup.gif

VK pas Visockiene 4u.gif
Bet nerekomenduociau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2015 06 22, 15:14)
Uzjauciu 4u.gif
Papildyta:

VK pas Visockiene 4u.gif
Bet nerekomenduociau  blush2.gif

Kodėl?

Atsakyti
QUOTE(molevape @ 2015 06 22, 16:21)

Daug ten visko buvo.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2015 06 22, 17:36)
Daug ten visko buvo.. rolleyes.gif

Skaiciuk wub.gif nuostabu svreikinu thumbup.gif wub.gif

Kodel nerekomenduotum?
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2015 06 22, 12:11)
8DPI HCG 16 PRG 38

Jeee, kaip saunu wub.gif thumbup.gif Na svarbiausia dabar aukit ir stipriai laikykites nestuke.gif

QUOTE(Pupanr2 @ 2015 06 22, 12:13)
Papildyta:

As vis pagalvodavau kaip tau einas, jau masciau, kad viskas pavyko ir net nosies nebenori cia kist, bet va gaila verysad.gif, kad nepavyko ir tau, 4u.gif o ka patys gydytojai snekejo?
Atsakyti