Sveikos, gal kas pasakys kur butu galima įsigyti leidžiamo progesterono? dekoju
jau nezinau ko griebtis, antras nestumas is eiles, per paskutinius puse metu, Hcg dvigubinasi kas 36 val, o PRG krenta, nepaisant to, kad pirmuoju atveju naudojau crinone( 9 sav nustojo vystytis), o ši karta utrogestan. beje as po IUI pastojus, ne po IVF, tiesiog tik šioj temoj radau apie leidžiama progesterona.
Sveikos, net nezinau ka parasyt neturiu nei geru nei blogu naujienu. Gimdoje rado puslyte, pagal dydi 5 savaiciu, bet jeigu pagal ju skaisiavimus turi but kaip ir 7 sav. bet pas mane velai pradejo kilt hcg tai nieko pasakyt dar negali, ismatavo puslyte, krauja vel pridaviau ir liepe kita treciadieni ateit. per viena vizita nieko pasakyt negali, ar vystosi ar jau nustojo o sonus skauda nes abiejuose pusese yra nemazai geltonkunio. kazkodel daktare nelabai komentavo paskutinio kraujo atsakymo, tipo kaip ir blogai bet ....... o PRG visai nereikia daryt
Taip ir likau nezinioje, gal iki kito vizito ir mmm sulauksiu
Taip ir likau nezinioje, gal iki kito vizito ir mmm sulauksiu
QUOTE(nono @ 2015 07 23, 08:59)
Sveikos, gal kas pasakys kur butu galima įsigyti leidžiamo progesterono? dekoju
Prašyk pas "turkes", Stambulo temoj, kad parvežtų kas nors.
Gal mažas progesteronas ir bus ta problema
QUOTE(tina3333 @ 2015 07 21, 15:58)
Gagushka net nezinau ka pasakyt, lb lb liudna, man ir jau lb baisu. Kai tik zinosiu butinai parasysiu. Laikykis
Tina,kaip tu???labai laukiu tavo sekmes..
Labas man ir nepavyko:(
QUOTE(tina3333 @ 2015 07 23, 14:37)
Laikykis... Ziauriai sunku zinau. Kai nepavyko kriokiau krokodilo asarom dvi dienas
Aciu, o tu su snaigute bandai po 1 IVF? Kokios bedos pas jus?
QUOTE(tina3333 @ 2015 07 23, 14:48)
Aciu, o tu su snaigute bandai po 1 IVF? Kokios bedos pas jus?
Taip siandien pasiemiau snaigute po 1 nepavykusio ivf. Bedu nemazai pas mus, pradtas vyro turtas, pas mane pks, ov nevyksta ir vienas kiausintakis nepratekamas
QUOTE(tina3333 @ 2015 07 23, 14:37)
Ufff labai gaila...:(as jau sian susirgau...skambinau gyd nuliudint...
kokie toliau planai?kada Bandysit dar?man sake,kad db maziausiai 3 ciklai poilsio...nes mes snaiguciu neturim,o kas turi tai berods iskart gali kartoti
Man sake menesi praleist, tada galiu su snaigutem. O tau daryta histeroskopija ir laparoskopija? Nes man tai ne, tai dabar galvoju gal ir pas mane kokiu bedu yra? Kaip tavo vyras prieme zinia? nes mano tai lb blogai, kaltina save, puole i depresija.Nzn kaip man laikytis