Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nekalba 19

QUOTE(Vėta @ 2015 12 06, 23:44)
Atsiprašau, kax įsiterpiu. Yra toks geras rusiškas Oksolino tepalas  apsaugantis nuo virusų. Prieš vedant į dafželį patepti nosytės šnerves. Pati dirbu darželyje, esu neatspari viršutinių kvėpavimo takų infekcijoms. Pastoviai tepuosi, tfu tfu šiais metais dar nesirgau. Internete ieškodama informacijos, perskaičiau, kad tarybiniais laikais pionierių stovyklose visiems be išimties vaikams tepdavo nosytes, kad neužsikrėstų. Nereklamuoju, bet galite pasiieškoti informacijos.

Atsiprašau už klaidas. Rašiau telefonu, o nelabai ir matau. Pačiai gėda šiandien skaityti blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 06, 15:03)
Mums panasiai buvo - tai zinokit man sitas reikalas atradimas buvo:
http://eu.iherb.com/...-oz-118-ml/4215

pradzioje koki menesi, gal du rytais profilaktiskai daviau - uzsirauke visos ligos, nors buvo lapkricio menuo... O paskui jau tik pagal reikala - matau ciaudo - pagirdau kelias dienas, matau koset pradeda - vel pagirdau, arba kai grupeje koks virusas siaucia ar gripu epidemijos... NUo 3,5 dukra iki 9,5 praktiskai nepraleido nei dienos del ligos... Net visokie vemimai, rotai praeidavo po keliu kartu to preparato sudavimo... Ir cia nieko blogo - greipfruitu kauliuku ekstraktas... Jis ir atrastas - kad komposte kauliukai nesupuna, nes turi stiprias antibakterines, antivirusines savybes mirksiukas.gif

o nuo kokio amziaus galima jau duoti? tiktu 1,8 metu vaikui? 4u.gif ir po kiek ten dozuoti, su anglu kalba nedraugauju blush2.gif bet labai sudomino, nes sunus ir istisines ligos, slogos, gerkle.. unsure.gif tiek, kad iki antibiotiku nereik eiti, bet dabar kai ir antras vaikas, tai abu sutartinai serga doh.gif
Atsakyti
For children 5 years of age and older, mix 3 drops into a glass of water or juice, 1-2 times daily. Or, use as directed by your healthcare professional. Do not use full strength in mouth.

vaikams nuo 5 metu ir vyresniems daugiausia 3 lasai i vandens ar sulciu stikline 1-2 kartus per diena. nevartoti tiesiai i burna neatskiesto 4u.gif

Del skiepo...cia tiesiog bendrai..mano aplnkoje gal kokie 5 vaikai buvo skiepyti specialiai tuo skiepu, nes nuolat slogos, kosuliai ir t.t. po skiepo...niekas nepasikeite, deja...jei paskaitytumet tai jo veiksmingumas procentais 40 proc. tik...ar verta skiepyti jei buvo reakcijos anksciau i skiepus
beje, del 3 vaiku mirciu Nyderlanduose si vakcina uzdrausta.
http://uk.reuters.co...543122320091105
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 07 gruodžio 2015 - 11:31
QUOTE(Alchemie @ 2015 12 07, 11:07)
For children 5 years of age and older, mix 3 drops into a glass of water or juice, 1-2 times daily. Or, use as directed by your healthcare professional. Do not use full strength in mouth.

vaikams nuo 5 metu ir vyresniems daugiausia 3 lasai i vandens ar sulciu stikline 1-2 kartus per diena. nevartoti tiesiai i burna neatskiesto 4u.gif

Del skiepo...cia tiesiog bendrai..mano aplnkoje gal kokie 5 vaikai buvo skiepyti specialiai tuo skiepu, nes nuolat slogos, kosuliai ir t.t. po skiepo...niekas nepasikeite, deja...jei paskaitytumet tai jo veiksmingumas procentais 40 proc. tik...ar verta skiepyti jei buvo reakcijos anksciau i skiepus

aciu Alchemie 4u.gif gaila, kad mazesniems negalima sad.gif
del skiepo, maniskis kai buvo 2 metu, skiepinau pneumo, galiu pasakyt, kad neveike visiskai, atsirgo kaip turi but, tik didyn lengvejo ligos ir retejo, jei taip palyginti eina ax.gif
Atsakyti
yra ir pas mus panasus preparats tik reikia issiaiskinti nuo kokio amziaus vaikams tinka
http://www.vaistai.l...ml?#infolapelis
Atsakyti
Aš sakyčiau, kad gal pradėti būtent nuo alergijos sureguliavimo, nes kai sudirginti kvėpavimo takai dėl jos, tada daug greičiau viskas ir kabinasi. Mūsų atveju, net kai nebuvo nustatytos tiksliai dar alergijos, tiesiog šeimos gydytoja paskyrė pabandymui panaudot Nasonex purškalą - iš karto pagerėjo. Dabar jau žinom, kad alergijos visokiom dulkėm, kurių neišvengsi, tai šitas vaistas vos ne nuolatinis palydovas, bet bent jau antibiotikų prireikia kokį kartą per metus, o ne kas mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2015 12 07, 11:25)
aciu Alchemie 4u.gif  gaila, kad mazesniems negalima sad.gif
del skiepo, maniskis kai buvo 2 metu, skiepinau pneumo, galiu pasakyt, kad neveike visiskai, atsirgo kaip turi but, tik didyn lengvejo ligos ir retejo, jei taip palyginti eina ax.gif

Tą preparatą naudoju jau kokius 6 metus, ir anksciauvtikrau jis būdavo nuo 2 metų, o mažesniems tartis su gydytoju. Bet paskui liko nuo 5, klausem kodėl, tipo kartus, mažesni nenori jo vartoti, o kas kažkiek laiko reikia praeitį kontrolė, kuri nuo 5 metų paprastesnė, tad jie pakeitė amžiaus cenza, tad jeu vaikui sugebesit suduoti, nemanau, kad negalima duoti mažesniam. Aš duočiau... Pati ta stebuklą radau tik 3,5 metų kai mažoji buvo..
Dabar jau yra daugiau šio gamintojo prodikcijos, purškalas nuo slogos (tikrai veiksmingas), purškalas gerklei - aš asmeniškai negaliu jo, nes man srovė per stipri, papurskus apsivemiu, bet vaikams, mamai, sesei labai tinka, patinka, matyt tonziles ne tokiis jautrios...
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2015 12 07, 11:41)
yra ir pas mus panasus preparats tik reikia issiaiskinti nuo kokio amziaus vaikams tinka
http://www.vaistai.l...ml?#infolapelis

Zinokitvl čia tik idėja panaši... Realiai kas bandė, veikmingumo nepastebėjo, o ir rašo malonaus skonio, kas neįmanoma... Lenkų pilstymas,tad velniai žino ko jie primaiso..
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 06, 23:50)
idomiai, bet mano vaikus nuo sokolado beria, o nuo citrusiniu ar braskiu ne g.gif

šokoladas iš jų alergenas stipriausias, bet jei beria nuo šokolado, nuo citrusų ir braškių reik pasaugoti, nes jos gali pačios neberti, bet suaktyvinti tą bėrimą nuo šokolado.

pvz. aš beržo grupė, tai man realiai alergiją sukelia tik salierai ir kiviai, tačiau viso kito, kas įeina, irgi kilogramais neryju dėl visa pikta (bulvės, morkos, obuoliai, moliūgai...).

beržo grupė, jei ką, su citrusinių grupe neturi nieko bendra, tai pamėginčiau vaikui tuos greipfrutus duot. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2015 12 07, 12:24)
šokoladas iš jų alergenas stipriausias, bet jei beria nuo šokolado, nuo citrusų ir braškių reik pasaugoti, nes jos gali pačios neberti, bet suaktyvinti tą bėrimą nuo šokolado.

nu va to nezinojau - sokoladas tabu abiems vaikams, taciau braskes kemsu jiems per visus galus - kad vitaminu visiem metam prikauptu, o citrusiniu siaip neduodu, nes pripurksti, nebent jau neina nusaugot ir gauna is kur nors blush2.gif
Atsakyti
Kai alergijos neaiskios, klausimas, ar gvenat blokiniam name?
Mano dusimai buvo del blokinio namo, nes i blokus deda kazkokia ten siltinimo medziaga, kuri irdama labai alergizuoja. Namie visos knygos buvo po stilu, kelisyk launamos grindys, as 6 metus dusdavau kas nakti, pas mociute, senas murinis namas, knygos atviros iki lubu 4 metrai, virsuje aisku dulketos, miegodavau ramiai. Kai issikrausciau pas vyra i buta muriniam name, pamirsau apie dusimus, sunkumus kvepuoti, net pavasari zydint augalams budavo lengviau, nebent jau papuldavau i zydinciu smilgu pieva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 12 07, 11:57)
Tą preparatą naudoju jau kokius 6 metus, ir anksciauvtikrau jis būdavo nuo 2 metų, o mažesniems tartis su gydytoju.  Bet paskui liko nuo 5, klausem kodėl, tipo kartus, mažesni nenori jo vartoti, o kas kažkiek laiko reikia praeitį kontrolė, kuri nuo 5 metų paprastesnė, tad jie pakeitė amžiaus cenza, tad jeu vaikui sugebesit suduoti, nemanau, kad negalima duoti mažesniam. Aš duočiau... Pati ta stebuklą radau tik 3,5 metų kai mažoji buvo..

Dabar jau yra daugiau šio gamintojo prodikcijos, purškalas nuo slogos (tikrai veiksmingas),

o jus po 3 lasiukus ir duodat? nu i gerima koki ilasinus isgertu manau, tuo labiau arbatas geria mazyle g.gif

sis nuo slogos?
http://eu.iherb.com/...oz-29-5-ml/4219
o jus sito eu psl ir siunciat a tas kur jav, bet doleriais? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2015 12 07, 13:19)
o jus po 3 lasiukus ir duodat? nu i gerima koki ilasinus isgertu manau, tuo labiau arbatas geria mazyle g.gif

sis nuo slogos?
http://eu.iherb.com/...oz-29-5-ml/4219
o jus sito eu psl ir siunciat a tas kur jav, bet doleriais? blush2.gif  4u.gif

mano mergaite dabar jau 9 metu - tai duodu pagal pilna programa - jei profilaktiskai (klaseje visi snargliuojas, koso) - kokius 8 lasiukus ryte, jei jau matau kad jai kimba kas - 10 lasiuku /kart dienoje

Siaip raso, kad reikia sulasint juos i stikline vandens, arbatos ar citrusiniu vaisiu sultis (ale nuima sultys kartuma) ir duot sugert. Nu sulciu vaikam neduodu (toks tikejimas) - vanduo/arbata buna tikrai karti (nors man net patinka tas kartumas, megaujuos gydydamasi lotuliukas.gif ) - tad vaikui stikline sugirdyt nera paprasta, o isgers maziau - negaus tu 3 lasu... Tai isradau savo buda sugirdymo - i sauksteli (butinai plastmasini, kad nezutu/nesureguotu kam nereik su metalu) su vandeniu sulasinu tiek, kiek reik sugirdyt - tada i burna - ir salia 2 puodukus arbatos, vandens ar ka vaikas megsta - tikrai sugeria, kad nuplaut ta reikala thumbup.gif

Taip, sis nuo slogos - ir jis nera toks bjaurus vaikui - kaip tie lasiukai, efektyvus - labai, procedura kaip bet kuriu vaistu nuo slogos - vaikui ne pati maloniausia, bet dauguma iskencia - o naturalu vistik, ne vaistai...

Ten tas pats puslapis - perkant eurais - konvertuoja i tuos pacius dolerius ir suma ta pati mirksiukas.gif Jei nesat pirkus - galiu duoti savo koduka pirmam apsipirkimui - gausit 5 dol nuolaida, negalima pirkti daugiau, nei 22 eurai viename krepselyje - nes "pagaus" muitine, susimokesit 21% mokesciuku ir ismuitinimo paslauga, kas anksciau budavo apie 30-40 lt unsure.gif Geriau jau sumoket po 4 dol siuntimo ir rinkt 2 atskirus krepsiukus (ju galit per diena neribotai rinkt - muitine to neziuri - svarbu vienoje dezuteje nebutu prekiu daugiau nei uz 22 eurus (siuntimas nesiskaiciuoja i ta suma) 4u.gif
Atsakyti