Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti (II tema)

QUOTE(Fėja* @ 2016 11 19, 18:27)
Ech, kaip gerai, kai gali su seimos nariu pavaziuoti....

Del tu siauru gatveliu tai taip, dėkui.. Bet traukia lyg magnetas desinė  biggrin.gif Ismust is saves reik kazkaip. O buna kad ir abiejuose pusese pristatyta, nu tai... Tfu tfu tfu bar bar bar ir vaziuoji, pylos gauni ir vel vaziuoji  biggrin.gif

Dėl vairavimo su šeimos nariu tai ir gerai ir nelabai... Nes labai greitai galima perimti kitokią vairavimo manierą, ir ji nebūtinai, bus teisinga. Pvz: su tėčiu vairuojant aš visai kitaip vairuoju, ir kai vairuoju su instruktore ji mane apibara, kad va taip kaip kątik varavau - daryt nėra gerai ir t.t. Kiekvienas medalis turi dvi puseles unsure.gif

Bet gerai jeigu traukia į dešinę.. na mažose gatvelėse gal nelabai, bet normaliose gatvėse - niekaip neužmiršit persirikiuoti.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Metaxxxa, sveikinu išlaikius! Dar vienas žingsnelis ir jau vairuosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2016 11 19, 23:55)
Metaxxxa, sveikinu išlaikius! Dar vienas žingsnelis ir jau vairuosi  bigsmile.gif

Ačiū, Fjell 4u.gif O tu jau vairuoji? Kaip sekasi? bigsmile.gif
Atsakyti

Metaxxxa, sveikinu, o sakykit, kai mokyklinį laikot, kas būna instruktorius, jūsų ar koks kitas egzaminuoja?

Man ryt trečias važiavimas, kaip ir laukiu, šiek tiek bijau, dar dideliam eisme nevažiavau, tik kur nedaug mašinų. Man patinka mano instruktorius, po truputį pratina, kas gerai, daug nestresuoju už vairo, aikštelėj pratimus darėm, paskui aplinkui keliais pavažinėjau, pabaigoj į degalinę važiavau, kuro reikėjo., paskui jau jis pats iki darbo nuvežė.  :D 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 11 20, 12:07)
<p>Metaxxxa, sveikinu, o sakykit, kai mokyklinį laikot, kas būna instruktorius, jūsų ar koks kitas egzaminuoja?</p><p></p><p>Man ryt trečias važiavimas, kaip ir laukiu, šiek tiek bijau, dar dideliam eisme nevažiavau, tik kur nedaug mašinų. Man patinka mano instruktorius, po truputį pratina, kas gerai, daug nestresuoju už vairo, aikštelėj pratimus darėm, paskui aplinkui keliais pavažinėjau, pabaigoj į degalinę važiavau, kuro reikėjo., paskui jau jis pats iki darbo nuvežė.  biggrin.gif </p>

Labas 4u.gif
Mane tai mano instruktorė egzaminuos. Bet as tai buciau nieko pries, jei kitas instruktorius egzaminuotu. Gera trefkė pries Regitra butu. ax.gif

Laukine orchidėja, kokiam mieste mokaisi?
Atsakyti

Labas 4u.gif
Mane tai mano instruktorė egzaminuos. Bet as tai buciau nieko pries, jei kitas instruktorius egzaminuotu. Gera trefkė pries Regitra butu. ax.gif

Laukine orchidėja, kokiam mieste mokaisi?

Sveika. Aišku. Aš Klaipėdoje.  :4u:  Pati kokiam? 

Atsakyti
Mane taip pat mano instruktorė egzaminavo, bet minėjo, kad galima pasiprašyti ir kito. Jau su savo intruktore važiuojant buvo streso, tai su Regitros instruktorium.. Grįžiu į Regtrą žilais plaukais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metaxxxa: 20 lapkričio 2016 - 12:04
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 11 20, 12:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="71229762" data-time="1479635582"><div><p>Labas vartotojo įkelta nuotrauka
Mane tai mano instruktorė egzaminuos. Bet as tai buciau nieko pries, jei kitas instruktorius egzaminuotu. Gera trefkė pries Regitra butu. vartotojo įkelta nuotrauka

Laukine orchidėja, kokiam mieste mokaisi?</p></div></blockquote><p>Sveika. Aišku. Aš Klaipėdoje.  4u.gif  Pati kokiam? </p>

Kaune smile.gif

Metaxxxa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxxxa @ 2016 11 20, 11:53)
Ačiū, Fjell  4u.gif  O tu jau vairuoji? Kaip sekasi?  bigsmile.gif

Aš dar su instruktorium važinėju,ryt 7as važiavimas bus ir su vyru aikštelėje pradėjau praktikuotis, bet sunku su vaiko palikimu kam nors išsiderint biggrin.gif
Atsakyti

Aš irgi grįžtu išsekusi, visa šlapia. Jau kiek pravažiavau, jau gėda ir rašyti... Man važiavimas atbulomis, parkavimasis sunkiai einasi unsure.gif O baisiausia dideli žiedai ir greitėjimo juostos... instruktorius sako važiuok, o aš matau, kad fūra lekia ir nevažiuoju blink.gif

Nebus iš manęs vairuotojos, nebus...
Papildyta:
Metaxxx, sveikinu 4u.gif Jau ne daug liko mirksiukas.gif
Atsakyti
Bus, Pingvinuk, bus is taves vairuotoja, jei vazinėsi.
Darbas talenta atperka rolleyes.gif
Atsakyti
[/B]Pingviniuk[B] Ačiū 4u.gif

Aš pritariu Fėjai, kad darbas atperka talentą. Man instruktorė sakė, kad neturiu talento vairavimui, bet tai kas , kad neturiu. Užtat kantrybės turiu dirbti daug ir sunkiai , o tai ir svarbiausia tada, kai nesiseka. Nenuleisk rankų , Pingviniuk wub.gif Ir jūs, tos, kurios vargstate - nenuleiskite rankų ir nosių wub.gif Viskas čia gerai, kad nesiseka, svarbiausia nesigraužkit, o kantriai mokykitės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metaxxxa: 21 lapkričio 2016 - 10:56