QUOTE(19891010 @ 2015 07 10, 11:07)
Bet juk 2 ir yra daugiavaisis nestumas
Taip, bet du tai ne trys ir ne keturi...mane jau dėl dviejų labai perspėjo, dėl išnešiojimo ir pan. O tai kaip tris išnešioti? Todėl ir guli moterys ligoninėse, gimdo anksčiau laiko...aš ir dėl dviejų pergyvenu labai, esu dėkinga už šią dovaną, bet tikrai suprantu, kad bus labai nelengva...
QUOTE(siaures meskute @ 2015 07 10, 11:20)
Nu taip. Bet kai pas mus priaugina daug folių ir deda du trecia diena ir dar viena 5 dieną...ir dar šaldo...o galėtų jei daug yra augint visus iki 5 d... Nu va tos logikos aš nesuprantu... Visas pasaulis stengiasi sodinti 5 paros... Suprantu kai mažai folikulu ar jų kokybe nekazka 3 d...Nu bet o tačiau...
Pritariu
Papildyta:
QUOTE(Mama1985 @ 2015 07 10, 11:12)
wow pelenuroze sveikinimai dideliausi
Ačiu
QUOTE(Pelargonija @ 2015 07 10, 11:53)
Paskutinė daktarų nuomonė - geriausia dėti vieną, ne du ir jokiu būdu ne tris ir ne daugiau. Nes jie vieni kitiems trukdo.
aš irgi norėjau, kad vieną sodintų. Tačiau sodinimo dieną turėjom du geros kokybės embrionus, latviai vieno nešaldo, teko pasiimti abu. Nu ir didžiausiam siurprizui prigijo abu...Mano ginekologas LT irgi mane labai įkalbinėjo nepasirašyti ant dviejų, bet aš nelabai turėjau iš ko rinktis...Gal kokioj Turkijoj geresnės labaratorijos, išlieka daugiau embrionų, būna ką šaldyti..o mūsų abiejų ivf atveju neliko nieko šaldyti, abu kartus sodino po du pačius geriausius trijų dienų embrionus, tik pirmu atveju liko tik dukryte, o va šįkart abu...