Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Laba,
Mes jau du , treti beveik metai minam slenksčius....
Kadangi esu Švedijoje, tai čia viskas kitaip nei Lt....
Padarė visus būtinus tyrimus kuriuos daro prieš ivf...
Manau visus tuos standartinius man ir spermograma..
Jų nuomone viskas buvo gerai kai nuėjom pirmai konsultacijai. Todėl ir leido daryt ivf, ilgą schema taikė. Buvo hiper, nes sakė matė susikaupusio skysčio, bet įdėjima darė vistiek... Buvo 5 geros blastocitos.. Vieną dėjo šviežią, kt užvaldė... Deja.. Nei su pirma nei su kitom dviem saldytom nepavyko... Todėl pradėjau knistis pati šiek tiek... Ir kai issirrikalavau išrašus su tyrimais, tai užkliuvo spermograma... Bet nei velnio nesupratau kas negerai... Ir kadangi buvom Lt atostogų, tai ir nuvažiavom pas U... Kur ir pasakė kad su judrumu bėda... Pas mane kaip ir viskas gražu, nieko nemato, GN viskas gerai... Ir sakė kad nemato nieko, kas būtų panašu į. Endometrioze kurią čia itarineja.... Todėl ir siūlė bandyt dar natūraliai...bet planuoju pasiimt šaldytas rugsėjį jei nesigaus.nesigaus natūraliai ..
Kas del U man labiau nepatiko jos seselė nei pati U...va ten tai siaubas tikras ir aptarnavimo lygis Nulis pas ją. .Nenoriu net prisimint. O U gydytoja kaip gydytoja. Be "lialiakinimu " kaip sakau. Bet man ne esmė.bent paaiškino viską kas mane domino.
Tai tokie reikalai pas mane . .Kiek skaitineju tai mažai šansų pastoti naturaliai , pagrinde ivf+ISCI .. . Bet sakau gal kam pavykę ...
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 07 09, 20:16)
Laba, 
Kadangi esu Švedijoje,  tai čia viskas kitaip nei Lt....
Jų nuomone viskas buvo gerai kai nuėjom pirmai konsultacijai. Todėl ir leido daryt ivf,  ilgą schema taikė. Buvo hiper,  nes sakė matė susikaupusio skysčio,  bet įdėjima darė vistiek... Buvo 5 geros blastocitos.. Vieną dėjo šviežią,  kt užvaldė... Deja.. Nei su pirma nei su kitom dviem saldytom nepavyko... Todėl pradėjau knistis pati šiek tiek... Ir kai issirrikalavau išrašus su tyrimais,  tai užkliuvo spermograma... Bet nei velnio nesupratau kas negerai... Ir kadangi buvom Lt atostogų,  tai ir nuvažiavom pas U... Kur ir pasakė kad su judrumu bėda... Pas mane kaip ir viskas gražu,  nieko nemato,  GN viskas gerai... Ir sakė kad nemato nieko,  kas būtų panašu į. Endometrioze kurią čia itarineja.... Todėl ir siūlė bandyt dar natūraliai...bet planuoju pasiimt šaldytas rugsėjį jei nesigaus.nesigaus natūraliai ..
Kas del U man labiau nepatiko jos seselė nei pati U...va ten tai siaubas tikras ir aptarnavimo lygis Nulis pas ją. .Nenoriu net prisimint. O U gydytoja kaip gydytoja. Be "lialiakinimu " kaip sakau. Bet man ne esmė.bent paaiškino viską kas mane domino.
Tai tokie reikalai pas mane . .Kiek skaitineju tai mažai šansų pastoti naturaliai , pagrinde ivf+ISCI .. . Bet sakau gal kam pavykę ...

oi kokiu tik istoriju nera buve ! paskaityk sekmingas istorijas wink.gif ir nu reikia tiketi kad kita laiminga istorija bus tavo !
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 07 09, 19:16)
Laba, 
Kadangi esu Švedijoje,  tai čia viskas kitaip nei Lt....
Jų nuomone viskas buvo gerai kai nuėjom pirmai konsultacijai. Todėl ir leido daryt ivf,  ilgą schema taikė. Buvo hiper,  nes sakė matė susikaupusio skysčio,  bet įdėjima darė vistiek... Buvo 5 geros blastocitos.. Vieną dėjo šviežią,  kt užvaldė... Deja.. Nei su pirma nei su kitom dviem saldytom nepavyko... Todėl pradėjau knistis pati šiek tiek... Ir kai issirrikalavau išrašus su tyrimais,  tai užkliuvo spermograma... Bet nei velnio nesupratau kas negerai... Ir kadangi buvom Lt atostogų,  tai ir nuvažiavom pas U... Kur ir pasakė kad su judrumu bėda... Pas mane kaip ir viskas gražu,  nieko nemato,  GN viskas gerai... Ir sakė kad nemato nieko,  kas būtų panašu į. Endometrioze kurią čia itarineja.... Todėl ir siūlė bandyt dar natūraliai...bet planuoju pasiimt šaldytas rugsėjį jei nesigaus.nesigaus natūraliai ..

Mes tai su vyru ruosiames i Latvija vaziuoti menesio pabaigoje ir ten darysim. kiek as skaiciau ir skambinau tai ten pigiau ir man kaip gydytojos is santariskiu sake kad geriau.
Atsakyti
QUOTE(Rita144 @ 2015 07 09, 21:14)
Mes tai su vyru ruosiames i Latvija vaziuoti menesio pabaigoje ir ten darysim. kiek as skaiciau ir skambinau tai ten pigiau ir man kaip gydytojos is santariskiu sake kad geriau.

Rita144 paskaitykite dar temute apie Latvius,ypac Embrions. Kazkaip nedaug geru ziniu is ju..paciai nepavyko ten, ir tikrai ten nei pati vaziuociau, nei siulyciau kazkam. Bet kitos klinikos LV lyg geresnes, be ir brangesnes... Paskaitykite, daug info ten yra smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

noriu parašyti teigiamą komentarą apie Embrions kliniką ir gyd. Treis. Mums jis padėjo prieš 4 metus, auginam nuostabią dukrytę (šios temos senbuvės turėtų mane prisiminti). Šių metų balandį-gegužę turėjau ivf procedūrą, plaka dvi širdutės wub.gif aišku dar mažai laiko ir nžn ar viskas gerai, bet pastoti pavyko tik šio gydytojo dėka. Visokių istorijų yra, tikrai nemažai kam pavyko pas šį gydytoją. Aišku, perdaug jis nedaugžodžiauja, bet į visus klausimus atsako. Kaip vienus iš pliusų paminėčiau tai, kad latviai nesodina daugiau dviejų embrionų (nes lietuviai deda bet kiek, kad tik moteris pastorų, bet garsiai nekalba, kokia yra daugiavaisio nėštumo rizika), plius kaina, kuri yra tikrai mažesnė nei LT. Visoms linkiu kuo didžiausios sėkmės. Mūsų atveju latviai buvo tas sprendimas ir pagalba 4u.gif
Atsakyti
Merginos gal jūs patarsit unsure.gif Vakar buvo lygiai 10 savaitė ir įsidėjau paskutinį Crinone. Ar dar dėtis iki 12 savaitės? U sakė iki 8, paskui pas kitą buvau (U atostogauja) liepė dar iki 9 savaitės dėtis. Dar savaitei pati nusipirkau. O dabar nebežinau? Bijau nutraukti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Choice @ 2015 07 10, 09:46)
Merginos gal jūs patarsit  unsure.gif Vakar buvo lygiai 10 savaitė ir įsidėjau paskutinį Crinone. Ar dar dėtis iki 12 savaitės? U sakė iki 8, paskui pas kitą buvau (U atostogauja) liepė dar iki 9 savaitės dėtis. Dar savaitei pati nusipirkau. O dabar nebežinau? Bijau nutraukti  unsure.gif

Aš naudojau abu nėštumus iki 10 savaitės. Tik man liepė drastiškai nenutraukti, o paskutines tris tūbeles dėtis kas antrą dieną, žodžiu nutraukti palaipsniui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Choice @ 2015 07 10, 08:46)
Merginos gal jūs patarsit  unsure.gif Vakar buvo lygiai 10 savaitė ir įsidėjau paskutinį Crinone. Ar dar dėtis iki 12 savaitės? U sakė iki 8, paskui pas kitą buvau (U atostogauja) liepė dar iki 9 savaitės dėtis. Dar savaitei pati nusipirkau. O dabar nebežinau? Bijau nutraukti  unsure.gif

Šiaip daug kur rekomenduoja iki 12sav naudoti 4u.gif tikrai nepakenks, o padėti gali.
Atsakyti

QUOTE(Pelenuroze @ 2015 07 10, 07:47)
Laba diena,

noriu parašyti teigiamą komentarą apie Embrions kliniką ir gyd. Treis. Mums jis padėjo prieš 4 metus, auginam nuostabią dukrytę (šios temos senbuvės turėtų mane prisiminti). Šių metų balandį-gegužę turėjau ivf procedūrą, plaka dvi širdutės  wub.gif aišku dar mažai laiko ir nžn ar viskas gerai, bet pastoti pavyko tik šio gydytojo dėka. Visokių istorijų yra, tikrai nemažai kam pavyko pas šį gydytoją. Aišku, perdaug jis nedaugžodžiauja, bet į visus klausimus atsako. Kaip vienus iš pliusų paminėčiau tai, kad latviai nesodina daugiau dviejų embrionų (nes lietuviai deda bet kiek, kad tik moteris pastorų, bet garsiai nekalba, kokia yra daugiavaisio nėštumo rizika), plius kaina, kuri yra tikrai mažesnė nei LT. Visoms linkiu kuo didžiausios sėkmės. Mūsų atveju latviai buvo tas sprendimas ir pagalba 4u.gif

Bet juk 2 ir yra daugiavaisis nestumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2015 07 10, 06:47)
Laba diena,

noriu parašyti teigiamą komentarą apie Embrions kliniką ir gyd. Treis. Mums jis padėjo prieš 4 metus, auginam nuostabią dukrytę (šios temos senbuvės turėtų mane prisiminti). Šių metų balandį-gegužę turėjau ivf procedūrą, plaka dvi širdutės  wub.gif aišku dar mažai laiko ir nžn ar viskas gerai, bet pastoti pavyko tik šio gydytojo dėka. Visokių istorijų yra, tikrai nemažai kam pavyko pas šį gydytoją. Aišku, perdaug jis nedaugžodžiauja, bet į visus klausimus atsako. Kaip vienus iš pliusų paminėčiau tai, kad latviai nesodina daugiau dviejų embrionų (nes lietuviai deda bet kiek, kad tik moteris pastorų, bet garsiai nekalba, kokia yra daugiavaisio nėštumo rizika), plius kaina, kuri yra tikrai mažesnė nei LT. Visoms linkiu kuo didžiausios sėkmės. Mūsų atveju latviai buvo tas sprendimas ir pagalba 4u.gif

wow pelenuroze bigsmile.gif sveikinimai dideliausi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2015 07 10, 10:07)
Bet juk 2 ir yra daugiavaisis nestumas g.gif

Nu taip. Bet kai pas mus priaugina daug folių ir deda du trecia diena ir dar viena 5 dieną...ir dar šaldo...o galėtų jei daug yra augint visus iki 5 d... Nu va tos logikos aš nesuprantu... Visas pasaulis stengiasi sodinti 5 paros... Suprantu kai mažai folikulu ar jų kokybe nekazka 3 d...Nu bet o tačiau...
Atsakyti
QUOTE(Rita144 @ 2015 07 09, 15:31)
Sveika,pas mano vyra irgi labai prastos kokybes sperma, bet mes darem IVF+ISCI ir mums pavyko  pastoti tik deja nepavyko pagymdyti, nes visu pirma mums niekas nepaaiskino, kad ideti 3 blastocista yra jau labai pavojinga ir jai ne uzdegimas tai dabar supuociau savo 3 lieliukus. Gydytojo Usoniene taip?Na as pas ja dariau, bet daugiau niekada neiciau nes info nulis, bet cia mano nuomone.

Paskutinė daktarų nuomonė - geriausia dėti vieną, ne du ir jokiu būdu ne tris ir ne daugiau. Nes jie vieni kitiems trukdo.
Atsakyti