Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti (II tema)

QUOTE(valkata @ 2015 07 21, 08:58)
Jei diržą užsisegsite tuojau pat, tikrai blogiau nebus smile.gif

Ir aš taip manau biggrin.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2015 07 21, 09:56)
Sveikutės  4u.gif
Priminkit,diržą segtis,kai laikai praktikos egzaminą,reikia tik užvedus mašiną,susireguliavus veidrodėlius?Ar nėra skirtumo kada,svarbu užsisegti ?Kažkaip neužklausiau šito instruktorės.... blush2.gif
Ir dar,kiek tiksliai kainuoja praktikos egzaminas dabar regitroj?Nelabai gaudausi aš jų psl...
Iš anksto ačiū 4u.gif

isedu i masina, atsireguliuoju sedyne, prisisegu dirza, poto veidrodziai, poto patikrinu ar begis ant laisvo ir poto tik vedu. Tada ziuriu rankinis ar neuztrauktas ir tada arba pirmas, arba atbulinis ir vaziuoju.... Sekmes. Klausk jei kas 4u.gif
Regitroje egzas 31 euras kainuoja
plius teises, jei islaikai
P.S. Man per 7 kalend dienas padare teises biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2015 07 21, 19:24)
isedu i masina, atsireguliuoju sedyne, prisisegu dirza, poto veidrodziai, poto patikrinu ar begis ant laisvo ir poto tik vedu. Tada ziuriu rankinis ar neuztrauktas ir tada arba pirmas, arba atbulinis ir vaziuoju.... Sekmes. Klausk jei kas  4u.gif
Regitroje egzas 31 euras kainuoja
plius teises, jei islaikai
P.S. Man per 7 kalend dienas padare teises  biggrin.gif

Ačiū labai 4u.gif
Kaip fainai,kad jau teises turi thumbup.gif tikiuosi ir aš greitu laiku turėsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2015 07 22, 21:35)
Ačiū labai  4u.gif
Kaip fainai,kad jau teises turi  thumbup.gif tikiuosi ir aš greitu laiku turėsiu  ax.gif

kitaip ir būt negali 4u.gif Lauksim gerų žinių biggrin.gif
O man šiokia tokia problema su klevu blush2.gif Magnetinis nelimpa ant mašinos galo, o vyras nenori klijuoti g.gif Tai mąstau - ką čia padarius....
Atsakyti
Norėjau pasidalinti, kad vakar išsilaikiau teises iš pirmo karto. Mokiausi mokykloj, o po to truputį papildomai pas rekomenduotą instruktorių, tai tikrai visi laurai jam. Išvažinėjom visus sudėtingesnius maršrutus ir pratimus gatvėse, kuriuos galėjo duoti, tai per egzaminą viskas buvo labai pažįstama. Tik vienoj vietoj nesupratau kur randuosi ir pasukau truputį anksčiau nei turėjau, tai nuklydau nuo kelio. Supanikavau, bet kai supratau, kad galiu apsisukti ir grįžti į tą patį kelią (ženklai to nedraudė), apsiraminau ir važiavau toliau. Liepė keliose vietose apsisukti, kieme ir sankryžoj ir t formą mašinų pristatytame kieme. Buvo sudėtingiau, nes reikėjo ne tik įvažiuoti atbulomis į kelią, bet dar ir nebrūkštelėti tame kelyje stovėjusiai mašinai, žodžiu reikėjo šalia kitos mašinos sustoti. Egzaminuotojas papuolė labai malonus, viiiską išaiškino prieš pradedant egzaminą, aprodė kur kas automobilyje ir pan, tikrai visai kitaip nuteikė egzaminui. Aš dar jo vis konors paklausdavau, ar dar veidrodėlius pasireguliuoti ar kai paklydau sakau ką man dabar daryti biggrin.gif, tai jis sako jūs dabar vairuojate taip kaip būtumėte viena, tai supratau, kad viską galiu daryti:)
Beje manau dar man labai padėjo, kad prieš pat egzaminą dar buvau pasiemus pamoką, tai prasimankštinau prieš tai, nes šiaip esu iš tų stresuojančių, tad šitas dalykas padėjo numalšinti nervus smile.gif
Beje per kiek laiko jums vairuotojo pažymėjimą pagamino? Nekantrauju sėsti už vairo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2015 07 23, 18:07)
kitaip ir būt negali  4u.gif Lauksim gerų žinių  biggrin.gif
O man šiokia tokia problema su klevu  blush2.gif  Magnetinis nelimpa ant mašinos galo, o vyras nenori klijuoti  g.gif Tai mąstau - ką čia padarius....

prie galinio lango galit tvirtinti wink.gif
Atsakyti
Sveikos būsimos ir esamos vairuotojos:)
Gal kuri turi laiką kauno regitroje rugpjūčio mėnesiui ir nespėsite jo tuo metu laikyti? Man trūks plyš labai reikia laiko rugpjūčiui, o regitroje tuo metu laikų jau nebėra...
Atsakyti
QUOTE(Panikė @ 2015 07 25, 21:32)
Norėjau pasidalinti, kad vakar išsilaikiau teises iš pirmo karto.
Beje per kiek laiko jums vairuotojo pažymėjimą pagamino? Nekantrauju sėsti už vairo smile.gif

Sveikinimai 4u.gif Man teises padare per savaite. Antradieni islaikiau, o kita antradieni atveze. Internete gali pasitikrinti kokioj stadijoj tavo teises. Ir tikra tiesa, kad laaabai daug kas priklauso nuo egzaminuotojo.
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2015 07 15, 16:35)
Ačiū.
Nedavė jokio išrašo. Reiks laukti.
Egzas praėjo labai greit. Pasitaikė labai pozityvus egzaminuotojas, toks gerietis  thumbup.gif .
Streso ir jaudulio buvo užtektinai  blush2.gif. Bet viskas OK..
Aikštelėje gavau pastatymą lygiagrečiai šaligatviui.
Linkiu visoms kuo greičiau išlaikyti teises  4u.gif

Sveikinu išlaikius 4u.gif
Galiu pasidalinti savo patiritimi apie egzaminą biggrin.gif
Išlaikiau iš antro karto (pirmą kartą koją pakišo, kad mokinausi su VW Polo, o regitroj visi Ford Focus) įsėdus, pavažiavus pajutau, kad ji "didelė karvė" palyginus su poliuku biggrin.gif . Gabaritų nejautimas padarė savo... galvojau kad gerai prisiparkavau galu, o pasirodo visa nosis buvo iškišta lauke blush2.gif .
Instruktorius rekomendavo papildomą pamoką pasiimti su jo kolega, kuris su Fordu važinėja. Padėjo! išsialaikiau smile.gif)
Per patį egzaminą, tai koja ant sankabos pradėjo šokinėti, kai aikštelėj pratimus dariau doh.gif bet instruktorius buvo maladec, ir neišmetė iš egzamino, kad mašina sutrukčiojo (vizualiai matėsi kaip mano visa kairės kojos blauzda dreba) blush2.gif pasakė, kad sustočiau, nusiraminčiau, ir tada toliau daryčiau pratimą. Kai išvažiavom į miestą, tai ten greit susisukom. Važiavau, kur Vilniui yra "lėktuvėlio" formos sankryža (Savanorių pr. skaitosi ten) pasivažinėjom, uždarą kiemą padariau, ir apsisukę grįžom.
Atsakyti
QUOTE(Agniiii* @ 2015 07 31, 14:41)
Sveikinu išlaikius 4u.gif 
Galiu pasidalinti savo patiritimi apie egzaminą biggrin.gif 
Išlaikiau iš antro karto (pirmą kartą koją pakišo, kad mokinausi su VW Polo, o regitroj visi Ford Focus) įsėdus, pavažiavus pajutau, kad ji "didelė

Sveikinu istojus i zalio lapo gretas. 4u.gif
Labai padeda pries egza pravaziuoti pora pamoku su tokia pat masina kaip regitroj,ypac neturintiems patirties.
Irce6, kaip tau sekasi su regitra?
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2015 08 02, 21:32)
Sveikinu istojus i zalio lapo gretas. 4u.gif
Labai padeda pries egza pravaziuoti pora pamoku su tokia pat masina kaip regitroj,ypac neturintiems patirties.
Irce6, kaip tau sekasi su regitra?

Teko nukelti egzą regitroj...liepos gale turėjau eiti,bet teko gultis į ligoninę ir nuplaukė mano egzas...o dabr eilės tik spalio mėnesiui...vat tau ir turėsiu vėl teoriją eit perlaikyt,nes baigsis spalio pradžioj...et...nieko turėsiu tas teises kažkada biggrin.gif
Kaip aš jums pavydžiu (baltai) ,kad jau turit teises 4u.gif
Atsakyti
Labas,

Gal galėsit padėti su registracija praktiniam egzaminui. Gal kas registravotės internetu? bandau ir niekaip nepavyksta. Suvedu duomenis ir saugos kodus, bet jokių galimų datų nėra kur rinktis. Gal kas susidūrėt su tuo? Ačiū 4u.gif
Atsakyti