Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(MonCheri @ 2015 07 19, 21:08)
nmol/l.  O yra koks skirtumas? Beje gal zinai kur musu mieste galeciau pakartoti greiciau PRG? Sos diagnostika laukiau 1.5paros , Medicina per 3d.tik , negi nera normalios labes ..belaukiant ir prazilt galima 😔

Aš darau rezus laboratorijoj. Priešais tinklus.

Na jei būtų ng tai reiktų daugint iš 3.18 kad gaut nmol.

Tai gavai progest?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Turiu fraxiparino 9 ampules, galioja iki 2017 metų, galėčiau perleisti, jei kam reikia smile.gif a.ž.
Atsakyti
QUOTE(MissChili @ 2015 07 19, 16:59)
Ketvirtadieni pasiimsiu smile.gif nuo siandien crinona pradedu naudoti ruosiu guoli biggrin.gif greiciau tas ketvirtadienis  blush2.gif

Neramu truputi nes snd kazkoks pertejimas atsiranda ar nebus taip kad vel pienlige puola mane?? Ka tada daryt!? doh.gif

Nuo crinono gali būti alergija. nestuke.gif galima naudoti Gyno Pevaryl žvakutes. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 07 20, 11:16)
Nuo crinono gali būti alergija.  nestuke.gif galima naudoti Gyno Pevaryl žvakutes.  rolleyes.gif

Kaip ir viskas ok nurimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2015 07 17, 16:19)
Gulbe0805 uzjauciu  verysad.gif  4u.gif Turejau 3 IUi nesekmingas ir 1IVf nevykusi... nera zodziu kol kas paguosti...tik laikas numalsins skausma  verysad.gif
O kokios bedos pas jus? genetinius darete per ta laika? Jei rimtos bedos kokios tai negaisti cia laiko ir pinigu,Turkija Lenkija bandyti geriau  unsure.gif
Nenusiminkite ir nenuleiskite ranku tik... mums po visu nesekmiu is pirmo karto Lenkijos klinikoje pasiseke IUI, tikekite ir bandykite vel ir vel... nors zinau kaip pomazu viltis blanksta. STIPRYBES  4u.gif

Labai dziaugiuosi jusu sekme, o jums kurioj klinikoj Lenkijoje pasiseke, nes mes tikrai nenuleisim ranku ir bandysim, tai butu idomu isgirsti ir apie Lenkija nuomones, aciu smile.gif o tyrimu tai daremes labai daug ir abiejose klinikose, tik kol kas nieko nerado.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gulbe0805: 20 liepos 2015 - 13:44
Gagushka kaip tu? kada snd zinosi skaiciukus? ar jauti ka nors
Atsakyti
QUOTE(tina3333 @ 2015 07 21, 08:56)
Gagushka kaip tu? kada snd zinosi skaiciukus? ar jauti ka nors

Labas!Kraujas priduotas,ats sian vakare sake atsius...smile.gif ir esu nusiteikus 0 nes nejauciu visiskai visiskai nieko...net krutines nebeskauda...tik kad temperatura pakilus ir nakti turbut krenta,nes atsibundu visa slapia...bet cia nuo crinone,tai vat...o tu ,ar jauti ka nors?
Atsakyti
Krutine skausminga, bet ji man tokia nuo stimuliacijos pradzios, daugiau kaip ir nieko, panikuoju ziauriai, man atsakymas ketvirtadieni. Parasyk butinai kai zinosi atsakyma, as del taves irgi pergyvenu.As tai is proto jau einu.
Atsakyti
Nu va merginos, baigesi mano stebuklas verysad.gif per savaite beveik neuzaugo HCG nuo 1840 tik 3531. Liudna. Ryt pas daktare, turbut bus nevietoje pastojimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 07 21, 15:54)
Nu va merginos, baigesi mano stebuklas  verysad.gif per savaite beveik neuzaugo HCG nuo 1840 tik 3531. Liudna. Ryt pas daktare, turbut bus nevietoje pastojimas  doh.gif

verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tina3333 @ 2015 07 21, 10:02)
Krutine skausminga, bet ji man tokia nuo stimuliacijos pradzios, daugiau kaip ir nieko, panikuoju ziauriai, man atsakymas ketvirtadieni. Parasyk butinai kai zinosi atsakyma, as del taves irgi pergyvenu.As tai is proto jau einu.

Ech merginos...0,100 nuojauta manes neapgavo...:(einu toliau liudet...
Tina,buk gera,nekartok mano atvejo;)lb linkiu tau geru rezultatu ketvirtadieni,butinai parasyk!!!!*
Atsakyti
o ar yra skirtumas tarp IU\I ir U\I ?Cia HCG matuojant
Atsakyti