Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

QUOTE(Kvakse @ 2015 06 16, 18:49)
baisu...
nes mamos gimtadienis šiandien gavosi be dovanos...

niu buna dienu lyg tycia...kad tai butu mano valioj, tikrai visos turetumet viska laiku, lygiai taip kaip issiunciau viska laiku.

QUOTE(Rudee @ 2015 06 16, 18:57)
As vos vos susilaikiau ir neuzsisakiau sukneles dukros krikstui butu buvus tragedija bet suabejojau ar vasara viskas bus sklandziai buvau teisi biggrin.gif Krikstynas jau atsventem smile.gif

Kada KATE atostogausit ?

neatostogausim 4u.gif
Atsakyti
Mergaites gal kuri pirkot sia RL striuke ar ji labai pukus leidzia? 4u.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2015 06 16, 17:32)
Skinstore - 20% off-  is cia mergaites pirko Clarisonic'us ir kt daikciukus jei kam reik

O kiek maždaug sveria Mia 2 rinkinukas? Gal ir apytikslią sumą eur prisimenate?
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2015 06 16, 20:35)

910gr matau vieno zmogucio, bet su priedais. pas kita 900gr, irgi su priedais kazkas dovanu rinkinuke buvo
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2015 06 16, 20:35)

Aš pirkau prieš kelis mėnesius (dol buvo 119dol), tai litais gavosi apie 500lt Mia2 rinkinys, svėrė nemažai, gal apie kg tikrai buvo. Kažkaip paskui gailėjausi, nes nemažai kainuoja, pirkt papildomai konverterį, o ir jokios garantijos. Jau geriau Lt tokį pirkti daiktą man pasirodė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medeya: 16 birželio 2015 - 21:05
QUOTE(medeya @ 2015 06 16, 21:05)
Aš pirkau prieš kelis mėnesius (dol buvo 119dol), tai litais gavosi apie 500lt Mia2 rinkinys, svėrė nemažai, gal apie kg tikrai buvo. Kažkaip paskui gailėjausi, nes nemažai kainuoja, pirkt papildomai konverterį, o ir jokios garantijos. Jau geriau Lt tokį pirkti daiktą man pasirodė...

jusu ir rasiau, kad svere 910gr. dar priedu kazkokiu ten buvo

labai laukiu macys - nedaug truksta iki free shipo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kate25: 16 birželio 2015 - 21:20
QUOTE(Kvakse @ 2015 06 16, 18:49)
baisu...
nes mamos gimtadienis šiandien gavosi be dovanos...

Ai, taip ir sakai - dovana nespejo atvaziuot, bus veliau. O man rytoj i drauges vestuves, vaiku rubai pakeliui blink.gif
Kiekvienai savas skausmas bigsmile.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

Kiek pamenu ir turiu patirties,o jos yra smile.gif tai vasara daznai pastrigdavo :/

Zudantis Armani akiu tusas su 20% of

user posted image
Atsakyti
Mergaites prisijunkit prie loft ir hautelook,labai nedaug truksta 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, pakomentuokit GA pudras? Šiuo metu naudoju Chanel Vitalumiere Aqua - nepatinka. Aš nejaučiu jokio drėkinimo, o problemines vietas dar labiau išryškina, visiškai nemaskuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2015 06 17, 10:02)
Mergaitės, pakomentuokit GA pudras? Šiuo metu naudoju Chanel Vitalumiere Aqua - nepatinka. Aš nejaučiu jokio drėkinimo, o problemines vietas dar labiau išryškina, visiškai nemaskuoja  doh.gif

pasidomekit apie designer lift foundation
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2015 06 17, 06:02)
Mergaitės, pakomentuokit GA pudras? Šiuo metu naudoju Chanel Vitalumiere Aqua - nepatinka. Aš nejaučiu jokio drėkinimo, o problemines vietas dar labiau išryškina, visiškai nemaskuoja  doh.gif

aš parduotuvėje silk serijos bandžiau. Tai labai patiko. Visiškai nepalieka jokio kaukės efekto. Nesijaučia kad būtų kas užtepta. Man puikiai užmaskavo. Drėkino irgi gerai. Aišku mano veidas neturi labai kažkokių probleminių vietų, tipas mišrus odos. Niekur nesubėginėjo, nebuvo blizgi oda po užtepimo.

Taip pat lancome tokį pat silk linijos bandžiau, tai žiemą siunčiausi per nuolaidas lancome. Būčiau GA rinkusis, bet pudros reikėjo, o nuolaidos pirmos atsirado lancome blush2.gif

Bet žinoma, kas tinka vienam, nebūtinai tiks kitam. Bet man patiko ta silk linija. Po lancome, būtent GA bandysiu blush2.gif

O gal kas BB/CC GA galėtų rekomenduoti?
Atsakyti