Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(tina3333 @ 2015 07 23, 15:15)
Man sake menesi praleist, tada galiu su snaigutem. O tau daryta histeroskopija ir laparoskopija? Nes man tai ne, tai dabar galvoju gal ir pas mane kokiu bedu yra? Kaip tavo vyras prieme zinia? nes mano tai lb blogai, kaltina save, puole i depresija.Nzn kaip man laikytis

Joa man dare gimdos nuotrauka ir kazkas pasirode netaip tai sake reik laparoskopijos,bet nieko nerado...viskas tipo ok,sako duodu max puse metu ir pastosi,bet rugseji jau bus metai...vyras mano nu liudi,bet stengiasi man nuotaika pakelt,sako nepergyvenk bandysim dar,tokia atranka,gal jie buvo kokie genetiskai negeri,kad ju neprieme...tai pirma diena buvo tikrai lb blogai,net nesikalbejom apie tai...bet sian jau kazkaip geriau truputi...suprantu,kad ne as pirma,ne as paskutine,tik kad nera tos tikslios priezasties,kodel...va tas baugina...
Atsakyti
QUOTE(nono @ 2015 07 23, 09:59)
Sveikos, gal kas pasakys kur butu galima įsigyti leidžiamo progesterono?  dekoju

Jo LT nenusipirksi. Galima perpirkt likučius, ar prašyt kad parvežtų kas nors iš užsienio. Aš vežiausi iš Turkijos.
Atsakyti
Labas rytas, merginos 4u.gif

Norėčiau paklausti, ar kuri nors darėtės IVF Northway medicinos centre pas Žiobakus? Ir kaip sekėsi? Pati rudenį ruošiuos IVF, tai bandau rinktis info. Realiai, tai svyruoju tarp LT ir TR g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, norejau pasiteirauti, ar jums gydytojai po nesekmingo IVF ka nors pakomentuoja kodel nepavyko? Ar tiria kaip nors, kad suzinoti priezasti nesekmes ar taip ir lieka viskas nepaaiskinta. Man si menesi irgi buvo pirmas IVF Baltijos amerikos klinikoj ir nesekmingas. Galvoju ka reikes daryti toliau, tikrai zinau, kad bandysim ir vel. Labai lauksiu patarimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2015 07 24, 09:19)
. Realiai, tai svyruoju tarp LT ir TR  g.gif

Jei jqu svarstai, tai tik TR 4u.gif nors būten Northway nedariau IVF, tačiau kalbu iš savo ilgos karčios patirties. Stambule visai kitos galimybės, technologijos, aptarnavimas, medikų kompetencija ir t.t.t., o ir kaina super ( įeina embrioskopas, IMSI+ICSI ir pan) 4u.gif nuoširdžiai, jei tik turit galimybę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2015 07 24, 09:19)
Labas rytas, merginos  4u.gif

Norėčiau paklausti, ar kuri nors darėtės IVF Northway medicinos centre pas Žiobakus? Ir kaip sekėsi? Pati rudenį ruošiuos IVF, tai bandau rinktis info. Realiai, tai svyruoju tarp LT ir TR  g.gif

Ir as noriu rekomenduoti tik TR - negaiskit laiko ir negadinkit sveikatos LT klinikose.
IVF nedariau pas juos, bet turejau kelias konsultacijas ir apziuras - dar toli iki turku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2015 07 24, 08:19)
Labas rytas, merginos  4u.gif

Norėčiau paklausti, ar kuri nors darėtės IVF Northway medicinos centre pas Žiobakus? Ir kaip sekėsi? Pati rudenį ruošiuos IVF, tai bandau rinktis info. Realiai, tai svyruoju tarp LT ir TR  g.gif

Lankiausi pas abu Ziobakus 1 metus. Turejau 4 inseminacijas, deja nesekmingai.Daremes visus tyrimus, kuriuos nurode. Priezasciu nerado, nes tyrimai lyg ir geri, sako amzius (man bus 36) blogas faktorius. Siaip labai malonus zmones ir ji, ir jis, draugei pas juos pavyko is pirmo karto ir net ne IVF dare, o inseminacija.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 07 24, 10:03)
Jei jqu svarstai, tai tik TR 4u.gif nors būten Northway nedariau IVF, tačiau kalbu iš savo ilgos karčios patirties. Stambule visai kitos galimybės, technologijos, aptarnavimas, medikų kompetencija ir t.t.t., o ir kaina super ( įeina embrioskopas, IMSI+ICSI ir pan) 4u.gif nuoširdžiai, jei tik turit galimybę wub.gif

QUOTE(Aivė @ 2015 07 24, 10:13)
Ir as noriu rekomenduoti tik TR - negaiskit laiko ir negadinkit sveikatos LT klinikose.
IVF nedariau pas juos, bet turejau kelias konsultacijas ir apziuras - dar toli iki turku  doh.gif

Ačiū, mergaitės už info 4u.gif Aš ir labiau į TR linkstu, bet vyras kol kas nepasitiki jais.... Na, bet dar turiu laiko jį paruošt biggrin.gif

QUOTE(gulbe0805 @ 2015 07 24, 10:42)
Lankiausi pas abu Ziobakus 1 metus. Turejau 4 inseminacijas, deja nesekmingai.Daremes visus tyrimus, kuriuos nurode. Priezasciu nerado, nes tyrimai lyg ir geri, sako amzius (man bus 36) blogas faktorius. Siaip labai malonus zmones ir ji, ir jis, draugei pas juos pavyko is pirmo karto ir net ne IVF dare, o inseminacija.

Aš ir pas juos lankaus dėl rimtesnių klausimų, tikrai nesiskundžiu, patinka jie. Man buvo daryta LP ir IUI. Deja, IUI nepavyko.... Tai įdomu kaip su IVF pas juos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2015 07 24, 10:48)
Ačiū, mergaitės už info  4u.gif Aš ir labiau į TR linkstu, bet vyras kol kas nepasitiki jais.... Na, bet dar turiu laiko jį paruošt  biggrin.gif

MB irgi buvo skeptiškas, bet visi stereotipai, "pasigauti" kituose TR kurortuose apie turkus, greit ištirpo tik nuvažiavus į Stambulą pirmai konsultacijai thumbup.gif tada jau sakė "TIK į Stambulą, gana LT ir LV" lotuliukas.gif
Turkija didelė, o didžiųjų miestų negalime lyginti su periferiniais kaimeliais ar kurortais kuriuose atostogaujame 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gulbe0805 @ 2015 07 24, 09:00)
Sveikos merginos, norejau pasiteirauti, ar jums gydytojai po nesekmingo IVF  ka nors pakomentuoja kodel nepavyko? Ar tiria kaip nors, kad suzinoti priezasti nesekmes ar taip ir lieka viskas nepaaiskinta. Man si menesi irgi buvo pirmas IVF Baltijos amerikos klinikoj ir nesekmingas. Galvoju ka reikes daryti toliau, tikrai zinau, kad bandysim ir vel.  Labai lauksiu patarimu smile.gif

Man niekas nieko nekomentavo kodel...na buvo gan silpni embrionai,tai suprask gal del to...bet vienai merginai idejo du stipruolius ir taip pat nepavyko...Tina,ar kalbejai su gyd,sake ka nors,kas kodel del ko?
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 07 24, 10:54)
MB irgi buvo skeptiškas, bet visi stereotipai, "pasigauti" kituose TR kurortuose apie turkus, greit ištirpo tik nuvažiavus į Stambulą pirmai konsultacijai thumbup.gif tada jau sakė "TIK  į Stambulą, gana LT ir LV" lotuliukas.gif
Turkija didelė, o didžiųjų miestų negalime lyginti su periferiniais kaimeliais ar kurortais kuriuose atostogaujame 4u.gif

As irgi pritariu issakytom mintim drinks_cheers.gif Mes daremes LV Embrions.LT Vaisingumo klinikoje, Motina ir vaikas Kaune ir Baltis ir Amerikos klinikoje ir nebuvo rezultatu nei komentaru.Aibes pinigu,vaistu,pablogejusi stipriai sveikata ir t.t.Mano vyras buvo pries turkus,susipykdavom iki asaru.Nes ka tie turkai moka,geriau tikrai niekas nepadarys viskas taip pat kaip ir pas mus,ziurek koia kaina ir t.t.Bet...po pirmos konsultacijos irgi pasake,o cia viskas zymiai rimciau,o kai pradejom pati procesa,tai jis visa menesi man ausis prazuze kad LT ir LV medikams mokytis ir mokytis ir t.t.Rezultata turim tik turku deka. 4u.gif
Mes nevaziuodavom atostogauti i Turkija tad nezinojom kokie tie turkai ir pan.Tik girdedavom kad nieko gero,o kai keli medikai isgirdo kad vyksim i Turkija IVF tai pradejo ir kvailiais vadint,ir pirsta prie smilkinio sukiot o viena genetike net pasake,kad jo turejau as toki atveji,vaziavo mergina irgi dirbtinio darytis i Kinija tai va grizo invalido vezimelyje.Zodziu,palaikymas buvo tik sekmingos kelios istorijos ir mergaites kurios jau ten buvo.O aplinka nepalaike.Bet dziaugiuos kiekviena valanda kad nepasidaviau ir vistiek vaziavau,nors ir neturejau dideliu vilciu,galvojau kad nepavyks bet mums pasakys kur musu beda-bet atsitiko visai kitaip.Dabar ne tik as bet ir mano vyras visiems rekomenduoja vykt i Turkija ir pasakoja (aisku kam idomu ir turi bedu tu paciu kaip ir mes) kaip viskas vyksta ir pan.
Tikrai po Turkijos nesinori daugiau niekur.Ir jei abu sugebesim surinkt pinigelius mes tik ten vel vyksim ieskot broliuko ar sesutes 4u.gif Rasau irgi labai labai nuosirdziai.
Atsakyti
Mano planas, jei iki kovo nepastoju su IUI kelis kartus. Nieko nelauksiu ir IVF. Renkuosi tarp VK, embrions ir TR. Vis vyrui užsimenu netyčiom, bet mano jis tokios nuomonės, kad geriau vieną ar du kartus į TR nei n kartų čia. O Turkija ir turkai mums labai patinka bigsmile.gif Bet vienintelė bėda mano baimė, dėl pirmo karto (nieko nežinai balta varna) ir aš nekalbu nei rusiškai, nei angliškai. Vyras puikiai angliškai.
Atsakyti