Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti (II tema)

Jo, mane irgi ivardino, kaip silpnesne mokine. Nu as nepasiduodu, kieg galiu. Siandien 19 vaziavimas buvo smile.gif Nieko, jau stabiliau lyg. Zliumbt nesinori. Jau vien tas man gerai biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, žinot tą jausmą, kai atvažiuoji į mokymosi aikštelę ir iš pirmo karto, idealiai, padarai visus parkavimosi pratimus? bigsmile.gif bigsmile.gif Nieko tokio... aš ir nežinau... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Jopštvairogės, grįžau namo po pasimokymo su tėčiu (aikštelėje buvom) tai liūdna blink.gif Tai išeina man parkuotis, tai nebeišeina, tai gerai padarau tai,žiūrėk, vėl kuoliuką nudaužiu... Po perkūnais rolleyes.gif

Žodžiu... Dar klausimuką turiu: instruktorė sakė, kad per Regitros egzaminą, parkuojantis, draudžia atidaryti dureles ir pasitikrinti ar teisingai prisiparkavai, taip pat yra draudžiama išlipti iš automobilio. Gal žinot ką nors apie tai? smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif uoj, Metaxxxa, gerai tu cia bajeri suskėlei thumbup.gif Jau norėjau rasyt, kad aš nezinau to jausmo biggrin.gif

Tai per veidrodėlius matosi, kaip uzvaziavai, kam ten darinėt tas duris tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2016 11 21, 15:08)
biggrin.gif  biggrin.gif uoj, Metaxxxa, gerai tu cia bajeri suskėlei thumbup.gif Jau norėjau rasyt, kad aš nezinau to jausmo biggrin.gif
Tai per veidrodėlius matosi, kaip uzvaziavai, kam ten darinėt tas duris tongue.gif

Kad būna jei labai labai arti linijos stovi, bet ne ant linijos tai nesimato per veidrodėlį bigsmile.gif Na, jei ir nereikia tų durų atidaryt, man įdomu, ar galima ar čia bus nusikaltimas? hmm.gif

Atsakyti
Aš po septinto važiavimo jau. Puikiai aikštelėje sekasi, kažkaip lengva man su tais parkavimais, tai šiandien daugiausia mieste prasuvažinėjom.
Pirmą kartą pajutau tokį stresą, kad išpylė prakaitas. Žodžiu, mikroautobusas iškart už šviesoforo užkišo ir dėjo ant stabdžių ir už kelių minučių iškart dar viena avarinė situacija - vienas automobilis pradėjo sukti į mane, lyg nematytų, kad važiuoju unsure.gif Pirmą kartą pamačiau įsiutusį instruktorių, keikėsi spjaudydamasis ir pasikabino video registratorių. Sako, šiandien pakvaišę kažkokie važinėja.
O aš supratau, kad jei būčiau be insruktoriaus, tai jau būčiau mašiną sukūlus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2016 11 21, 16:11)
Aš po septinto važiavimo jau. Puikiai aikštelėje sekasi, kažkaip lengva man su tais parkavimais, tai šiandien daugiausia mieste prasuvažinėjom.
Pirmą kartą pajutau tokį stresą, kad išpylė prakaitas. Žodžiu, mikroautobusas iškart už šviesoforo užkišo ir dėjo ant stabdžių ir už kelių minučių iškart dar viena avarinė situacija - vienas automobilis pradėjo sukti į mane, lyg nematytų, kad važiuoju  unsure.gif Pirmą kartą pamačiau įsiutusį instruktorių, keikėsi spjaudydamasis ir pasikabino video registratorių. Sako, šiandien pakvaišę kažkokie važinėja.
O aš supratau, kad jei būčiau be insruktoriaus, tai jau būčiau mašiną sukūlus biggrin.gif

Bet tai kokia gera patirtis blink.gif . O jei būtum buvus be instruktoriaus tai,vadinasi, jau būtum buvus su teisėmis, ir būtum žinojus ką ir kaip daryt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxxxa @ 2016 11 21, 16:17)
Bet tai kokia gera patirtis  blink.gif . O jei būtum buvus be instruktoriaus tai,vadinasi, jau būtum buvus su teisėmis, ir būtum žinojus ką ir kaip daryt  bigsmile.gif

Nu tas tai jo, bet dabar paranoja tokia truputį biggrin.gif Reikės ir man registratorių savo mašiniukui pirktis tikriausiai.
Ir šiandien supratau, kad būtinai reikia poliarizuotų akinių, nes nieko saulutei užšvietus nebemačiau, nei sūkių, nei greičio, nei šviesoforų biggrin.gif Instruktorius sako mesk pavaras iš klausos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2016 11 21, 16:20)
Nu tas tai jo, bet dabar paranoja tokia truputį biggrin.gif Reikės ir man registratorių savo mašiniukui pirktis tikriausiai.
Ir šiandien supratau, kad būtinai reikia poliarizuotų akinių, nes nieko saulutei užšvietus nebemačiau, nei sūkių, nei greičio, nei šviesoforų biggrin.gif Instruktorius sako mesk pavaras iš klausos biggrin.gif

O taip, į gerus akinius nuo saulės tikrai vert investuoti cool.gif Apie registratorių ir aš galvoju, juolab, kai mačiau laidą apie vairuotojus, kurie specialiai sukelia avarijas tam, kad gautų draudimo išmokas blink.gif Ir ne šiaip bamteli į kitą važiuojančią mašiną, bet veikia net keli ekipažai: vienas užkerta kelią , sukeldamas, nepalankią situaciją, kitas - pasinaudoja situaciją ir sukelia avariją unsure.gif Neteko girdėti apie tai?
Atsakyti

Pirmą kartą pajutau tokį stresą, kad išpylė prakaitas. Žodžiu, mikroautobusas iškart už šviesoforo užkišo ir dėjo ant stabdžių ir už kelių minučių iškart dar viena avarinė situacija - vienas automobilis pradėjo sukti į mane, lyg nematytų, kad važiuoju unsure.gifPirmą kartą pamačiau įsiutusį instruktorių, keikėsi spjaudydamasis ir pasikabino video registratorių. Sako, šiandien pakvaišę kažkokie važinėja.

Eina sau, kokia patirtis, apsik..čiau iš baimės, širdis turbūt išlėktų.  :blink: Aikštelė ir man atrodo, kad lengviausia bus, lyg ir gaunasi prisiparkuoti, gyvatėlė, ribotas apsisukimas. 

Va šiandien pirmą kartą į didelį eismą išvažiavau, baisoka buvo, vieną kartą užgesau prie šviesoforo, net papypino iš galo, nes nespėjau pravažiuot užsidegus žaliam šviesoforo signalui.  :D  Ryt vėl vairavimas, jau ketvirta pamoka. Tai tokia savijauta mano visa įsitempusi, įspūdžiai galvoj, reikia nusiraminti ir gerai išsimiegoti.  :D 

Atsakyti
Šiandien važiavau kita mašina... Vėl iššūkis... Du kartus "mečiau" sankabą... Eina sau rolleyes.gif

Man tai liūdna, kad tie pypentojai tokie nepakantūs. Lyg jie tobuli būtų...
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 11 21, 16:51)
Tai tokia savijauta mano visa įsitempusi, įspūdžiai galvoj, reikia nusiraminti ir gerai išsimiegoti.  biggrin.gif </p>

Orchidėja, o rankų ir pečių neskauda? Man kitą dieną ,būna, skauda blink.gif Ar čia nuo įtampos, ar aš tą vairą suku iš peties biggrin.gif Sėkmės 4-oje pamokoje 4u.gif

Pingviniuk, pypintojų tikrai daug blink.gif Man ir pypina, kai užgestu - supykdo mane tas labai, negali palaukti, juk ne iš piktos valios mes gęstam biggrin.gif
Atsakyti
Aha, man irgi siandien pypsejo.
Zo, as prie raudono sviesoforo pirma. Isijungia geltona-jungiuos bėgi, zalia - judesiu. Ir girdziu PYP! Tai garsiai sakau, - Na, ka tu man pypsi, melskis, kad neuzgesciau geriau. O instruktore - vaziuok lėciau-parodysiu as jam zenkla...as jam pirsta prie smilkinio pasukiosiu. - Ai, nereikia, tiek to, - sakau. Is tiesu, nenoriu i tokius niekaip reaguot. biggrin.gif
Atsakyti