Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(MissChili @ 2015 07 31, 17:12)
7 DPI - HCG 47,68 blush2.gif

Bet PRL soktelejo 711  doh.gif  virs normos.
PRG 178

Ir cia dar pasveikinsiu, aaaaa kaip as dziaugiuos uz tave lotuliukas.gif wub.gif nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2015 07 31, 17:49)
Ir cia dar pasveikinsiu, aaaaa kaip as dziaugiuos uz tave  lotuliukas.gif  wub.gif  nestuke.gif  thumbup.gif

wub.gif wub.gif turbut tau jau galva iskvarsinau lotuliukas.gif per visa ta lika cha cha lotuliukas.gif dabar dar daugiau bus klausimu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2015 07 30, 20:54)
Kokio stiprumo, kiek?

Laikykis 4u.gif

100 mg kapsulytės, 4 ryte, 4 vakare.
Atsakyti
QUOTE(MissChili @ 2015 07 31, 18:51)
wub.gif  wub.gif  turbut tau jau galva iskvarsinau lotuliukas.gif  per visa ta lika cha cha lotuliukas.gif  dabar dar daugiau bus klausimu lotuliukas.gif

Kaip faina!!!!!!!!!!!!! aukit stiprekit didekit wub.gif
Cit kaip tu laikais? Kaip tavo kruopiukai? wub.gif wub.gif sakai turėsi kompanijone wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MissChili @ 2015 07 31, 18:51)
wub.gif  wub.gif  turbut tau jau galva iskvarsinau lotuliukas.gif  per visa ta lika cha cha lotuliukas.gif  dabar dar daugiau bus klausimu lotuliukas.gif

Oj ne, as tave labai suprantu biggrin.gif ir man labai dziugu, kad pavyko tau wub.gif Virusas suveike wink.gif
Saules meskute, kukuliai gerai, vis pagazdina mus su vyru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2015 07 31, 21:44)
Oj ne, as tave labai suprantu biggrin.gif ir man labai dziugu, kad pavyko tau  wub.gif  Virusas suveike wink.gif
Saules meskute, kukuliai gerai, vis pagazdina mus su vyru biggrin.gif

kaip smagu girdeti wub.gif wub.gif ! buvai pas endokrinologa? niugi niugi tokie veiksmingi virusiukai prasom cia pazerti pasirinksim ir mes blush2.gif ax.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 07 31, 22:48)
kaip smagu girdeti  wub.gif  wub.gif ! buvai pas endokrinologa? niugi niugi tokie veiksmingi virusiukai prasom cia pazerti pasirinksim ir mes  blush2.gif  ax.gif  wub.gif  wub.gif

Jo, antradieni gavau termina stebuklingai greitai, tikiuos viskas ten su ta skydliauke gerai, nes siaip ji man visad padidejis buvo, kaklas atsikises, o db to nebera..
A, kad as va pavirusavau MissChilli ir ta pacia diena papludusi kraujais i ligonine isvaziavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2015 08 01, 09:11)
Jo, antradieni gavau termina stebuklingai greitai, tikiuos viskas ten su ta skydliauke gerai, nes siaip ji man visad padidejis buvo, kaklas atsikises, o db to nebera..
A, kad as va pavirusavau MissChilli ir ta pacia diena papludusi kraujais i ligonine isvaziavau  blush2.gif

Aišku viskas bus gerai!
Oi tada nevirusuok!!!! Laikyk savo zuikucius stipriai stipriai! wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, man ryt dizioji ats diena, esu isisodinusi snaigutę, bet augino iki blastocistos, dariausiu testa lyg teigemas, idomu, koks bus ryt hcg, testas buvo 20 hcg, bet dar neryskus. Noriu si karta ir progesterona pastebėti, bet nezinau normų, gal galit pakopint jei kur šale turit?
Atsakyti
Merginos, kas naudojo/naudoja crinone? Ar visada baltas jis buna? Siandien pastebejau, kad man pardejo lyg ruduot/pilkuot... Baisu jau darosi! Nes per pirma ivf kai pamaciau juoda-sulaukiau mm doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissChili: 02 rugpjūčio 2015 - 18:44
QUOTE(tina3333 @ 2015 07 30, 08:29)
Nu net idomu kokie jusu buvo kad sake normos ribose.A ir B buvo 50 procentu? kiekis 1ml ne mazesnis nei 20mln?

Zonok db ir nepasakysiu,paskutini karta tik kai datem iui sake blogai,o visus 5 pries buvo norma,tik nepamenu kokia...
Atsakyti
QUOTE(MissChili @ 2015 08 02, 19:40)
Merginos, kas naudojo/naudoja crinone? Ar visada baltas jis buna? Siandien pastebejau, kad man pardejo lyg ruduot/pilkuot... Baisu jau darosi! Nes per pirma ivf kai pamaciau juoda-sulaukiau mm doh.gif

Isiterpsiu jei nesupyksit...pergyvenau, kad nebuvo baltas karts nuo karto, paruduodavo tamsiai, papilkedavo,.. Toks kaip nesvarus budavo... Taciau jau 20 sav spardosi malasi panele pilvelyje wub.gif svarbu, kad kraujo raudono nebutu.
Atsakyti