Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(19891010 @ 2015 07 10, 11:07)
Bet juk 2 ir yra daugiavaisis nestumas g.gif

Taip, bet du tai ne trys ir ne keturi...mane jau dėl dviejų labai perspėjo, dėl išnešiojimo ir pan. O tai kaip tris išnešioti? Todėl ir guli moterys ligoninėse, gimdo anksčiau laiko...aš ir dėl dviejų pergyvenu labai, esu dėkinga už šią dovaną, bet tikrai suprantu, kad bus labai nelengva...

QUOTE(siaures meskute @ 2015 07 10, 11:20)
Nu taip. Bet kai pas mus priaugina daug folių ir deda du trecia diena ir dar viena 5 dieną...ir dar šaldo...o galėtų jei daug yra augint visus iki 5 d... Nu va tos logikos aš nesuprantu... Visas pasaulis stengiasi sodinti 5 paros... Suprantu kai mažai folikulu ar jų kokybe nekazka 3 d...Nu bet o tačiau...

Pritariu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mama1985 @ 2015 07 10, 11:12)
wow pelenuroze bigsmile.gif sveikinimai dideliausi thumbup.gif  wub.gif

Ačiu 4u.gif
QUOTE(Pelargonija @ 2015 07 10, 11:53)
Paskutinė daktarų nuomonė - geriausia dėti vieną, ne du ir jokiu būdu ne tris ir ne daugiau. Nes jie vieni kitiems trukdo.

drinks_cheers.gif aš irgi norėjau, kad vieną sodintų. Tačiau sodinimo dieną turėjom du geros kokybės embrionus, latviai vieno nešaldo, teko pasiimti abu. Nu ir didžiausiam siurprizui prigijo abu...Mano ginekologas LT irgi mane labai įkalbinėjo nepasirašyti ant dviejų, bet aš nelabai turėjau iš ko rinktis...Gal kokioj Turkijoj geresnės labaratorijos, išlieka daugiau embrionų, būna ką šaldyti..o mūsų abiejų ivf atveju neliko nieko šaldyti, abu kartus sodino po du pačius geriausius trijų dienų embrionus, tik pirmu atveju liko tik dukryte, o va šįkart abu...
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 07 10, 08:25)
Šiaip daug kur rekomenduoja iki 12sav naudoti 4u.gif tikrai nepakenks, o padėti gali.

Pritariu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ryt jau darys punkcija, bet yra tik 4 foliai. Galvoju reik kazkaip isreikalaut kad darytu IMSI, nes kaip supratau viskas nuo embriologo priklauso. O ka daryt jei nesutiks? Bet juk tai mes mokam pinigus, ir norim kad pasisektu is pirmo karto.
Atsakyti
QUOTE(tina3333 @ 2015 07 10, 15:34)
Sveikos, ryt jau darys punkcija, bet yra tik 4 foliai. Galvoju reik kazkaip isreikalaut kad darytu IMSI, nes kaip supratau viskas nuo embriologo priklauso. O ka daryt jei nesutiks? Bet juk tai mes mokam pinigus, ir norim kad pasisektu is pirmo karto.

Sekmes 4u.gif nemanau, kad gali nesutikt g.gif
Atsakyti
Aciu labai, ima baime, ir tik 4 foliai, kaip manot labai blogai?
Atsakyti
QUOTE(tina3333 @ 2015 07 10, 15:55)
Aciu labai, ima baime, ir tik 4 foliai, kaip manot labai blogai?

Labas!
Pas mane buvo 6,ispunktavo 5, apsivaisino 3,ryt isodinimas,pergyvenu, kad neliks jau tikrai nieko šaldymui,tai tikiuosi tai bus pirmas ir paskutinis kartas...smile.gif
Atsakyti
Gagushka o kur daraisi? As tai VK. Dabar dar labiau bijau kad mazai ispunktuos.
Atsakyti
QUOTE(tina3333 @ 2015 07 10, 16:19)
Gagushka o kur daraisi? As tai VK. Dabar dar labiau bijau kad mazai ispunktuos.

Ten pat, pas V , o tu pas kuria?wink.gif
Atsakyti
O man plana sudare U, priziurejo M, o punktuos ir ir sodins V. O jus daret paprasta IVF ar su ICSI, IMSI?
Atsakyti
QUOTE(tina3333 @ 2015 07 10, 16:42)
O man plana sudare U, priziurejo M, o punktuos ir ir sodins V. O jus daret paprasta IVF ar su ICSI, IMSI?

Planavo daryt paprasta, bet teko ICSI daryti,del prastos spermos kokybės...
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2015 07 09, 22:35)
Rita144 paskaitykite dar temute apie Latvius,ypac Embrions. Kazkaip nedaug geru ziniu is ju..paciai nepavyko ten, ir tikrai ten nei pati vaziuociau, nei siulyciau kazkam. Bet kitos klinikos LV lyg geresnes, be ir brangesnes... Paskaitykite, daug info ten yra smile.gif

Na o as rekomenduoju ir palieku gerus atsiliepimus apie sia klinika ir gyd. Trejs, pavyko is pirmo karto. Taip, ten kazkiek konvejeris, tenka ir po valanda pralaukti iki vizito, ir gydytojas savotiskas, na, bet svarbiausia rezultatas. Ir toms, kurioms deja nepavyko, normalu kad apmaudu ir atsiliepimai ir rekomendacijis nera teigiami, o toms, kurioms pasiseke, atsiliepimus paliks thumbup.gif

QUOTE(Pelenuroze @ 2015 07 10, 07:47)
Laba diena,

noriu parašyti teigiamą komentarą apie Embrions kliniką ir gyd. Treis. Mums jis padėjo prieš 4 metus, auginam nuostabią dukrytę (šios temos senbuvės turėtų mane prisiminti). Šių metų balandį-gegužę turėjau ivf procedūrą, plaka dvi širdutės  wub.gif aišku dar mažai laiko ir nžn ar viskas gerai, bet pastoti pavyko tik šio gydytojo dėka.

wub.gif thumbup.gif
Viskas bus gerai mirksiukas.gif , pas mane irgi abu minkstai isitaise ir jau daugiau kaip 12 savaiciu sekmingai auga smile.gif

QUOTE(Choice @ 2015 07 10, 08:46)
Merginos gal jūs patarsit  unsure.gif Vakar buvo lygiai 10 savaitė ir įsidėjau paskutinį Crinone. Ar dar dėtis iki 12 savaitės? U sakė iki 8, paskui pas kitą buvau (U atostogauja) liepė dar iki 9 savaitės dėtis. Dar savaitei pati nusipirkau. O dabar nebežinau? Bijau nutraukti  unsure.gif

Kaip gyvuoji, Choice? smile.gif As Crinone iki lygiai 11 savaites naudojau, nors oagal gyd butu reikeje nuo 10 sav pabaigt. Paskutinius 7 Crinone naudojau kas antra diena 4u.gif
Atsakyti
Sveikos snd ispunktavo 7 kiausalastes, bet vyro turto tik 1mln. Nezino ar uzteks kad daryt IMSI. Nesuprantu as ju logikos, kaip gali neuztekt, o ant ICSI tai jau uzteks. Ir is vis sodins 2 dienu nes antradieni nedirbs. Nusivyliau as VK ziauriai. Ryt net nezinosiu kiek apsivaisino, nes sekmad jie nedirba. Gagushka kaip jum sekesi?
Atsakyti