Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Tekle777 @ 2015 06 16, 11:22)
Sveikos,
Aš po 3IVF nesėkmingų noriu pabandyt paskutinį kartą. Bet noriu keisti kliniką. Iki šiol visi buvo VK. Ką be jų rekomenduotumėt LT?
Ačiū 4u.gif

Rekomenduočiau ne LT!
Jeigu sunku su važinėjimu toliau, EGV daro IVF "nuotoliniu būdu" - atvažiuoji konsultacijai, punkcijai ir įsodinimui, o stebi čia vietoje.
Dar Estijoje "Elite" taip daro, bet Late ten buvo, sukritikavo kaip visišką Šaraškino kontorą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 16 birželio 2015 - 11:47
QUOTE(Tekle777 @ 2015 06 16, 08:22)
Sveikos,
Aš po 3IVF nesėkmingų noriu pabandyt paskutinį kartą. Bet noriu keisti kliniką. Iki šiol visi buvo VK. Ką be jų rekomenduotumėt LT?
Ačiū 4u.gif

Labas. O ka tu ir kitos manot apie Embriogen terpe? Gal paskutiniam kartui Tekle777 bandysi tai? Gal kas esat bandziusios? Mimozai kaip suprantu padejo. Randu mazai info apie tai. Mano klinika uk iskart atmete toki varianta, atseit nepasiteisina ir daugiau nekomentavo.
Pasidalinkit mintim smile.gif. Aciu blush2.gif
Atsakyti
Toms, kurioms nepavyko IVF, as tai tikrai siulyciau isbandyti Embriogen terpe,reikalaukit gydytoju, pati apie tai tik VK skaiciau, bet Usoniene po nesekmes net nepasiule antra karta, o reklamuoja blink.gif tai kam reklamuoti jeigu net nesiulai!

Tik Nortway pries punkcija gydytojas informavo kad man uzsake ta terpe, pasake kad blogiau tikrai nebus, tai suprantu cia tai gydytojas, isbando viska kad pavyktu

tik aisku biskuti persistenge su trynukais lotuliukas.gif

Papildyta:
Noreciau dar karta visoms padekoti uz palaikyma, uz patarimus, tai tikrai padeda nusiraminti 4u.gif

Mergaites nenusiminkit jeigu nepavyksta, bet tikrai ateis laikas kai pavyks butinai, tik reikia kantrybes ir nenuleisti ranku, pati jau netikejau kad busiu kada nors nescia

Aisku, nezinau ar sekmingai baigsis mano sunkus nestumas, bet jausmas neapsakomas kai tavyje kazkas gyvena smile.gif

Atsakyti
QUOTE(mimoza 870717 @ 2015 06 17, 14:40)
Toms, kurioms nepavyko IVF, as tai tikrai siulyciau isbandyti Embriogen terpe,reikalaukit gydytoju,  pati apie tai tik VK skaiciau, bet Usoniene po nesekmes net nepasiule antra karta, o reklamuoja blink.gif tai kam reklamuoti jeigu net nesiulai!
Aisku, nezinau ar sekmingai baigsis mano sunkus nestumas, bet jausmas neapsakomas kai tavyje kazkas gyvena smile.gif

Mimoza, ačiū tau už patarimą. Jei nepavyks man su snaige, tai reikalausiu tos terpės. Tavo istorija labai įkvepia, suteikia vilties.

Labai tau linkiu, kad tavo trijulė sėkmingai ir kaip įmanoma ilgesniam laikui įsikurtų tavyje thumbup.gif

Įdomu, kodėl VK iškart tos terpės nesiūlė... Matau jų psl. kad "Jei pacientas pageidauja, kad jo embrionai būtų auginami „EmbryoGen“ terpėje, apie tai turi įspėti savo gydytoją (yra papildomų sąlygų)."
Atsakyti
QUOTE(mimoza 870717 @ 2015 06 17, 11:40)
Toms, kurioms nepavyko IVF, as tai tikrai siulyciau isbandyti Embriogen terpe,reikalaukit gydytoju,  pati apie tai tik VK skaiciau, bet Usoniene po nesekmes net nepasiule antra karta, o reklamuoja blink.gif tai kam reklamuoti jeigu net nesiulai!

Tik Nortway pries punkcija gydytojas informavo kad man uzsake ta terpe, pasake kad blogiau tikrai nebus, tai suprantu cia tai gydytojas, isbando viska kad pavyktu

tik aisku biskuti persistenge su trynukais lotuliukas.gif
Papildyta:
Noreciau dar karta visoms padekoti uz palaikyma, uz patarimus, tai tikrai padeda nusiraminti 4u.gif

Mergaites nenusiminkit jeigu nepavyksta, bet tikrai ateis laikas kai pavyks butinai, tik reikia kantrybes ir nenuleisti ranku, pati jau netikejau kad busiu kada nors nescia

Aciu uz komentara smile.gif. Sveikatytes tau ir tavo pilvukui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(molevape @ 2015 06 17, 15:02)
Mimoza, ačiū tau už patarimą. Jei nepavyks man su snaige, tai reikalausiu tos terpės. Tavo istorija labai įkvepia, suteikia vilties.

Labai tau linkiu, kad tavo trijulė sėkmingai ir kaip įmanoma ilgesniam laikui įsikurtų tavyje  thumbup.gif 

Įdomu, kodėl VK iškart tos terpės nesiūlė... Matau jų psl. kad "Jei pacientas pageidauja, kad jo embrionai būtų auginami „EmbryoGen“ terpėje, apie tai turi įspėti savo gydytoją (yra papildomų sąlygų)."

3K dariau ten ir nei karto nepasiūlė.. paaiškinkite man prašau, kas čia per dalykas? Bandžiau pagooglinti, bet nesupratau. .. doh.gif
Atsakyti
Idomu kiek papildomai kainuoja dar ta „EmbryoGen“ terpė? g.gif
Atsakyti
Man 2-as bandymas su snaigemis irgi nepavyko verysad.gif Darysiu pertrauka iki rudens, o tada grisiu susirinkti likusiu vaiku. Nemanau, kad pavyks, bet bent jau niekada nesigrausiu, kad nepabandziau ar kad palikau savo vaikus kazkur.
Atsakyti
QUOTE(Ausma26 @ 2015 06 18, 07:38)
Man 2-as bandymas su snaigemis irgi nepavyko  verysad.gif Darysiu pertrauka iki rudens, o tada grisiu susirinkti likusiu vaiku. Nemanau, kad pavyks, bet bent jau niekada nesigrausiu, kad nepabandziau ar kad palikau savo vaikus kazkur.

Uzjauciu verysad.gif . Bet dar nepasiduok wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausma26 2015 06 18 @ 11:38)
Man 2-as bandymas su snaigemis irgi nepavyko  verysad.gif Darysiu pertrauka iki rudens, o tada grisiu susirinkti likusiu vaiku. Nemanau, kad pavyks, bet bent jau niekada nesigrausiu, kad nepabandziau ar kad palikau savo vaikus kazkur.

Kaip gaila.... bet gal labai nenusimink, juk turi dar užšaldytu, neprisigalvok, kad turi nepasisekti, gal ten patys geriausi liko 4u.gif Aš tokio džiaugsmo nei per viena IVF neturejau

Beje merginos prisiduodu - hcg numatytas birželio 30 smile.gif Išėmė 4, bet embriolog. pamatė tik 2 geras kiaušialąstes ir kaip sakė - su jomis žaidė smile.gif ir ką gi - turim tuos pačius abu embrionus, kurie jau trečia diena pilve. Trečia diena buvo 9A ir 8B, tai embriolog sakė, kad geri. Turiu vilties... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selione: 18 birželio 2015 - 18:31
QUOTE(selione @ 2015 06 18, 18:29)
Kaip gaila.... bet gal labai nenusimink, juk turi dar užšaldytu, neprisigalvok, kad turi nepasisekti, gal ten patys geriausi liko  4u.gif Aš tokio džiaugsmo nei per viena IVF neturejau
Beje merginos prisiduodu - hcg numatytas birželio 30  smile.gif Išėmė 4, bet embriolog. pamatė tik 2 geras kiaušialąstes ir kaip sakė - su jomis žaidė smile.gif ir ką gi - turim tuos pačius abu embrionus, kurie jau trečia diena pilve. Trečia diena buvo 9A ir 8B, tai embriolog sakė, kad geri. Turiu vilties...  mirksiukas.gif

Sėkmės! wink.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, man siandien 7 stimuliavimo diena, derlius negausus tik 7 foliai verysad.gif ir dar kaip tycia uzejo nezmoniski protinio dancio skausmai kuri rauti reikejo doh.gif , dabar galvoju ar gali pakenkti foliu kokybei tie vastai kuriuos man leido uzsaldyti danciui...kaip galvojate? g.gif
Atsakyti