Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Tekle777 @ 2015 07 16, 16:10)
Sveikos.  Tiek kiek įmanoma apsigydžiau savo žaizdas ir vėl galvoju apie startą..
Gaila, kad dar vis matau tas pačias merginas čia.. na, bet turi ateiti ir mūsų laikas! 4u.gif

Skaičiau čia, kad vienai merginai pavyko Nortway klinikoje su embrions terpe.
Gal verta ir man ten pabandyti? Kas gali pasidalinti info apie Žiobakienę, Nortway kliniką? Sėkmingomis  ir nesėkmingomis istorijomis?
Ačiū! ax.gif

Lankiausi butent pas sia gydytoja, labai patenkinta ja ir visu personalu. Apie terpe net nebuvo uzsiminusi, bandysim apie tai klausim per ateinancia konsultacija. Labai tikiuosi, kad tikrai ja naudoja, nes tikrai norim pas ja grizti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 07 17, 1e)

Nesidziaugiu viskas komplikuota kazkaip .... 😟
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2015 07 18, 10:19)

Pas tave progesteronas nmol ar ng ?
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2015 07 17, 18:22)
Help mergytes !!!!!
Gal kuri turkisko, ar kito  Crinone turit, ar leidziamo prg.Perpirkciau skubiai...
HCG >5000,o PRG 38.53    cry.gif
bet reiktu siusti,  is ten pat kur  ir afroditei.
]

Turiu Crinono iš LV (60€), pas turkes būtų tikriausiai pigiau g.gif
Atsakyti
Cia ir beda,kad pasidarem kruvas tyrimu ir kol kas neranda prie ko prikibti. Bet tikrai nenuleisim ranku, tik reikia laiko atsigauti ir vel pradesim.
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2015 07 18, 10:19)

ar gavai crinono ? palergonija turi latvisko ....

burgunt nugi super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(MissChili @ 2015 07 17, 10:59)
Sveikutes,
Smagu matyt geru ziniu!

As su klausimu kaip juks reikalai su plaukais po visu stimuliaciju??
As nebegaliu man kuokstais eina plaukai lauk... sad.gif nzn ka daryt ir gaip vos keli plaukai ant galvos pas mane... Vutaminai, kaukes nieks nepadeda..

kaip tu , ar jau su savo chilliukais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 07 19, 16:52)
ar gavai crinono ? palergonija turi latvisko ....
burgunt nugi super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Papildyta:

kaip tu , ar jau su savo chilliukais  wub.gif

Ketvirtadieni pasiimsiu smile.gif nuo siandien crinona pradedu naudoti ruosiu guoli biggrin.gif greiciau tas ketvirtadienis blush2.gif

Neramu truputi nes snd kazkoks pertejimas atsiranda ar nebus taip kad vel pienlige puola mane?? Ka tada daryt!? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MissChili @ 2015 07 19, 16:59)
Ketvirtadieni pasiimsiu smile.gif nuo siandien crinona pradedu naudoti ruosiu guoli biggrin.gif greiciau tas ketvirtadienis  blush2.gif

Neramu truputi nes snd kazkoks pertejimas atsiranda ar nebus taip kad vel pienlige puola mane?? Ka tada daryt!? doh.gif

Man buvo irgi isisukus pienlige pries pat visas proceduras. Bet spejau su zvakutem susitvarkyt. Nieko daktarei nesakiau. Tad viskas praejo gerai ir rezultatas nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(MissChili @ 2015 07 19, 17:59)
Ketvirtadieni pasiimsiu smile.gif nuo siandien crinona pradedu naudoti ruosiu guoli biggrin.gif greiciau tas ketvirtadienis  blush2.gif

gal nuo crinono g.gif
o kelinta cd gausis pasiemimas? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(1EVA @ 2015 07 19, 17:45)
Man buvo irgi isisukus pienlige pries pat visas proceduras. Bet spejau su zvakutem susitvarkyt. Nieko daktarei nesakiau. Tad viskas praejo gerai ir rezultatas  nestuke.gif

Bet zvakutes su crinonu det gal nlb gerai?? Ar taip naudojai? Bet tiekimes kad viskas bus ok smile.gif

As crinone tik siandien isidejau tai nemanau kad nuo jo man kartais buna pasikartojanti pienlige tai praita men kaip tik turejau:)

Idejimas gaunasi 17 cd cool.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 07 18, 10:27)
Pas tave progesteronas nmol ar ng ?

nmol/l. O yra koks skirtumas? Beje gal zinai kur musu mieste galeciau pakartoti greiciau PRG? Sos diagnostika laukiau 1.5paros , Medicina per 3d.tik , negi nera normalios labes ..belaukiant ir prazilt galima 😔
Atsakyti
QUOTE(MissChili @ 2015 07 19, 18:12)
Bet zvakutes su crinonu det gal nlb gerai?? Ar taip naudojai?  Bet tiekimes kad viskas bus ok smile.gif

As crinone tik siandien isidejau tai nemanau kad nuo jo man kartais buna pasikartojanti pienlige tai praita men kaip tik turejau:)

Idejimas gaunasi 17 cd cool.gif

Hm... g.gif gal geriau pasiteirauk gydytojo. Nes as biski kitokius vaistus naudojau. Man nebuvo tokio crinone.
Atsakyti