Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

sveiki, nezinau tvarkos tai rasau, gavau uzvakar skaiciukus, apmokejau, tai dabar laukti zinutes i pasta kada bus prekes, nes esu Jonaviete, man reiks siusti pastu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2015 06 25, 14:05)
sveiki, nezinau tvarkos tai rasau, gavau  uzvakar skaiciukus, apmokejau, tai dabar laukti zinutes i pasta kada bus prekes, nes esu Jonaviete, man reiks siusti pastu  blush2.gif

Jūsų prekytės Kaune. Persiųs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2015 06 25, 19:12)
Jūsų prekytės Kaune. Persiųs  mirksiukas.gif

supratau, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurrast @ 2015 06 25, 15:31)
pedute beveik 14 cm, o nera jie skirti labai siaurai kojitej? (maniskes putli pedute  ax.gif ), gal galite parodyt koki modeliuka turite?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

as siuos nusiziurejau:
http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Turiu mini melissa cat ir su braske 4u.gif per iphone durniuoja kazko neleidzia nuorodu imest, tikrai tiks ir platesniai pedutei bet va del dydzio nepatarsiu kad 8 nebutu didelis, o 7 tik tik, pas ju lb blogai kad nera pusiniu dydziu 4u.gif as lb noreciau dukrytei 7.5 dydi nupirkt bet va nera
nors nuo kojytes nekrenta ir 8 dydis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridakremeriene: 25 birželio 2015 - 17:18
Aciu temos seimininkems uz siuntini, si karta nemazas bigsmile.gif Didzioji dalis tiko 4u.gif

Pasiulysiu lengva vasarine UNIQLO striukyte, irgi tiko, bet man jau per daug bus tu vasariniu striukeliu smile.gif

Dydis - S,manau atitinka, kaina - 25 eu

cia ir realios foto : http://www.vinted.lt...asarine-striuke
Atsakyti
QUOTE(ingridakremeriene @ 2015 06 25, 18:17)
Turiu mini melissa cat ir su braske  4u.gif per iphone durniuoja kazko neleidzia nuorodu imest, tikrai tiks ir platesniai pedutei bet va del dydzio nepatarsiu kad 8 nebutu didelis, o 7 tik tik, pas ju lb blogai kad nera pusiniu dydziu 4u.gif as lb noreciau dukrytei 7.5 dydi nupirkt bet va nera
nors nuo kojytes nekrenta ir 8 dydis  4u.gif

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Vasarines avalynes eventas
Atsakyti
Freepeople

user posted image
Papildyta:

Dillards

user posted image
Atsakyti
Ryt vakare planuoju važiuot (arba vyrą siųsiu) pas Zuiką. Kam Bajorų kalvos atsiimti būtų patogu, duokit žinią Zuikai, prigriebsiu 4u.gif
Atsakyti
Labai laukiu hautelook ir jcrew kompanijos 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, o kaip ivairus miestai smile.gif na lb laukiu o tyla, temos nelabai seku :-) kada persiusit :-)
Atsakyti
Zuika kai jau matysi, kad nuodemiu nera, duokit zinoti smile.gif ryt uzlekciau paimt smile.gif
Atsakyti