"Aš norėjau paklausti vairuojančių, kaip dažnai jūs su instruktorium važiuojat? Man pradeda manasis nebepatikti, kad ne tokie dažni važiavimai kaip aš norėčiau (norėčiau 3-4 kartus per savaitę, o tebūna 1-2) unsure.gif Šią savaitę jau mąstau užlaužti vyrą važiuoti kartu į aikštelę, tik gaila, kad Klaipėdoje žinau tik be gairelių aikšteles, į kurias galima patekti."
Yra aikštelė už Klaipėdos, Dirvupiuose, už motelio Avia. Ten važinėja kelių mokyklų mokiniai lengvosiomis ir furomis, bet šiaip ir visi su artimaisias bet kada ten gali važinėt. Yra visos gairelės, kalniukas.
"Sveikutės smile.gif Turiu klausimą, ar jums vairavimo instruktoriai minėjo ką nors dėl parkavimosi pratimų egzamino metu? Ar bus prašoma parkuotis tik aikštelėje, ar reikės parkuotis realiomis sąlygomis, tarkim prie kokios Maximos? Man dvi instruktorės sakė du skirtingus dalykus, noriu daugiau info"
Kaip laikiusi 4 kartus pas 3 skirtingus instruktorius, galiu pasakyt, kad kiekvienas instruktorius turi savo vietelę mieste, kur teks parkuotis ar apsisukt galvėje.