Sveikos,
Alergenų tyrimui vaikui niekad nedariau dar. Tiesiog nuo gimimo auginu kaip alergiuką, nes pati esu labai alergiška daug kam, ir išlindo viso alergijos man tik po 25 m. Iki to buvau kaimo vaikas ir galėdavau morkų/obuolių sultis litrais maukt, dabar gi...skutamos bulvės alergizuoja, šienligė baisulinė..Tai užtatai namie beveik nevalgau nieko žalio. Vaikas irgi, tik bananai ir vynuogės. Vaikas nė vynuogių nevalgo, vieną kitą uogą. Viskas tik termiškai apdorota. Vaikui užteko paduot stodal nuo kosulio...gėrimuko bananinio su mikroelementais - žandai buvo burokiniai,
kakiai žali žali - nevirškino net...Užteko tiek pamatyt, vėlgi atopinis buvo išlindęs po mmr' skiepo, neberizikuoju niekuom.... ne mums liaudies metodai ,ir žolės. Gal išaugs, kol vaikystėj susilaikom...paskui gi galima bandyt imunoterapijas ir pan. Mane pačią, beje, artėjant 30mečiui buvo anafilaksinis ištikęs nuo vitaminu plaukams stiprint
...alergijos jau toks dalykas, kad gali išlyst nebūtinai vaikystėj ir stiprėt iki tiek, kad nelabai ko lieka valgyt.
Grįžtant prie nekalbiukų ar elgesio bėdelių turinčių vaikų...kai alergijos neidentifikuotos, hiperaktyvumas ir elgesys agresyvus gali būt alergijų išraiška, kai nervų sistema dirginama, pyktis kyla, nervingumas, pervargimas, ir tai išsilieja į agresiją arba autoagresiją net mažiams..kai ima drąskysis, kasytis, ir net tėvai nustemba ,kad elgesio bėdos tai alergijų pasekmė. Buvau girdėjus apie atvejus, kai net prekybcentriuose nuo kažko vaikus ištinka dusuliai. Čia tik mintis, kad tam tikrais atvejais vaikams su elgesio bėdom yr tikslinga padaryt alerginius mėginius...
Nosanex mums pažįstamas vaistas..bet dariau pertrauką nuo jo...per tą pertrauką ir apsirgo sloga...Žodžiu, matau tik vieną išeitį - nesirgt slogom...o tam reik arba neit į koletyvą, ko negalime, arba ieškot atelrnatyvų. Reik ištempt iki žiemos galo, paskum jau 4m bus - auga kaukolė ir nosis, gal tvarkysis tie adenoidai....
ačiū už info dėl skiepo ir to tepaliuko,
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 07, 18:24)
ir dabar pamatau kad vaikus jau pradeda berti nuo kazko (mums pasireiksdavo berimu) - uzsiimam organizmo valymais ir jos kaip nebuta
Manau ne alergenus reikia salinti, nes su laiku gali tekti viska is aplinkos pasalinti, o ieskoti priezasciu, kodel jie taip veikia organizma
o kaip valotės? .....priežasčių nereik ieškot, tai tiesiog organizmo įsijautrinimas...superimunitetas kitaip sakant, hiperreakcija į tam tikrus imunoglobulinus...aš net mąstau tai gal buvo mano 2 persileidimų priežastis, bet tai ką jau padarysi, neišsivalysi nuo savęs.