labukas, kada is 6pm.com uzsakysite?
QUOTE(GUTE69 @ 2015 06 20, 09:13)
labukas, kada is 6pm.com uzsakysite?
Bet kada užsakinėja. Ten laukt nereik.
Sveikos,
kelinta šiandien dalinsite? negavau žinutės.... o gal dar nelaiks?
kelinta šiandien dalinsite? negavau žinutės.... o gal dar nelaiks?
Klaipėda galit skambintis iki 19 val. šiandien, einu surašysiu žinutes dėl tolimesnio dalinimo. 865757153
QUOTE(Zuzzė @ 2015 06 20, 11:06)
Laiks laiks
Aš jau pargrįžau iš baliaus ir puolu prie telefono Galit jau kas matot žinutę važiuot iki 19 val. Aš "ant smūgio" tvarkau KTM bendras dėžes išsiuntimui ir rašau žinutes.
Siuntimas bus kai ko per stotį kai kurių miestų per LPexpress, kaip pageidauja pagal dalinimo galimybės daiktelius imančios mergaitės Susisieks su jumis kai turės daiktelius
Tik niekaip nerandu TAURAGĖS daiktelius imančios
Deimytee, jūsų a.ž pilnas, negaliu atrašyt
KAS IMS PNV?
Perku macys
Vilnietes, kaip ir speliojom, zuika23 telefonas tyli? Ar nereik sitaip lauktos siuntos?
Papildyta:
Macys - one day sale
NUoroda
Tommy Hilfiger rubeliams akcija - 25$ nuo 100$, gausis apie 20% off, junkites, geros kainos
nuoroda mot
Nuoroda vyr
Papildyta:
Guess sale
Furla sale
Free people sale
Vilnietes, kaip ir speliojom, zuika23 telefonas tyli? Ar nereik sitaip lauktos siuntos?
Papildyta:
Macys - one day sale
NUoroda
Tommy Hilfiger rubeliams akcija - 25$ nuo 100$, gausis apie 20% off, junkites, geros kainos
nuoroda mot
Nuoroda vyr
Papildyta:
Guess sale
Furla sale
Free people sale
[SIZE=7]Labai laukiu
landsend-30 of
jcrew
jcrewfactory -35% of
freepeople
carters
gymboree-20% of
gap -40% of
ruum
loft -40% of[/SIZE]
landsend-30 of
jcrew
jcrewfactory -35% of
freepeople
carters
gymboree-20% of
gap -40% of
ruum
loft -40% of[/SIZE]
Laba,
gal kas iš mergaičių galėtų paimti mano prekytes (arčiau Žirmūnų raj.), pasiimčiau tą pačią dieną.
gal kas iš mergaičių galėtų paimti mano prekytes (arčiau Žirmūnų raj.), pasiimčiau tą pačią dieną.
Gal kas norėtų šių NB kedukų 10 dydžio? EU 41,5, bet realiai mažinti ~ 41 dydis. Arba keičiu į 11 dydį 40, Kaunas