Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(burgunt @ 2015 07 08, 08:42)
nu va tik sendien suzinojau savo kraujo atsakyma. ketvirtadieni buvo 34 hcg , pirmadieni 198 hcg. bet labai zemas prg tik 25. tai reiskias kad mano organismas negamina? nes naudoju dar ir lutinus. nezinau ar dziaugtis ar liudet. nes pagal laika kaip ir mazi skaiciai, bet jeigu skaiciuot pagal augimo laika nuo ketvirtadienio iki pirmadienio kaip ir normaliai gal  g.gif . jau stresuoju nes nezinau kaip dabar auga, neisejo gaut laiko pas daktara.  tik penktadieni. mane ta ju tvarka isproto isves doh.gif

skaiciukai auga, tad tikrai neprarask vilties smile.gif beje, o kurioje klinikoje lankaisi?
Atsakyti
QUOTE(Pupanr2 @ 2015 07 08, 11:55)
skaiciukai auga, tad tikrai neprarask vilties smile.gif beje, o kurioje klinikoje lankaisi?

as Norvegijoje. Telemark sykehus.
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 07 08, 11:42)
ketvirtadieni buvo 34 hcg , pirmadieni 198 hcg. bet labai zemas prg tik 25. tai reiskias kad mano organismas negamina? nes naudoju dar ir lutinus....

O leidžiamo progesterono negali gauti, pakeltų iškart mirksiukas.gif Labai reikėtų. mirksiukas.gif
Atsakyti
burgunt, hcg sparčiai kyla 4u.gif tačiau prg žemas, reikėtų leidžiamo labai.
Parašyk Juzulai, gal ji dar turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 07 08, 12:07)
burgunt, hcg sparčiai kyla 4u.gif tačiau prg žemas, reikėtų leidžiamo labai.
Parašyk Juzulai, gal ji dar turi 4u.gif

ji turi, bet ji Lietuvoje o as Norvegijoje. is jos gausiu tik sekmadieni. dar viena mergaite siule norvegijoje, bet as atsisakiau nes galvojau kad sansu mazai. butu ji arciau manes nuvaziuociau, bet dabar 200km i viena puse. o as su savo nugara nenuvaziuosiu, o vyras dirba. doh.gif nezinau, gal bandyt lutinus detis daugiau g.gif
Atsakyti
Sveikos, Merginos 4u.gif

Čia gal ne visai į temą, bet kaip jums buvo su mėn.ciklu po nesėkmingų IVF? Mano kažkaip keistai, šiaip visad be svyravimų būdavo 28-29 d., IVFiniame cikle mėn. ciklas buvo 24 d., o dabar, antras ciklas po nepavykusio baigiasi, ir jau 34 d., o nieko, jokių požymių mmm artėjimo. Gal čia man sutriko hormonų pusiausvyra ir kt? niekad tokių nesąmonių nebūdavo. Planuoju sodinti snaigę, bet niekaip neišlaukiu 1 CD..
Atsakyti
QUOTE(molevape @ 2015 07 08, 13:19)
Sveikos, Merginos  4u.gif

Čia gal ne visai į temą, bet kaip jums buvo su mėn.ciklu po nesėkmingų IVF? Mano kažkaip keistai, šiaip visad be svyravimų būdavo 28-29 d., IVFiniame cikle mėn. ciklas buvo 24 d., o dabar, antras ciklas po nepavykusio baigiasi, ir jau 34 d., o nieko, jokių požymių mmm artėjimo. Gal čia man sutriko hormonų pusiausvyra ir kt?  niekad tokių nesąmonių nebūdavo. Planuoju sodinti snaigę, bet niekaip neišlaukiu 1 CD..

O nebandei nt?
Atsakyti
QUOTE(molevape @ 2015 07 08, 12:19)

Čia gal ne visai į temą, bet kaip jums buvo su mėn.ciklu po nesėkmingų IVF? Mano kažkaip keistai, šiaip visad be svyravimų būdavo 28-29 d., IVFiniame cikle mėn. ciklas buvo 24 d., o dabar, antras ciklas po nepavykusio baigiasi, ir jau 34 d., o nieko, jokių požymių mmm artėjimo. Gal čia man sutriko hormonų pusiausvyra ir kt?  niekad tokių nesąmonių nebūdavo. Planuoju sodinti snaigę, bet niekaip neišlaukiu 1 CD..

mano ciklas po nesėkmingo pasislinko per 9 dienas. Gydytojas sakė, kad ciklas galėjo pasislinkti dėl blokuojančių prieš IVF.
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2015 07 08, 14:51)
mano ciklas po nesėkmingo pasislinko per 9 dienas. Gydytojas sakė, kad ciklas galėjo pasislinkti dėl blokuojančių prieš IVF.

Supratau! Matyt taip ir bus. O taip ir išliko pasislinkęs, ar atsistatė į senas vėžes?

QUOTE(siaures meskute @ 2015 07 08, 12:50)
O nebandei nt?

Meškute: ech, stebuklais nebetikui... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo molevape: 08 liepos 2015 - 15:31
QUOTE(molevape @ 2015 07 08, 16:29)
Supratau! Matyt taip ir bus.

Meškute:  ech, stebuklais nebetikui...  schmoll.gif

unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(molevape @ 2015 07 08, 12:19)

kiek uzsaldytu turi? kelinta ciklo diena reikes pasirodyti? per ta menesiuka gal kokiu naujus tyrimus pasidarei genetinius ar imuninius, ar neieskosi gyliau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(molevape @ 2015 07 08, 15:29)
Supratau! Matyt taip ir bus. O taip ir išliko pasislinkęs, ar atsistatė į senas vėžes?
Meškute:  ech, stebuklais nebetikui...  schmoll.gif

As irgi netikejau, kai antram cikle po nepavykusio ivf tik 37 c.d. pasidariau NT ir tent buvo ryskus II mirksiukas.gif
Atsakyti