Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(burgunt @ 2015 07 06, 12:52)
2dienu, dar sendien pridaviau krauja, bet sansu mazai. Cia kraujas buvo duotas ketvirtadieni, buvo 34 . tai jeigu nesikabina ar gali po 3dienu but testas teigiamas, logiskai turetu mazet, jau kaip ir nieko nebut unsure.gif jau kabinuosi siaudo  doh.gif

Pagal viska tai tikrai turetu tik dideti jei tes tas rodo g.gif Viltis mirsta paskuti 4u.gif o kada bus siandienos atsakymas?
Atsakyti
tik rytoj atsakymas
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 07 06, 13:11)
tik rytoj atsakymas

Biski pasitikslinti noriu. Kada buvo isodinimas?
Atsakyti
birzelio 17.
bet jau gana galvot. dar nei vieno atvejo neradau laimingo su tokiu zemu hcg.
Atsakyti
man ir HCg pagal dienas buvo zemas,dakilo iki 100,o paskui krito.Irgi kiek domejausi,tai mazai kam pavyksta su zemu HCG.Na bet buna stebuklu,mums sekanti men gavosi naturaliai.Buvom galvoje su snaigiukais bandyt,o dabar jau 16 sav.Tad visoms sekmes
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 07 06, 13:09)
birzelio 17.
bet jau gana galvot. dar nei vieno atvejo neradau laimingo su tokiu zemu hcg.

Isikisiu tongue.gif
man 17 dpo buvo 41..taip panasiai...dbr jau 1061 hcg..ryt einu vel kraujuka priduoti..tikekite stebuklais wub.gif
Atsakyti
mergaitės, gal galėtumėte mann parašyti gyd. Meškauskienės telefono numerį 4u.gif
ačiū iš anksto
Atsakyti
Sveikos mergaites,kadangi mano pirkeja dingo tai is naujo parduodu utrogestan 3 dezutes turiu,noreciau uz viska 45euru ir dar 5zvakutes pridesiu dovanu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2015 07 07, 10:35)
Sveikos mergaites,kadangi mano pirkeja dingo tai is naujo parduodu  utrogestan 3 dezutes turiu,noreciau uz viska 45euru ir dar 5zvakutes pridesiu dovanu  ax.gif

Justuteee ph34r.gif
Juk man reikia blush2.gif
Pamirsai mane , gausi bizuno box.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Gal kam nors reikia turkisko Fraxiparino?
Ir turputis ivairiu vaistuku atliko mirksiukas.gif rasykit i a.z.
Atsakyti
Sveikos vakar buvau apziuroje, vienoj pusej auga 4 kitoj 2 foliai. kazkaip nusiminiau kad tik 6, galvojau tikrai bus daugiau. sesadieni nusimato punkcija:)
Atsakyti
nu va tik sendien suzinojau savo kraujo atsakyma. ketvirtadieni buvo 34 hcg , pirmadieni 198 hcg. bet labai zemas prg tik 25. tai reiskias kad mano organismas negamina? nes naudoju dar ir lutinus. nezinau ar dziaugtis ar liudet. nes pagal laika kaip ir mazi skaiciai, bet jeigu skaiciuot pagal augimo laika nuo ketvirtadienio iki pirmadienio kaip ir normaliai gal g.gif . jau stresuoju nes nezinau kaip dabar auga, neisejo gaut laiko pas daktara. tik penktadieni. mane ta ju tvarka isproto isves doh.gif
Atsakyti