Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(tina3333 @ 2015 07 11, 14:29)
Sveikos snd ispunktavo 7 kiausalastes, bet vyro turto tik 1mln. Nezino ar uzteks kad daryt IMSI. Nesuprantu as ju logikos, kaip gali neuztekt, o ant ICSI tai jau uzteks. Ir is vis sodins 2 dienu nes antradieni nedirbs. Nusivyliau as VK ziauriai. Ryt net nezinosiu kiek apsivaisino, nes sekmad jie nedirba. Gagushka kaip jum sekesi?

Pas ka darotes?? As VK dariausi ir sekmadieni skambinausi savo gydytojai ji man pasake kiek apsivaisino g.gif
Atsakyti
QUOTE(tina3333 @ 2015 07 11, 14:29)
Sveikos snd ispunktavo 7 kiausalastes, bet vyro turto tik 1mln. Nezino ar uzteks kad daryt IMSI. Nesuprantu as ju logikos, kaip gali neuztekt, o ant ICSI tai jau uzteks. Ir is vis sodins 2 dienu nes antradieni nedirbs. Nusivyliau as VK ziauriai. Ryt net nezinosiu kiek apsivaisino, nes sekmad jie nedirba. Gagushka kaip jum sekesi?

Mano kokybiski buvo tik du...is pradžių sake augins viena iki blastutes,bet kai tik du kokybiski,tai iskart abu ir idejo...
Atsakyti
QUOTE(tina3333 @ 2015 07 11, 15:29)

Na icsi neatrinkineja spermiuku tiesiog atplauna ir spermiuka " ikisa" į kiausialaste, o imsi kaip suprabtu atrinkineja žiūri kad būtų geras ir morfologiskai ir tada apvaisina. g.gif ar aš ne taip suprantu blush2.gif cool.gif
O.kodel antradienį nedirbs ?
Papildyta:
QUOTE(Gagushka @ 2015 07 11, 15:36)
Mano kokybiski buvo tik du...is pradžių sake augins viena iki blastutes,bet kai tik du kokybiski,tai iskart abu ir idejo...

Viskas bus gerai du stipruoliai yra thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(MissChili @ 2015 07 11, 15:32)
Pas ka darotes?? As VK dariausi ir sekmadieni skambinausi savo gydytojai ji man pasake kiek apsivaisino g.gif

Kaip tu laikais wub.gif Kaip tavo chiliukai? Neplanuoji snaiguciu pasiimt wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 11 liepos 2015 - 14:41
Nebus gydytojos nes tik V dirba, kitos atostogose, o antrad nedirbs, susinervinus juodai.
Nezinau kaip ten del IMSI bet jis sake kad pavieniai spermatozoidai tai nezino ar gausis. Tai kam tada reklamuojasi jei taip. As VK darausi, bet net nr neturiu nei daktares nei nieko. Gagushka pamatysi bus stiprus ir laimingai augs:)
Atsakyti
QUOTE(tina3333 @ 2015 07 11, 15:29)

Laboratorija tikrai dirba. Galesiu paieskot nr jei noresi. Mazdaug apie 11val pasiskambinsi ir suzinosi viska. Nurimk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 07 11, 14:43)
Na icsi neatrinkineja spermiuku tiesiog atplauna ir spermiuka " ikisa" į kiausialaste, o imsi kaip suprabtu atrinkineja žiūri kad būtų geras  ir morfologiskai ir tada apvaisina.   g.gif ar aš ne taip suprantu  blush2.gif  cool.gif
O.kodel antradienį nedirbs ?
Papildyta:

Viskas bus gerai du stipruoliai yra  thumbup.gif
Papildyta:

Kaip tu laikais  wub.gif Kaip tavo chiliukai?   Neplanuoji snaiguciu pasiimt  wub.gif

As jau pasiruosime pasiimti savo chiliukus wub.gif cistos nebeturiu:) 4dieni buvau vk, tai pradejau ruostis:) geriu dexamethason ir edtrofena. Kita sav vaziuosiu apziurai. Viena beda didokas prl.. Padidinom doze dupho matysim kaop cia bus. Planuoja isodinima 23 d. Aisku ziuresim kaip atsilks ir tt smile.gif tokios ir naujienos smile.gif blush2.gif

Jo jo mano M atostogaus todel apziura pas V, bet perkelimas kai bus, bus grizusi M.
Na kad nera kas dirba tai cia tikrai apsurdiska... Juk tokius pinigus mokame..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissChili: 11 liepos 2015 - 16:33
QUOTE(MissChili @ 2015 07 11, 17:29)
As jau pasiruosime pasiimti savo chiliukus wub.gif cistos nebeturiu:)  4dieni buvau vk, tai pradejau ruostis:) geriu dexamethason ir edtrofena. Kita sav vaziuosiu apziurai. Viena beda didokas prl.. Padidinom doze dupho matysim kaop cia bus. Planuoja isodinima 23 d. Aisku ziuresim kaip atsilks ir tt smile.gif tokios ir naujienos smile.gif blush2.gif
Jo jo mano M atostogaus todel apziura pas V, bet perkelimas kai bus, bus grizusi M.

Oi tai greit susitikimas su snaigutem wub.gif
Kiek turit ?
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 07 11, 16:55)
Oi tai greit susitikimas su snaigutem  wub.gif
Kiek turit ?

6ias uzsaldytos po 2vi smile.gif
Jo jau greit. Ziuresim kaip cia bus pirma laukt reikia kad atsiltu gerai:)
Atsakyti
QUOTE(MissChili @ 2015 07 11, 17:29)
As jau pasiruosime pasiimti savo chiliukus wub.gif cistos nebeturiu:)  4dieni buvau vk, tai pradejau ruostis:) geriu dexamethason ir edtrofena. Kita sav vaziuosiu apziurai. Viena beda didokas prl.. Padidinom doze dupho matysim kaop cia bus. Planuoja isodinima 23 d. Aisku ziuresim kaip atsilks ir tt smile.gif tokios ir naujienos smile.gif blush2.gif

Broma, ne Dupha turbut turejai galvoj? 4u.gif
Pas tave zinok jauciu kaip ir pas mane prl padidejas del pks.
Sekmes wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2015 07 11, 17:14)
Broma, ne Dupha turbut turejai galvoj? 4u.gif
Pas tave zinok jauciu kaip ir pas mane prl padidejas del pks.
Sekmes wub.gif  4u.gif

Tfu jo broma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tina3333 @ 2015 07 11, 14:51)
Nebus gydytojos nes tik V dirba, kitos atostogose, o antrad nedirbs, susinervinus juodai.
Nezinau kaip ten del IMSI bet jis sake kad pavieniai spermatozoidai tai nezino ar gausis. Tai kam tada reklamuojasi jei taip. As VK darausi, bet net nr neturiu nei daktares nei nieko. Gagushka pamatysi bus stiprus ir laimingai augs:)

Ačiū uz palaikymą, merginos! Db ilgas laukimas iki kraujo tyrimu...o as turiu tel ir gydytojos V ir laboratorijos,sakyk jei reik wink.gif

Atsakyti
Radau laboratorijos nr bet kaip ir sakiau niekas nekele. Tai va kaip dirba VK.viska suzinosiu tik ryt per isodinima. Pykstu ziauriai.
Atsakyti