Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti (II tema)

Orchidėja, o rankų ir pečių neskauda? Man kitą dieną ,būna, skauda blink.gifAr čia nuo įtampos, ar aš tą vairą suku iš peties biggrin.gifSėkmės 4-oje pamokoje 4u.gif

Pingviniuk, pypintojų tikrai daug blink.gifMan ir pypina, kai užgestu - supykdo mane tas labai, negali palaukti, juk ne iš piktos valios mes gęstam biggrin.gif

Ne, neskauda, bet valerijonų išgėriau nusiraminimui.  :D  Dabar jau gerai, žiūriu video youtube apie vairavimo pamokas, labai fainas instruktorius. 

https://www.youtube....h?v=uz4OGvHuXT8

Man tai kai reikia pajudėti iš vietos prie šviesoforo stresas būna, kad neužgesčiau, dar kai nėra mašinų už nugaros, kažkaip ramiai reaguoju ir gaunasi lengvai, o va kai stovi, kažkaip susijaudinu, tai ir užgesau iš kart, bet gerai, kad tik kartą.  :D 

Atsakyti
QUOTE(Metaxxxa @ 2016 11 21, 16:51)
O taip, į gerus akinius nuo saulės tikrai vert investuoti  cool.gif  Apie registratorių ir aš galvoju, juolab, kai mačiau laidą apie vairuotojus, kurie specialiai sukelia avarijas tam, kad gautų draudimo išmokas  blink.gif  Ir ne šiaip bamteli į kitą važiuojančią mašiną, bet veikia net keli ekipažai: vienas užkerta kelią , sukeldamas, nepalankią situaciją, kitas - pasinaudoja situaciją ir sukelia avariją  unsure.gif  Neteko girdėti apie tai?

Teko, bet apkalbų lygyje tiktai. Aš dar galvoju apie registratorių, kad jei tarkim ne mano kaltė nebandytų išsihandusios situacijos kleve pasinaudoti koks šūstresnis, nes manau, kad tikrai pasimetus būčiau.

Dėl pypsėjimų ir man buvę biggrin.gif Užgesimų taip pat. Mūsų mašinos apvažiavinų biggrin.gif Mokymosi dalis čia ir aš kažkaip nesijaudinu kas už manęs gaus ilgiau palaukt, juk mato, kad mokinys važiuoja rolleyes.gif
Atsakyti
Damos, dar klausimuką turiu 4u.gif Saktykit, kaip su tais patikrinimo klausimais prieš egzaminą unsure.gif Kaip konkrečiai reikia atsakyti? Užtenka esmę nusakyti, ar reikia labai detaliai ir išsamiai? Ir ar nebūna kokių papildomų klausimų, kaip kad "Patikrinus alyvą pastebite, kad jos yra per daug? Kaip sumažinsite variklio alyvos lygį?" Čia kaip pavyzdį sakau biggrin.gif
help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metaxxxa: 22 lapkričio 2016 - 11:03
QUOTE(Metaxxxa @ 2016 11 21, 19:59)
Orchidėja, o rankų ir pečių neskauda? Man kitą dieną ,būna, skauda  blink.gif  Ar čia nuo įtampos, ar aš tą  vairą suku iš peties  biggrin.gif  Sėkmės 4-oje pamokoje  4u.gif

Metaxxxa, rankas ir pečius gali skaudėti tik nuo netaisyklingos sėdėsenos- tada netaisyklingai sukamas vairas, ir sudaroma didžiulė įtampa, nes gaunasi, kad vairuodama ne vairuoji, o laikaisi už vairo, o tai didelis blogis, nes sudėtingoj situacijoj neturėsi šansų išsisukti. Susireguliuok sėdynę prieš pamką pagal savo ūgį teisingai, instruktorius turėtų paaiškinti visus atstumus ir kampus, ir vairą labai svarbu taisyklingai laikyti- tada visiškai nepavargsta rankos.
O į pypsentojus nekreipk dėmesio, čia jų problema, ne tavo ;)
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2016 11 22, 13:10)
Metaxxxa, rankas ir pečius gali skaudėti tik nuo netaisyklingos sėdėsenos- tada netaisyklingai sukamas vairas, ir sudaroma didžiulė įtampa, nes gaunasi, kad vairuodama ne vairuoji, o laikaisi už vairo, o tai didelis blogis, nes sudėtingoj situacijoj neturėsi šansų išsisukti. Susireguliuok sėdynę prieš pamką pagal savo ūgį teisingai, instruktorius turėtų paaiškinti visus atstumus ir kampus, ir vairą labai svarbu taisyklingai laikyti- tada visiškai nepavargsta rankos.
O į pypsentojus nekreipk dėmesio, čia jų problema, ne tavo ;)

Ačiū, denaxxa 4u.gif Aš viską susireguliuoju, ir,atrodo, vairą išmokau tinkamai laikyt, nebeįsikabint į jį dantimis ir nagais, kaip pirmoje pamokoje biggrin.gif bet atsižvelgsiu į patarimą, būtinai 4u.gif
Oi, kaip man tokio požiūrio reik.. aš tokia kliūtis kelyje kitiems jaučiuos... blink.gif

Badysiu padirbėti su savo neteisingais įsitikinimais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxxxa @ 2016 11 22, 12:00)
Damos, dar klausimuką turiu  4u.gif  Saktykit, kaip su tais patikrinimo klausimais prieš egzaminą  unsure.gif  Kaip konkrečiai reikia atsakyti? Užtenka esmę nusakyti, ar reikia labai detaliai ir išsamiai? Ir ar nebūna kokių papildomų klausimų, kaip kad "Patikrinus alyvą pastebite, kad jos yra per daug? Kaip sumažinsite variklio alyvos lygį?" Čia kaip pavyzdį sakau  biggrin.gif
  help.gif

Pagalvojau, kad burbtelčiau "nusiurbčiau burna biggrin.gif " O šiaip tai aš pasuoju, nežinau, dar nesiruošiau. Mačiau internete tiktai atsakymus, tai atrodo, kad paprastai atsakai, parodai ir viskas. Ir draugės sakė, kad nesudėtinga visiškai, į filosofinius klausimus nelenda ax.gif
Atsakyti
As manau, kad tik servise galėtu nusiurbti biggrin.gif
Atsakyti

sveikos.  as turejau antra mokyklini ir sugebejau neislaikyt...  nu tiesiog kuoliuka uzkliudziau...  nors pirma egza aikstelej idealiai pavariau..  nu zooodziu dar ilgas kelias iki teisiu bus..  norisi tiesiog kad daznesni vairavimai butu vaziuot be teisiu viena  :D turbut daug geriau egza islaikyciau,  nes sake vairuoju neblogai,   tik va egzuose kvailas klaidas darau :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristtule: 22 lapkričio 2016 - 14:30
Kristtule, laikykis. Trečias kartas bus tavo wub.gif
Atsakyti

Mane, tai šiandien instruktorius pagyrė, sako maniau bus blogiau, bet  gerai važiavai(ketvirtas važiavimas), visą miestą išmalėm, jeee aš patenkinta, aišku iš pradžių ne viskas sklandžiai buvo, bet vėliau vis gerėjo, šį kart neužgesau.   :super:  Dabar ketvirtadienį(tfu tfu tfu, tikiuos neprisidžiaugsiu per anksti).  :D 

Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2016 11 22, 13:36)
Pagalvojau, kad burbtelčiau "nusiurbčiau burna  biggrin.gif " O šiaip tai aš pasuoju, nežinau, dar nesiruošiau. Mačiau internete tiktai atsakymus, tai atrodo, kad paprastai atsakai, parodai ir viskas. Ir draugės sakė, kad nesudėtinga visiškai, į filosofinius klausimus nelenda  ax.gif

Muahhaahah lotuliukas.gif Na jei toks klausima bus tai reikx taip ir atsakyt. . .

Kristtule Po perkūnais tuos kuoliukus... blink.gif Bet gal ir gerai, kad užkliudei tik kuoliuką per egzaminą, o ne tikrą automobilį. Egzamino ,apskritai, yra lengviau neišlaikyti nei išlaikyti, mano nuomone, mokyklinis ar ne.. Labai lengva klaidą padaryt, viena kritinė ir bye bye.. ax.gif See you next time! (iš anglų k. Pasimatysim kitą kartą) Sėkmės laikant trečią kartą 4u.gif

Laukine orchidėja aš ir taip noriu... bis.gif Gal turi gyslelę vairavimui bigsmile.gif Jei turi tai aš baltai pavydžiu... noriu ir aš tos gyslelės.. sokiai.gif
Atsakyti

Laukine orchidėja aš ir taip noriu... bis.gifGal turi gyslelę vairavimui bigsmile.gifJei turi tai aš baltai pavydžiu... noriu ir aš tos gyslelės.. sokiai.gif

A velnias žino ar aš ją turiu, pavažiuosim pamatysim, norėčiau turėti.  :D 

Atsakyti