QUOTE(RositaK @ 2015 07 24, 10:54)
MB irgi buvo skeptiškas, bet visi stereotipai, "pasigauti" kituose TR kurortuose apie turkus, greit ištirpo tik nuvažiavus į Stambulą pirmai konsultacijai
tada jau sakė "TIK į Stambulą, gana LT ir LV"
Turkija didelė, o didžiųjų miestų negalime lyginti su periferiniais kaimeliais ar kurortais kuriuose atostogaujame
As irgi pritariu issakytom mintim
Mes daremes LV Embrions.LT Vaisingumo klinikoje, Motina ir vaikas Kaune ir Baltis ir Amerikos klinikoje ir nebuvo rezultatu nei komentaru.Aibes pinigu,vaistu,pablogejusi stipriai sveikata ir t.t.Mano vyras buvo pries turkus,susipykdavom iki asaru.Nes ka tie turkai moka,geriau tikrai niekas nepadarys viskas taip pat kaip ir pas mus,ziurek koia kaina ir t.t.Bet...po pirmos konsultacijos irgi pasake,o cia viskas zymiai rimciau,o kai pradejom pati procesa,tai jis visa menesi man ausis prazuze kad LT ir LV medikams mokytis ir mokytis ir t.t.Rezultata turim tik turku deka.
Mes nevaziuodavom atostogauti i Turkija tad nezinojom kokie tie turkai ir pan.Tik girdedavom kad nieko gero,o kai keli medikai isgirdo kad vyksim i Turkija IVF tai pradejo ir kvailiais vadint,ir pirsta prie smilkinio sukiot o viena genetike net pasake,kad jo turejau as toki atveji,vaziavo mergina irgi dirbtinio darytis i Kinija tai va grizo invalido vezimelyje.Zodziu,palaikymas buvo tik sekmingos kelios istorijos ir mergaites kurios jau ten buvo.O aplinka nepalaike.Bet dziaugiuos kiekviena valanda kad nepasidaviau ir vistiek vaziavau,nors ir neturejau dideliu vilciu,galvojau kad nepavyks bet mums pasakys kur musu beda-bet atsitiko visai kitaip.Dabar ne tik as bet ir mano vyras visiems rekomenduoja vykt i Turkija ir pasakoja (aisku kam idomu ir turi bedu tu paciu kaip ir mes) kaip viskas vyksta ir pan.
Tikrai po Turkijos nesinori daugiau niekur.Ir jei abu sugebesim surinkt pinigelius mes tik ten vel vyksim ieskot broliuko ar sesutes
Rasau irgi labai labai nuosirdziai.