Labas vakaras vismos
Mano kelionė gauti teises tebesitęsia... Mokausi pas Editą V mokykloje "Mobilūs žmonės", mechaninė pavarų dėžė. Pradėjau nuo apskrito 0, niekuomet už vairo nesedėjau. Pradėjau Rugsėjo pirmoje pusėje.
Privalomas valandas jau atvairavau, turėjau ir 6 papildomas pamokas, bei vieną neįveiktą mokyklinį egzaminą
Neužilgo bus antras, tikiuosi, kad pavyks išlaikyti, ir tada bus galima judėti link Regitros. Klaidų dar darau, būna ir kritinę padarau, būna ir gestu, būna pasimetu, sutrinku, bet mokausi ir į priekį judu.
Aikštelėje pratimai tai sekas padaryt tai nesiseka
Tai iš pirmo karto kuo puikiusiai prisiparkuoju, tai taisytis reikia , tai,išvis, nepavyksta
Nusiteikus ryžtingai: teisių ir noriu, ir reikia
Tai, kad ir kiek tų važiavimų reikės - nepasiduosiu
Šiek tiek apie instruktorius ir jų keitimą:
Kaip ir minėjau mokausi pas Editą V (Mobilūs žmonės) Pas ją pradėjau, pas ją ir papildomas pamokas ėmiau. Ketinimų instruktorės keisti nebuvo, tačiau po 4 papildomų pamokų mano instruktorė pati mane nukreipė pas kitą instruktorę. Kad ir kaip abi stengėmės - progreso nebebuvo. Pas kitą instruktorę (iš Rigvedos) turėjau 2 pamokas, ir galiu drąsiai pasakyti, kad padėjo. Tieisog kitas mokymo būdas, kitoks aiškinimas labai daug įneša į mokymosi procesą, todėl labai drąsinu keisti instruktorius jeigu jaučiat, kad reikia ir norit.
Taip pat linkiu visoms,vargstančioms su teisių įgijimu, labai daug kantrybės, ir stiprybės