Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(xernesta @ 2015 07 24, 18:46)
Bet vienintelė bėda mano baimė, dėl pirmo karto (nieko nežinai balta varna) ir aš nekalbu nei rusiškai, nei angliškai. Vyras puikiai angliškai.

Atsiprašau, kad įsiterpiu iš kitos temos, bet Turkijos Memorial klinikoje girdėjau vertėjaujant ir prancūziškai. Gal ir kitų kalbų vertėjų yra.
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2015 07 24, 09:19)
Labas rytas, merginos  4u.gif

Norėčiau paklausti, ar kuri nors darėtės IVF Northway medicinos centre pas Žiobakus? Ir kaip sekėsi? Pati rudenį ruošiuos IVF, tai bandau rinktis info. Realiai, tai svyruoju tarp LT ir TR  g.gif

Aš dariausi nortway du kart IVF, ir viena FET, bet rezultatas 0(tiesa po vieno IVF nwgimdinis nėštumas), dėl ko nepavyko niekas nesiaaiskino -viskas pas jus gerai ( tiesa ne pas ziobakus dariausi). O nuvažiavus į TR per pirmą konsultaciją iškart pasakė kur problema, pasalino miausintakius, įsodino dvi blastutes ir iš pirmo karto pavyko, rezultatas dabar spardosi pilvelyje wub.gif
O kas liečia vyrų nepasitikėjimą, tai duokit jiems perskaityti turkų stebuklingasias istorijas, kai jų pagalba forumo mergaitės po n nesėkmių LT, pastoja būtent TR wub.gif
QUOTE(xernesta @ 2015 07 24, 19:46)
Mano planas, jei iki kovo nepastoju su IUI kelis kartus. Nieko nelauksiu ir IVF. Renkuosi tarp VK, embrions ir TR. Vis vyrui užsimenu netyčiom, bet mano jis tokios nuomonės, kad geriau vieną ar du kartus į TR nei n kartų čia. O Turkija ir turkai mums labai patinka  bigsmile.gif Bet vienintelė bėda mano baimė, dėl pirmo karto (nieko nežinai balta varna) ir aš nekalbu nei rusiškai, nei angliškai. Vyras puikiai angliškai.

Kas dėl kalbos, tai aš ir nekalbu nei rusiškai nei angliškai, o vyras puikiai, ir tik su jo pagalba mes sugebėjome nuskrist i TR tris kartus - konsultacijai, operacijai ir IVF thumbup.gif taip kad kalba tikrai ne kliūtis, ypač jei vienas iš jūsų ją mokat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 07 25, 09:56)
Kas dėl kalbos, tai aš ir nekalbu nei rusiškai nei angliškai, o vyras puikiai, ir tik su jo pagalba mes sugebėjome nuskrist i TR tris kartus - konsultacijai, operacijai ir IVF  thumbup.gif taip kad kalba tikrai ne kliūtis, ypač jei vienas iš jūsų ją mokat  4u.gif

Ačiū už padrasinimą 4u.gif Gal galima paklausti kodėl šalino kiausintakius? g.gif mam asmeniškai butų gaila jų lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu va merginos, baigesi mano stebuklas, nakti prasidejo skausmai ir pradejau kraujuot , pabego maziukas angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 07 25, 10:18)
Nu va merginos, baigesi mano stebuklas, nakti prasidejo skausmai ir pradejau kraujuot , pabego maziukas angel_sadangel.gif

Laikykis mazut verysad.gif cray.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2015 07 25, 09:45)
Ačiū už padrasinimą  4u.gif Gal galima paklausti kodėl šalino kiausintakius?  g.gif mam asmeniškai butų gaila jų  lotuliukas.gif

Todėl kad abu kaip sakė profesorė buvo very bad ( labai blogi). Prieš kelis metus buvo išoperuotas hidrosalpingsas, o kaip žinom jis megsta atsinaujinti ir veikia abortuojanciai, paskui per blogą kiausintaki, kuris neturi fimbriju blastute nukeliavo į pilvo ertme ir taip buvo negimdinis nėštumas. Pas turkus ir per GN ir per echo iškart pasakė kad problema kiausintakiuose, kad vieną tikrai salins, o dėl kito paaiškės per LP. Daug galvojom su vyru, bet noras turet stebukleli nugalėjo, pasverem visus už ir visus prieš ir nusprendėme kad kiausintakiu pašalinimas tai ne pasaulio pabaiga, greičiau jau leliuko neturėjimas mums buvo pasaulio pabaiga. O dar labai įkvėpė nikos2 istorija, kai po daugelio nesėkmingų IVF Lt irLv, būtent TR po kiausintakiu pašalinimo susilaukė berniuko, o šiais metais dar ir dvynukų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šifonyte: 25 liepos 2015 - 11:36
QUOTE(burgunt @ 2015 07 25, 09:18)

Och...burgunt verysad.gif verysad.gif laikykis...
Atsakyti

Laikykis burgunt verysad.gif
Atsakyti
Sveikos niekas man nepasake kodel nepavyko. Laukia dabar snaigutes, o jei nepavyks manau reik darytis LP ir Histero, ir gal tada bandyt pas turkus. Tik beda ta kad angliskai nekalbam, tik rusiskai ir tai ne puikiai. Ar tai butu kliutis kaip manot? Gagushka kaip tu? Galvojat vel bandyt?vel VK?
Atsakyti
QUOTE(tina3333 @ 2015 07 27, 08:37)
Sveikos niekas man nepasake kodel nepavyko. Laukia dabar snaigutes, o jei nepavyks manau reik darytis LP ir Histero, ir gal tada bandyt pas turkus. Tik beda ta kad angliskai nekalbam, tik rusiskai ir tai  ne puikiai. Ar tai butu kliutis kaip manot? Gagushka kaip tu? Galvojat vel bandyt?vel VK?

Labas rytas,joa galvojam dar bandyt.vk tik nezinau kada...smile.gifo jei ne,tada irgi manau Turkija butu logiskiausias variantas,o del susikalbejimo,manau viskas ten butu ok,nes is esmes gi zinai kokia procedura darysi,o be to gal jie ten ir verteju turi,reik paieskot sitos info susirasinejimuose apie Turkija,tai jus snaigutes kita men pasiimsit?smile.gif
Papildyta:

verysad.gif laikykis
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2015 07 24, 18:46)
Mano planas, jei iki kovo nepastoju su IUI kelis kartus. Nieko nelauksiu ir IVF. Renkuosi tarp VK, embrions ir TR. Vis vyrui užsimenu netyčiom, bet mano jis tokios nuomonės, kad geriau vieną ar du kartus į TR nei n kartų čia. O Turkija ir turkai mums labai patinka  bigsmile.gif Bet vienintelė bėda mano baimė, dėl pirmo karto (nieko nežinai balta varna) ir aš nekalbu nei rusiškai, nei angliškai. Vyras puikiai angliškai.

Klausyk vyro rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2015 07 24, 19:46)

Vyras teisus, tuo labiau, kad jo puikios anglų žinios, kaip pati sakai, tad manau problemų tikrai nebūtų mirksiukas.gif Mūsų su vyru laužytos kalbos žinios, bet tikiu, kad ir mums pavyks smile.gif O tas pirmas kartas visada baugina... blush2.gif

QUOTE(burgunt @ 2015 07 25, 10:18)

Stiprybės, burgunt.... 4u.gif
Atsakyti