Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti (II tema)

QUOTE(Metaxxxa @ 2016 11 18, 18:10)
Man dažniau būna, kad verkt noris, nei, kad laiminga jaučiuos.. Atrodo, tos kritinės klaidos niekada nesibaigs...  Nuotaiką pakelia pasivažinėjimas su šeimos nariu - labiau atsipalaidavus būna, ir, kur kas, labiau mėgaujuosi, o ir sekasi geriau unsure.gif Ir tos įtampos nėra, kad ,dievaži, tik klaidos nepadaryt  blink.gif

As iki 15 vairavimo buvau labiau laiminga, bet 16 ir 17 vaziavima apraudojau. Ir visa diena-tik atsimenu ir bliaunu. Rytoj 18 vaziavimas. Tikiuosi neverksiu grizus biggrin.gif

Su seimos nariu nevaziuoju. Savos neturiu, mb vazinėja su tarnybine, is brolio ar dėdės imt masinos nesiriztu, pas tėvuka kaime pora dienu vazinėjau su mb. Bet kaime yra kaime... Miestas kas kita visiskai. Taigis taigis, tik su instruktore dirbam.
Beje, po vairavimo as slapia nuo prakaito bunu. Nors visada nusirengiu, lieku tik su palaidine. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 18 lapkričio 2016 - 18:48
Nuvažiavom šiandien su vyru į aikštelę, bet ji taip.prastai apšviesta buco ir pirmą kartą sėdau už universalo vairo, tai norėjos dar pagalvę po užpakaliu pasikišti, kad bent kiek priekį matyčiau. Nepratusi prie tamsių siruacijų gairelių per veidrodėlius neįžiūrėjau. Žodžiu, šiandien labai nusivyliau unsure.gif Rytoj mėginsiu dieną su tuo pačiu universalu.
Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2016 11 18, 21:47)
Nuvažiavom šiandien su vyru į aikštelę, bet ji taip.prastai apšviesta buco ir pirmą kartą sėdau už universalo vairo, tai norėjos dar pagalvę po užpakaliu pasikišti, kad bent kiek priekį matyčiau. Nepratusi prie tamsių siruacijų gairelių per veidrodėlius neįžiūrėjau. Žodžiu, šiandien labai nusivyliau unsure.gif  Rytoj mėginsiu dieną su tuo pačiu universalu.

Nenusivik, tamsoj ką tu gali ten... Niekad tamsiu paros metu nevažiuojam į aikštelę... Mūsų mokyklos gal išvis neapšviesta...
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2016 11 18, 22:54)
Nenusivik,  tamsoj ką tu gali ten...  Niekad tamsiu paros metu nevažiuojam į aikštelę...  Mūsų mokyklos gal išvis neapšviesta...

Na, tikiuos... unsure.gif Realybėje, tai tamsiu paros metu po darbų teks parkuotis kieme, bet aišku ir pažengus daugiau jau būsiu.
Atsakyti
Merginos, o kur geriausia mokytis ket bilietus? Aš išsilaikiau ket mokyklinį, o patogiu laiku ket Regitroje gavau vietą tik po mėnesio (dabar jau kt. savaitę) ir dabar apsičiupinėjau, kad tiek susikoncentravus į vairavimus, kad visai nebesismokau teorijai. o ją gi truputį apleidus, labai pasimiršta unsure.gif Gal galit rekomenduoti tinklapį kur klausimai panaśiausi į Regitroje esančius?

Metaxxxa, daig girdėjau apie instruktorę Editą. ir jai pati skambinausi, kai norėjau pakeisti Arv auto inatruktorių. Bet ji turėjo vietos tik po trijų savaičių, tai taip ir neteko pamėginti. Patenkinta ja esi, kaip suprantu, taip? 4u.gif

Pingviniuk, dažniau įmesk nuorodų - jei tik randi ką naudingo. Tas su parkavimusi man labai patinka bigsmile.gif Ačiū! o paskutinė nuoroda kur gramatika, tai rusiškai..deja nė bum bum tos kalbos unsure.gif Tik nipanimaju biggrin.gif

Beje, galinčios matyti vairavimo egzaminų laisvas vietas Regitroje, gal galite pasakyti ar dar dosniai yra vietų Kaune gruodžio pabaigoje? Labai smalsu... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 19 lapkričio 2016 - 09:10
QUOTE(Avocado @ 2016 11 19, 10:06)
Merginos, o kur geriausia mokytis ket bilietus? Aš išsilaikiau ket mokyklinį, o patogiu laiku ket Regitroje gavau vietą tik po mėnesio (dabar jau kt. savaitę) ir dabar apsičiupinėjau, kad tiek susikoncentravus į vairavimus, kad visai nebesismokau teorijai. o ją gi truputį apleidus, labai pasimiršta unsure.gif Gal galit rekomenduoti tinklapį kur klausimai panaśiausi į Regitroje esančius?

Aš mokiausi eksternu, tai sprendžiau ketbilietai.lt visą 1500 klausimų paketą ir po to jau testus varydavau po 30 klausimų. Buvo nemažai regitroje tokių pačių ar panašių. Išlaikiau iš pirmo karto smile.gif Na, dar aišku ir knygelę kelis kartus perskaičiau, susibraukiau.

Su vyru dieną išbandėme Vitalka_as rekomenduotą aikštelę, tai kitas reikalas bigsmile.gif Tamsoj kol kas tikrai ne mano nosiai parkuotis ir vertinti savo gebėjimus, tik šviesoje. Išmokė vyras įstrižinį parkingą, pakartojom kitus būdus, nu super bigsmile.gif Įdomu kada būsiu pakankamai drąsi važiuoti su vyru į miestą rolleyes.gif .
Beje draugė davė patarimą, kad nepaskęsčiau iš mažos mašinos įsėdusi į didesnę - pasikelti sėdynę. Man tai buvo naujiena, maniau, kad tik pirmyn ir atgal ji važinėja, na ir dar atlošas reguliuojasi, o pasirodo ir aukštis bigsmile.gif . Tai užsikėliau taip, kad net galva kartais prie stogo prisiliesdavo biggrin.gif Bet už tai mačiau kapotą ir jaučiausi nepaskendusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2016 11 19, 10:06)
Pingviniuk, dažniau įmesk nuorodų - jei tik randi ką naudingo. Tas su parkavimusi man labai patinka bigsmile.gif Ačiū! o paskutinė nuoroda kur gramatika, tai rusiškai..deja nė bum bum tos kalbos  unsure.gif Tik nipanimaju biggrin.gif

Galima ir anglų http://www.avtogramm...ish/124-english
Papildyta:
QUOTE(Fjell @ 2016 11 19, 14:32)
Aš mokiausi eksternu, tai sprendžiau ketbilietai.lt visą 1500 klausimų paketą ir po to jau testus varydavau po 30 klausimų. Buvo nemažai regitroje tokių pačių ar panašių. Išlaikiau iš pirmo karto smile.gif Na, dar aišku ir knygelę kelis kartus perskaičiau, susibraukiau.

Aš lygiai taip pat 4u.gif

Bet su vairavimu blink.gif
Atsakyti
Po perkūnais, išlaikiau mokyklinį (iš antro karto) blink.gif Bet išlaikiau labiau dėl intruktorės malonės, nes ,vistiek, pylos ir kritikos gavau unsure.gif Dar sakė, kad vairavimui talento (negimiau su vairu rankose) neturiu , tai tas labai nuliūdino angel_sadangel.gif Et, bet,manau, kad tokių kurie iškart puikiai vairuotų yra mažai, ir gal instruktorės kartelė mokiniui truputuka per aukštai blink.gif Na nieko tokio.. dabar lieka REGITRA blink.gif Instruktorė sakė bus 50/50 tai ,manau, jei sėkmė lydės - išlaikysiu, jei nelydės - na tai tada neišlaikysiu biggrin.gif O kadangi sėkmė manęs nelinkusi lydėti, tai aš net ir nesitikiu išlaikyti iš pirmo karto bigsmile.gif

AVOCADO Tikrai taip, labai patenkinta. Ji turi visus tuos bruožus, kurie svarbūs geram mokytojui/instruktoriui. Bėt, vėlgi, sakau iš asmeninės patirties, ir taip, kaip man atrodo, kitam - gal jos mokymas visiškai nepatiktų smile.gif Beje,Avocado, jei norit galiu padaryti print screen'ą egzaminų tvarkaraščio, bet nežinau kaip failą įkelti į forumą. Jei norit - galit brūkštelt emeilą savo, atsiųsčiau paštu smile.gif

Kaip kitoms mergaitėms sekas? Kokie džiaugsmai, kokie vargai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metaxxxa: 19 lapkričio 2016 - 15:15
Labas 4u.gif

Sveikinu, Metaxxxa 4u.gif
O dar vazinėsi iki Regitros?

Mano instruktorė si ryta sakė, kad jai toks vaizdas, kad Regitroj 80% sėkmės ir 20% darbo. biggrin.gif Kazkaip uzpykus ant Regitros labai buvo. Sakė, kad viena mergina rankove egzo metu pasitaisė-psio, kritinė blink.gif

Metaxxxa, o kokiu balu pastaruoju metu save vertini, ir instruktorė, koki bala rašo dabar tau? Aš sau 7 rasau, bet praeitus du kartus tai maziau gal turėjau sau rašytis, tiesiog...nenorėjau kazkaip uzrasyt, kad kazkaip blogėja viskas... O siandien tai 7 tikresnis. Aikstelėj nebuvom, visa laika gatvem davemes.

Buvo klaidu-pvz Pilies ziede niekaip nepersirikiavau verysad.gif Dar kazkas ir uzpypino man... Gal kad nedrisau ilysti, gal kad susimėciau....teko nuvaziuot tiesiai link Ozeskienės.

Dar mano bėda, kad Vilijampolėj, siaurose gatvelėse per arti prie dešinio krašto sustatytų masinų važiuoju.

Kai suku į dešinę bunu per toli nuo bortelio...

Bet bendroj sumoj jau lyg geriau šį sykį buvo. Pasirasiau tikresnį 7 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 19 lapkričio 2016 - 16:16
QUOTE(Fėja* @ 2016 11 19, 17:13)
Labas 4u.gif

Sveikinu, Metaxxxa 4u.gif
O dar vazinėsi iki Regitros?

Mano instruktorė si ryta sakė, kad jai toks vaizdas, kad Regitroj 80% sėkmės ir 20% darbo.  biggrin.gif  Kazkaip uzpykus ant Regitros labai buvo. Sakė, kad viena mergina rankove egzo metu pasitaisė-psio, kritinė blink.gif

Metaxxxa, o kokiu balu pastaruoju metu save vertini, ir instruktorė, koki bala rašo dabar tau? Aš sau 7 rasau, bet praeitus du kartus tai maziau gal turėjau sau rašytis, tiesiog...nenorėjau kazkaip uzrasyt, kad kazkaip blogėja viskas... O siandien tai 7 tikresnis. Aikstelėj nebuvom, visa laika gatvem davemes.

Buvo klaidu-pvz Pilies ziede niekaip nepersirikiavau verysad.gif Dar kazkas ir uzpypino man... Gal kad nedrisau ilysti, gal kad susimėciau....teko nuvaziuot tiesiai link Ozeskienės.

Dar mano bėda, kad Vilijampolėj, siaurose gatvelėse per arti prie dešinio krašto sustatytų masinų važiuoju.

Kai suku į dešinę bunu per toli nuo bortelio...

Bet bendroj sumoj jau lyg geriau šį sykį buvo. Pasirasiau tikresnį 7  biggrin.gif

Sveika, Fėja smile.gif Ačiū 4u.gif
O jūs galit patys save vertinti? Kaip įdomu blink.gif PO kiekvieno važiavimo sau pažymį rašot? Man neteko savęs vertinti, bet jei būčiau šiandien turėjus įvertinti, tai būčiau 8 sau parašius, instruktorė su meile parašė 7, bet,manau, pakėlė pažymį unsure.gif Aš ,manau, save pervertinu, jau nelabai suprantu.. Pažiūriu į kai kuriuos vairuotojus gatvėjė, tai man pikta.. posūkių nerodo, lenda, greitį viršyja, ir tokie su teisėm važinėja, o aš devintą prakaitą braukiu , kad tik gera vairuotoja būčiau, ir ,vistiek, negerai hmm.gif
Sveikinu, Fėja, su 7-netuku 4u.gif Žingsnis po žingsnio, taip progresas ir vyksta 4u.gif Man dar ir reikia mokytis daug ir kantriai wub.gif

Kas dėl tų siaurų gatvelių, parašysiu ką man sakė instruktorė iš Rigvedos: jeigu neišeina važiuoti savo juosta, nes priparkuoti auotomobiliai, tuomet, žiūrit į situaciją kelyje.. Matote, kad nėra automobilių važiuojančių priešpriešine eismo juosta - vežiuojate arčiau gatvės vidurio ir toliau nuo mašinų, pamatote, kad artėja automobilis, tuomet atsargiai priartėjate prie priparkuotų automobilių, jeigu baisu ir nedrąsu važiuoti, sustojate ir praleidžiate priešinga kyptimi važiuojančius, tuomet vėl arčiau gatvės viduriuko, ir vėl pagal situaciją smile.gif Man šitas jos patarimas labai pagelbėjo, ir visą važiavimą mažomis gatvelėmis sustatė į vietas . Aptarkit su savo instruktorium.

O pilies žiede tai labai sunku persirikiuoti, tada geriau jau iš anksto užsiimti reikiamą juostą, nors ne visąlaik pavyksta.. Man ir yra buvę, kad užpypino.. ir ne kartą, bet aš tyliai kelialapus į tolį tiems pypsentojams "išrašau" ir toliau važiuoju biggrin.gif

Dar pamoką pasiėmiau, bandysiu ir su tėčiu dar pavažinėti. Ir reik į Regitrą nuvažiuoti, "pažiopsoti" į egzaminą laikančius, baimę bandyt prisijaukit, nes širdis tai drebės. Gal kas nori meetą ten padaryti gossip.gif ? Gal kam sirgalių reikia palaikymui? ploja.gif
Atsakyti
A, tai gal kiekvienoj mokykloj skirtingai. Taip, as tam lape su nuotrauka, prie iraso, ka vaziavime veikėm, parasau sau bala ir salia manojo, paraso bala instruktorė.

Matai, su tuo Pilies ziedu. As i ji nuo tilto ivazinėjau, uzduotis buvo juo vaziuoti ir vel ant tilto isvaziuoti. Norint tai padaryti, ziede reikia persirikiuoti. Buvo akimirka, kai galėjau ta padaryti, bet pritruko ryžto...sudvejojau ir bai bai... Ziede tirsta, net keista - sestadienio rytas, o pasirodo Jamam dienos Akropoly, tai va biggrin.gif

As kely ant nieko nepykstu. Esu labai kritiska sau. Ne tik vairavime, visur.

Vaziuoju-mane lenkia per istisine - as dar ir pristabdau - varykit. Bet siaip vaziuoju leistinu greiciu. Raudondvario plente, ar Karaliaus Mindaugo, tai isimetu 4 pavara ir net 60 buna, tai atleidziu gaziuka, ramiaiiii, nenoriu lėkt biggrin.gif

Ech, kaip gerai, kai gali su seimos nariu pavaziuoti....

Del tu siauru gatveliu tai taip, dėkui.. Bet traukia lyg magnetas desinė biggrin.gif Ismust is saves reik kazkaip. O buna kad ir abiejuose pusese pristatyta, nu tai... Tfu tfu tfu bar bar bar ir vaziuoji, pylos gauni ir vel vaziuoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2016 11 19, 17:13)
Labas 4u.gif

Mano instruktorė si ryta sakė, kad jai toks vaizdas, kad Regitroj 80% sėkmės ir 20% darbo.  biggrin.gif  Kazkaip uzpykus ant Regitros labai buvo. Sakė, kad viena mergina rankove egzo metu pasitaisė-psio, kritinė blink.gif

Vat ir man atrodo, kad sėkmės ten labai reikia. Pirmiausia instruktoriai labai sirtingi, ir labai skirtingai vertina,kiek man teko girdėti, antra - oro sąlygos, trečia - eismo intensyvumas, ketvirta - nenumatytos situacijos kelyje , penkta - sunkesnis/lengvesnis maršrutas, šešta - pačios savijauta, nusiteikimas, sugebėjimas įveikti jaudulį ir t.t. Tiek daug veiksnių, kurie gali nulemti egzamino eigą, ir ar išlaikysi ar neišlaikysi blink.gif
Atsakyti