Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti (II tema)

QUOTE(Vitalka_as @ 2016 11 17, 15:57)
Aikštelė yra visiškai nemokama, be jokių vartų, tik rast sunkiau

Ačiū dar kartą!
Atsakyti
Labas vakaras vismos 4u.gif Mano kelionė gauti teises tebesitęsia... Mokausi pas Editą V mokykloje "Mobilūs žmonės", mechaninė pavarų dėžė. Pradėjau nuo apskrito 0, niekuomet už vairo nesedėjau. Pradėjau Rugsėjo pirmoje pusėje.
Privalomas valandas jau atvairavau, turėjau ir 6 papildomas pamokas, bei vieną neįveiktą mokyklinį egzaminą blink.gif Neužilgo bus antras, tikiuosi, kad pavyks išlaikyti, ir tada bus galima judėti link Regitros. Klaidų dar darau, būna ir kritinę padarau, būna ir gestu, būna pasimetu, sutrinku, bet mokausi ir į priekį judu.
Aikštelėje pratimai tai sekas padaryt tai nesiseka unsure.gif Tai iš pirmo karto kuo puikiusiai prisiparkuoju, tai taisytis reikia , tai,išvis, nepavyksta blink.gif Nusiteikus ryžtingai: teisių ir noriu, ir reikia assa.gif Tai, kad ir kiek tų važiavimų reikės - nepasiduosiu biggrin.gif

Šiek tiek apie instruktorius ir jų keitimą:
Kaip ir minėjau mokausi pas Editą V (Mobilūs žmonės) Pas ją pradėjau, pas ją ir papildomas pamokas ėmiau. Ketinimų instruktorės keisti nebuvo, tačiau po 4 papildomų pamokų mano instruktorė pati mane nukreipė pas kitą instruktorę. Kad ir kaip abi stengėmės - progreso nebebuvo. Pas kitą instruktorę (iš Rigvedos) turėjau 2 pamokas, ir galiu drąsiai pasakyti, kad padėjo. Tieisog kitas mokymo būdas, kitoks aiškinimas labai daug įneša į mokymosi procesą, todėl labai drąsinu keisti instruktorius jeigu jaučiat, kad reikia ir norit.

Taip pat linkiu visoms,vargstančioms su teisių įgijimu, labai daug kantrybės, ir stiprybės 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
O, Metaxxxa, mes panasiai-as rugsejo 19 irgi viska pradejau nuo 0 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2016 11 17, 20:41)
O, Metaxxxa, mes panasiai-as rugsejo 19 irgi viska pradejau nuo 0 biggrin.gif

Sveika, Fėja smile.gif Aš nors dar ne itin stipriai jaučiuos, bet į egzaminą Regitroje Lapkričio 24 užsirašiau . Jei tik pavyks mokyklinį iki to laiko išsilaikyt, jei nepavyks - nusikelsiu. Kokiame mieste tu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxxxa @ 2016 11 17, 21:11)
Sveika, Fėja  smile.gif Aš nors dar ne itin stipriai jaučiuos, bet į egzaminą Regitroje Lapkričio 24 užsirašiau . Jei tik pavyks mokyklinį iki to laiko išsilaikyt, jei nepavyks - nusikelsiu.  Kokiame mieste tu?  smile.gif

As is Kauno, ARV auto mokykla. smile.gif

As silpnai jauciuosi. Kokias 10 klaidu turbut padarau per vaziavima... Kritiniu ta prasme. biggrin.gif tai persirikiuoju jau kirsdama istisine, tai pėsciojo nepraleidziu, tai vos per plauka kokio ivikio nepadariau unsure.gif Arba ziede, ar vienpusiame ne ta juosta issukinėju, ar noriu i priespriesini sukti... Nu zodziu blink.gif
Atsakyti
Na neatsidžiaugiu šia tema. Kaip vitaminai besimokančioms vairuoti. Arba kaip gerosios bakterijos po antibiotikų biggrin.gif

Aš 15 išvairavau su instruktorium nepažįstančiu Kauno, o dabar jau 11 išvairavau su papildomais vairavimais pas kitą instruktorių. Dar 4 užsirašius į priekį. Labai viliuosi, kad po jų, jau matysiu mokyklinio datą ir realų šansą eit į Regitrą. Instruktorius sako, kad realu išsilaikyti šiais metais, bet turiu labai stengtis ir gauti vietą Regitroje.

Na, žinokit, man kartais atrodo, kad su kiekvienu vairavimu vis sunkėja... unsure.gif biggrin.gif Bet tuo pačiu juntu, kad kaskart vis daugiau mąstau, iš anksto strateguoju, galvoju. O ir instruktorius nė akimirkai neleidžia užmigt ant laurų. Nuo žiedo link žiedo, nuo sankryžos į sankryžą, parkavimasis mieste, auto įvažiavimas atbulom į degalinę ir t.t. Atrodo jei tik ką padarau be priekaištų, kitam veiksme jau susiveliu blink.gif

Po vairavimo jaučiuosi kaip kalnus nuvertusi. Ir išsekusi, it pilna adrenalino vienu metu. Jaučiu malonumą vairuoti, bet taip pat turiu milijoną klausimų. Šiai dienai visus vairuojančius laikau truputį garbingesniais riteriais nei esu aš pati biggrin.gif Kartais tai išties skamba kaip misija neımanoma.

Esu tarp tų, kurios nusprendę nepasiduodi ir eiti iki galo! 4u.gif
Atsakyti
Oho, Avocado, įtariu, gerą instruktorių turi. bigsmile.gif

Man irgi viskas sunkėja... Grįžus namo - noriu verkti... Nu ir verkiu, iš tiesų.... unsure.gif Bet viskas bus gerai. Galėtum gi mokytis ir mokytis., bet gi kiek kainuoja tas malonumas....

Kiti vairuotojai man irgi protų protai biggrin.gif šaunuolių šaunuoliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjell @ 2016 11 16, 10:25)
Noriu pasidalinti kokį parkavimosi video radau  bigsmile.gif  https://www.youtube....h?v=-8AAciq3wqo Man labai patio šios pamokos, labai aikškios. Šitam kanale dar daugiau pratimų yra, bet dauguma rusiškai, bet aš nors nesuprantu šitos kalbos principą iš vaizdų pagaunu biggrin.gif

Ačiū, labai naudinga 4u.gif
Atsakyti
http://www.avtogrammatika.com/
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2016 11 18, 09:01)
Ačiū, labai naudinga  4u.gif

Aha, tikrai fainas, pradzia paziurejau, savaitgali perziuresiu visa, Pingvinuko gramatika irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2016 11 18, 00:26)

Po vairavimo jaučiuosi kaip kalnus nuvertusi. Ir išsekusi, it pilna adrenalino vienu metu. Jaučiu malonumą vairuoti, bet taip pat turiu milijoną klausimų. Šiai dienai visus vairuojančius laikau truputį garbingesniais riteriais nei esu aš pati biggrin.gif Kartais tai išties skamba kaip misija neımanoma.

Oi koks pažįstamas jaumas biggrin.gif Aš tokia atsigavusi namo grįžtu, vyras neatsistebi mano laime bigsmile.gif

Džiaugiuosi, kad patiko mano įmestas video 4u.gif Man jis kažkaip irgi arčiausiai širdies, toks iki smulkmenų milijoną kartų išaiškintas bigsmile.gif
Dar gal juoksitės, bet parsisiunčiau apssą (pas mane android OS), "dr.parking 4", parkavimo žaidimą, tai žinokit labai realistiškai pagal vairo susukimus mašina sukas, aš visas peržiūrėtas video taisykles čia išsibandžiau ir šiaip toks suvokimas kaip pasukinėti mašiną patreniruojamas. Žodžiu, naudojam visas technologas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2016 11 18, 07:31)
Grįžus namo - noriu verkti... Nu ir verkiu,  iš tiesų....  unsure.gif Bet viskas bus gerai.  Galėtum gi mokytis ir mokytis., bet gi kiek kainuoja tas malonumas....

Man dažniau būna, kad verkt noris, nei, kad laiminga jaučiuos.. Atrodo, tos kritinės klaidos niekada nesibaigs... Nuotaiką pakelia pasivažinėjimas su šeimos nariu - labiau atsipalaidavus būna, ir, kur kas, labiau mėgaujuosi, o ir sekasi geriau unsure.gif Ir tos įtampos nėra, kad ,dievaži, tik klaidos nepadaryt blink.gif

Atsakyti