QUOTE(Braškiukas @ 2015 07 24, 09:19)
Labas rytas, merginos
Norėčiau paklausti, ar kuri nors darėtės IVF Northway medicinos centre pas Žiobakus? Ir kaip sekėsi? Pati rudenį ruošiuos IVF, tai bandau rinktis info. Realiai, tai svyruoju tarp LT ir TR
Aš dariausi nortway du kart IVF, ir viena FET, bet rezultatas 0(tiesa po vieno IVF nwgimdinis nėštumas), dėl ko nepavyko niekas nesiaaiskino -viskas pas jus gerai ( tiesa ne pas ziobakus dariausi). O nuvažiavus į TR per pirmą konsultaciją iškart pasakė kur problema, pasalino miausintakius, įsodino dvi blastutes ir iš pirmo karto pavyko, rezultatas dabar spardosi pilvelyje
O kas liečia vyrų nepasitikėjimą, tai duokit jiems perskaityti turkų stebuklingasias istorijas, kai jų pagalba forumo mergaitės po n nesėkmių LT, pastoja būtent TR
QUOTE(xernesta @ 2015 07 24, 19:46)
Mano planas, jei iki kovo nepastoju su IUI kelis kartus. Nieko nelauksiu ir IVF. Renkuosi tarp VK, embrions ir TR. Vis vyrui užsimenu netyčiom, bet mano jis tokios nuomonės, kad geriau vieną ar du kartus į TR nei n kartų čia. O Turkija ir turkai mums labai patinka
Bet vienintelė bėda mano baimė, dėl pirmo karto (nieko nežinai balta varna) ir aš nekalbu nei rusiškai, nei angliškai. Vyras puikiai angliškai.
Kas dėl kalbos, tai aš ir nekalbu nei rusiškai nei angliškai, o vyras puikiai, ir tik su jo pagalba mes sugebėjome nuskrist i TR tris kartus - konsultacijai, operacijai ir IVF
taip kad kalba tikrai ne kliūtis, ypač jei vienas iš jūsų ją mokat