Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Mama1985 @ 2015 07 08, 17:04)
As irgi netikejau, kai antram cikle po nepavykusio ivf tik 37 c.d. pasidariau NT ir tent buvo ryskus II  mirksiukas.gif

Tikrai buna!!! Ir ne vieną tokį zinau! !!! wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jo as irgi va laukiuosi mažo stebukliuko is vieno vienintelio karto wub.gif kai su dvynukem reikejo 5 metu ir gyditoju pagalbos rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aš čia vis kartas nuo karto pasivaidenu... Paskaitau tyliai... Ir vėl padedu i šoną...
Turiu tokį klausimą... Ar įmanoma pastoti naturaliai jei pas vyrą yra astenozoospermija?
Iškilo naujų diagnoziu mūsų kelyje... Gydytoja U sakė bandykit... Bet ar yra kam pavykę?
Atsakyti
O TB ką nors geria? Tribestaną, profertilį, bebro liauką? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif vakar pradejau smarkiai kraujuoti. Greitoji nuveze i klinikas. Apziurejo, mazius gimdoj, sirdele plaka. Isleido namo. Bet kraujavimas nenustoja. Buvo vakar aprime, bet nakti vel pramuse. Pilvo neskauda, guliu. Nezinau ka ir bedaryti...
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2015 07 09, 08:43)
Sveikos 4u.gif  vakar pradejau smarkiai kraujuoti. Greitoji nuveze i klinikas. Apziurejo, mazius gimdoj, sirdele plaka. Isleido namo. Bet kraujavimas nenustoja. Buvo vakar aprime, bet nakti vel pramuse. Pilvo neskauda, guliu. Nezinau ka ir bedaryti...

Nezinau, kiek jums laiko, bet apie 12 savaite daznai pasirodo kraujo. Man viena genetike aiskino, kad atsiskyrineja placenta ir taip buna. Ir kad jaudintis labia nereikia (pabuti ramiai, nestresuoti paguleti ir t.t.) Man taip pat 12 savaite pradejo begti kraujas, bet nelabai gausiai. Taip pat nuvaziavau I ligonine (ten tiesa mane dar apreke, kad budama nescia 12 savaite vaziuoju automobiliu, kad turiu sedet namie verysad.gif , nes ir taip sunkiai pastojau ir t.t.) Pagulde trim dienom, nustojau kraujuoti ir isleido namo, dar po 20 savaiciu gime sunus smile.gif Tiesa I WC bijojau eiti iki pat gimdymo doh.gif Nezinau ar paguodziau, bet manau, jums viskas bus gerai.
P.S. Siaip tyliai paskaitau jusu foruma ir labai mintimis visas palaikau 4u.gif 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Albrecht: 09 liepos 2015 - 08:46
QUOTE(19891010 @ 2015 07 09, 08:43)
Sveikos 4u.gif  vakar pradejau smarkiai kraujuoti. Greitoji nuveze i klinikas. Apziurejo, mazius gimdoj, sirdele plaka. Isleido namo. Bet kraujavimas nenustoja. Buvo vakar aprime, bet nakti vel pramuse. Pilvo neskauda, guliu. Nezinau ka ir bedaryti...

Kol kraujuoji nutrauk crinone ir leiskis dvigubai prg. Laikyk! wub.gif visjas bus gerai, taip būna dažnai kuriai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite7 @ 2015 07 08, 15:49)
kiek uzsaldytu turi? kelinta ciklo diena reikes pasirodyti? per ta menesiuka gal kokiu naujus tyrimus pasidarei genetinius ar imuninius, ar neieskosi gyliau? g.gif

Afrodite, turiu tik vieną vienintelę užšaldytą blastutę. Pasirodyti sakė ciklo pradžioje, nelabai svarbu kurią dieną, tiesiog apžiūrėti, ar nėra kokių cistų, sodinimas sakė būtų apie kokią 20 CD.
Naujų tyrimų dar nepasidariau, nežinau, ar ieškosiu giliau, ar Lietuvoje išeina giliau ieškoti ir gydyti. Kol kas neturiu galimybių važinėti tolėliau, tad matyt teks atidėti kitiems, geresniems laikams.
QUOTE(siaures meskute @ 2015 07 08, 12:50)
O nebandei nt?

Meškute, na, tavęs ir kitų paskatinta pasidariau NT, be abejonės, I verysad.gif Sakiau, kad jei stebuklų ir būna, tai ne man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo molevape: 09 liepos 2015 - 09:41

QUOTE(Albrecht @ 2015 07 09, 09:42)
Nezinau, kiek jums laiko, bet apie 12 savaite daznai pasirodo kraujo. Man viena genetike aiskino, kad atsiskyrineja placenta ir taip buna. Ir kad jaudintis labia nereikia (pabuti ramiai, nestresuoti paguleti ir t.t.) Man taip pat 12 savaite pradejo begti kraujas, bet nelabai gausiai. Taip pat nuvaziavau I ligonine (ten tiesa mane dar apreke, kad budama nescia 12 savaite vaziuoju automobiliu, kad turiu sedet namie verysad.gif , nes ir taip sunkiai pastojau ir t.t.) Pagulde trim dienom, nustojau kraujuoti ir isleido namo, dar po 20 savaiciu gime sunus smile.gif  Tiesa I WC bijojau eiti iki pat gimdymo doh.gif Nezinau ar paguodziau, bet manau, jums viskas bus gerai.
P.S. Siaip tyliai paskaitau jusu foruma ir labai mintimis visas palaikau 4u.gif 2.gif

4u.gif Vakar sake pagal dydi 6 savaites ir 4 dienos..

QUOTE(RositaK @ 2015 07 09, 09:54)
Kol kraujuoji nutrauk crinone ir leiskis dvigubai prg. Laikyk! wub.gif visjas bus gerai, taip būna dažnai kuriai wub.gif

Aciu 4u.gif sakai buna? Bet kraujo tikrai daug buvo vakar.. ir dar didziulis (tikrai didziulis) kresulys iskrito einant i greitaja. unsure.gif
Atsakyti
U išrašė profertili , geria po dvi į dieną.. . ..Sakė bandykit naturaliai ...
Nes ivf su saldytom snaigėm tik rugsėjo mėn... Dabar klinika nedirba nes čia visiems atostogos...
Net nzn ar po to išeis priprasyti kad pakartoti tyrimą, pažiūrėt ar kas pasikeitė... Su tais daktarais čia žiauriai sunku...
Aš būdama Lt pasidariau GN tai sakė kad pas mane viskas gerai, pretekami kiausintakiai, nieko blogo nemato..
Kuo toliau į mišką tuo daugiau malkų...
Čia tai apskritai pasakė kad viskas gerai MB...
O Lt pasakė kad problema su judrumu.
..jaučiuosi žiauriai..

19881010 Ilsėkitės, nieko nedarykit , gulekit, saugokit savo zirniuka... Viskas bus gerai
QUOTE(Pelargonija @ 2015 07 09, 00:35)
O TB ką nors geria? Tribestaną, profertilį, bebro liauką?  rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 07 09, 14:12)
... Aš būdama Lt pasidariau GN tai sakė kad pas mane viskas gerai,  pretekami kiausintakiai,  nieko blogo nemato..
Kuo toliau į mišką tuo daugiau malkų...
Čia tai apskritai pasakė kad viskas gerai MB...
O Lt pasakė kad problema su judrumu.
..jaučiuosi žiauriai..

Su tom malkom taip yra g.gif
O Tau kas tirta iš viso? Ir kiek kokių procedūrų padarėt?
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 07 08, 20:51)
Sveikos, 
Aš čia vis kartas nuo karto pasivaidenu... Paskaitau tyliai... Ir vėl padedu i šoną...
Turiu tokį klausimą... Ar įmanoma pastoti naturaliai jei pas vyrą yra astenozoospermija? 
Iškilo naujų diagnoziu mūsų kelyje... Gydytoja U sakė bandykit... Bet ar yra kam pavykę?

Sveika,pas mano vyra irgi labai prastos kokybes sperma, bet mes darem IVF+ISCI ir mums pavyko pastoti tik deja nepavyko pagymdyti, nes visu pirma mums niekas nepaaiskino, kad ideti 3 blastocista yra jau labai pavojinga ir jai ne uzdegimas tai dabar supuociau savo 3 lieliukus. Gydytojo Usoniene taip?Na as pas ja dariau, bet daugiau niekada neiciau nes info nulis, bet cia mano nuomone.
Atsakyti