QUOTE(Bramune @ 2016 01 12, 13:33)
Mes gyvenam Kaune. Antri metai lankom vaiko raidos centra. Psichologe rekomenduoja i bendro lavinimo mokykla eiti. Pagrinde yra kalbos raidos sutrikimas. Bet diagnoze raso F83 - specifinis misrus raidos sutrikimas.
Ka daryti su mokykla nezinau...
Del trisales sutarties darzelis nera patenkintas, o mokykla kai nueisim taip pat manau nebus euforijoj. Ji tiktu tik jei liktumem kartoti pirmos klases kurso. Bet dukryte gabi, paruosiamoj grupej gerai sekasi. Jei kurso kartoti nepalliks, tai iskils didele problema, kaip pritapti antroj klasej...
Kadangi nera protinio atsilikimo nesinori leisti i specializuota mokykla, nes jei problemas isaugsime, kaip tada bus su aukstuoju mokslu...
Ka daryti su mokykla nezinau...
Del trisales sutarties darzelis nera patenkintas, o mokykla kai nueisim taip pat manau nebus euforijoj. Ji tiktu tik jei liktumem kartoti pirmos klases kurso. Bet dukryte gabi, paruosiamoj grupej gerai sekasi. Jei kurso kartoti nepalliks, tai iskils didele problema, kaip pritapti antroj klasej...
Kadangi nera protinio atsilikimo nesinori leisti i specializuota mokykla, nes jei problemas isaugsime, kaip tada bus su aukstuoju mokslu...
truputį nesupratau humoro. dukrytė gabi, gerai sekas - kame problema??? tai einat su visais ir tiek, nu prieš pat mokyklą kiek daugiau padirbėsit vasarą, kad akademiškai į priekį stumtelėtųs ir kalbos problemos atitinkamai netrukdytų... jei vis dar bus likusios, gausit logopedės pagalbą.
aš irgi svarsčiau apie spec. mokyklą ir visokias išeitis, nes ties 5 metais dar vaizdas buvo labai liūdnas. bet kai pramušė tai pramušė, irgi pritariu, kad gabumai atsiskleidė, tai net galvon nekyla nei spec, nei palikimai antriem metam nei dar kas nors... kam?
nu jei jau LABAI LABAI LABAI neramu, tai galima tartis, kad paliktų antriem metam jei ką, bet manau pamatysit, kad nereikia.
va draugė baisiai bijojo savo merginą į mokyklą leist, nes gruodinukė. o man irgi matės, kad gabi - ir ką, sekasi kone geriausiai klasėj, mokyklą dievina ir viskas puiku. mama jau išeičių ir vienokių ir kitokių ieškojo... kad ne aš (pasiglostau), būtų tą savo super gabią mergiūkštę marinavus namie iš baimių...
ok, kai tikrai reikia. bet paryškinta vieta man su tuo niekaip nesisieja - tikru būtinumu kažką kombinuot...