QUOTE(Fėja* @ 2016 11 19, 17:13)
Labas
Sveikinu, Metaxxxa
O dar vazinėsi iki Regitros?
Mano instruktorė si ryta sakė, kad jai toks vaizdas, kad Regitroj 80% sėkmės ir 20% darbo.
Kazkaip uzpykus ant Regitros labai buvo. Sakė, kad viena mergina rankove egzo metu pasitaisė-psio, kritinė
Metaxxxa, o kokiu balu pastaruoju metu save vertini, ir instruktorė, koki bala rašo dabar tau? Aš sau 7 rasau, bet praeitus du kartus tai maziau gal turėjau sau rašytis, tiesiog...nenorėjau kazkaip uzrasyt, kad kazkaip blogėja viskas... O siandien tai 7 tikresnis. Aikstelėj nebuvom, visa laika gatvem davemes.
Buvo klaidu-pvz Pilies ziede niekaip nepersirikiavau
Dar kazkas ir uzpypino man... Gal kad nedrisau ilysti, gal kad susimėciau....teko nuvaziuot tiesiai link Ozeskienės.
Dar mano bėda, kad Vilijampolėj, siaurose gatvelėse per arti prie dešinio krašto sustatytų masinų važiuoju.
Kai suku į dešinę bunu per toli nuo bortelio...
Bet bendroj sumoj jau lyg geriau šį sykį buvo. Pasirasiau tikresnį 7
Sveika, Fėja
Ačiū
O jūs galit patys save vertinti? Kaip įdomu
PO kiekvieno važiavimo sau pažymį rašot? Man neteko savęs vertinti, bet jei būčiau šiandien turėjus įvertinti, tai būčiau 8 sau parašius, instruktorė su meile parašė 7, bet,manau, pakėlė pažymį
Aš ,manau, save pervertinu, jau nelabai suprantu.. Pažiūriu į kai kuriuos vairuotojus gatvėjė, tai man pikta.. posūkių nerodo, lenda, greitį viršyja, ir tokie su teisėm važinėja, o aš devintą prakaitą braukiu , kad tik gera vairuotoja būčiau, ir ,vistiek, negerai
Sveikinu, Fėja, su 7-netuku
Žingsnis po žingsnio, taip progresas ir vyksta
Man dar ir reikia mokytis daug ir kantriai
Kas dėl tų siaurų gatvelių, parašysiu ką man sakė instruktorė iš Rigvedos: jeigu neišeina važiuoti savo juosta, nes priparkuoti auotomobiliai, tuomet, žiūrit į situaciją kelyje.. Matote, kad nėra automobilių važiuojančių priešpriešine eismo juosta - vežiuojate arčiau gatvės vidurio ir toliau nuo mašinų, pamatote, kad artėja automobilis, tuomet atsargiai priartėjate prie priparkuotų automobilių, jeigu baisu ir nedrąsu važiuoti, sustojate ir praleidžiate priešinga kyptimi važiuojančius, tuomet vėl arčiau gatvės viduriuko, ir vėl pagal situaciją
Man šitas jos patarimas labai pagelbėjo, ir visą važiavimą mažomis gatvelėmis sustatė į vietas . Aptarkit su savo instruktorium.
O pilies žiede tai labai sunku persirikiuoti, tada geriau jau iš anksto užsiimti reikiamą juostą, nors ne visąlaik pavyksta.. Man ir yra buvę, kad užpypino.. ir ne kartą, bet aš tyliai kelialapus į tolį tiems pypsentojams "išrašau" ir toliau važiuoju
Dar pamoką pasiėmiau, bandysiu ir su tėčiu dar pavažinėti. Ir reik į Regitrą nuvažiuoti, "pažiopsoti" į egzaminą laikančius, baimę bandyt prisijaukit, nes širdis tai drebės. Gal kas nori meetą ten padaryti
? Gal kam sirgalių reikia palaikymui?