Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti (II tema)

Sėkmės egzamine bigsmile.gif

Dėkoti negalima už sėkmę, tai duosiu balioną.  :4u: 

Atsakyti
Noriu pasidalinti kokį parkavimosi video radau bigsmile.gif https://www.youtube....h?v=-8AAciq3wqo Man labai patio šios pamokos, labai aikškios. Šitam kanale dar daugiau pratimų yra, bet dauguma rusiškai, bet aš nors nesuprantu šitos kalbos principą iš vaizdų pagaunu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Turiu klausimą, ar jums vairavimo instruktoriai minėjo ką nors dėl parkavimosi pratimų egzamino metu? Ar bus prašoma parkuotis tik aikštelėje, ar reikės parkuotis realiomis sąlygomis, tarkim prie kokios Maximos? Man dvi instruktorės sakė du skirtingus dalykus, noriu daugiau info 4u.gif
Atsakyti
"Aš norėjau paklausti vairuojančių, kaip dažnai jūs su instruktorium važiuojat? Man pradeda manasis nebepatikti, kad ne tokie dažni važiavimai kaip aš norėčiau (norėčiau 3-4 kartus per savaitę, o tebūna 1-2) unsure.gif Šią savaitę jau mąstau užlaužti vyrą važiuoti kartu į aikštelę, tik gaila, kad Klaipėdoje žinau tik be gairelių aikšteles, į kurias galima patekti."

Yra aikštelė už Klaipėdos, Dirvupiuose, už motelio Avia. Ten važinėja kelių mokyklų mokiniai lengvosiomis ir furomis, bet šiaip ir visi su artimaisias bet kada ten gali važinėt. Yra visos gairelės, kalniukas.

"Sveikutės smile.gif Turiu klausimą, ar jums vairavimo instruktoriai minėjo ką nors dėl parkavimosi pratimų egzamino metu? Ar bus prašoma parkuotis tik aikštelėje, ar reikės parkuotis realiomis sąlygomis, tarkim prie kokios Maximos? Man dvi instruktorės sakė du skirtingus dalykus, noriu daugiau info"

Kaip laikiusi 4 kartus pas 3 skirtingus instruktorius, galiu pasakyt, kad kiekvienas instruktorius turi savo vietelę mieste, kur teks parkuotis ar apsisukt galvėje. smile.gif
Atsakyti
Vitalka_as, ačiū! Būtinai reikės tą aikštelę susirasti bigsmile.gif Aš būčiau į invalidų paplūdimio aikštelę varius biggrin.gif

Man šiandien 9:30 važiavimas šeštas, jau kaip laukiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxxxa @ 2016 11 16, 20:00)
Sveikutės  smile.gif Turiu klausimą, ar jums vairavimo instruktoriai minėjo ką nors dėl parkavimosi pratimų egzamino metu? Ar bus prašoma parkuotis tik aikštelėje, ar reikės parkuotis realiomis sąlygomis, tarkim prie kokios Maximos? Man dvi instruktorės sakė du skirtingus dalykus, noriu daugiau info  4u.gif

Man sakė, kad Regitros aikštelėje būtinai bus T forma ir vienas iš parkavimosi būdų - šoninis, statmenas arba įstrižas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalka_as @ 2016 11 16, 21:42)
"Aš norėjau paklausti vairuojančių, kaip dažnai jūs su instruktorium važiuojat? Man pradeda manasis nebepatikti, kad ne tokie dažni važiavimai kaip aš norėčiau (norėčiau 3-4 kartus per savaitę, o tebūna 1-2) unsure.gif Šią savaitę jau mąstau užlaužti vyrą važiuoti kartu į aikštelę, tik gaila, kad Klaipėdoje žinau tik be gairelių aikšteles, į kurias galima patekti."

1-2, tai tikrai mažoka. Vieną kartą per savaitę- labai blogai. Tačiau ir 3-4 per daug,.. nespėji visko suvirškinti, įsidemėti, o ir pailsėti tikrai reikia. Rekomenduojama 2-3 kartai per savaitę. Jų ir reikalauk. Eik pas mokyklos direktorių ir prašyk. Nes jei tik kartą per savaitę, tai ilgai mokinsies ir labai daug papildomų reikės. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1juraciukas: 17 lapkričio 2016 - 10:05
Man instruktorius sakė, kad pirmus du kartus negalima važiuoti į gatves, važinėjom Rimi aikštelėj. Gal tik Vilniuj taip. Na, aišku, jei kažkas jau turėjęs praktikos iš anksčiau ir gerai vairuoja, tai gal galima ir iškart į gatvę.

Kai mokiaus vairuoti, vairuodavau po 2 kartus per savaitę, po to ir rečiau, kai papildomas pamokas ėmiau. Buvo ir poros savaičių pertrauka susidarius, instruktorius sakė, kad taip greitai niekas nepasimiršta ir aš jam pritariu, tik atrodydavo, kad viską pamiršau, bet tuoj atgamindavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 17 lapkričio 2016 - 10:56
Šiandien mokiaus įstrižo atbulinio parkavimo, tai kol kas kosmosas atrodo blink.gif Internete žiūriu pamokas, tai visur pagal kitas linijas sako orientuotis, o jei tų linijų nėra tai amen man biggrin.gif Nu bent jau šiandien T ir šoninį puikiai dariau, perkąsiu ir įstrižą kaip nors rolleyes.gif
Atsakyti
Vitalka_as, googlinaus dar dėl tos aikštelės prie Avios, bet kokių tai kontaktų nematau, bet gal Jūs žinot, o ten ir vakare (tarkim 18-20val) galima pasivažinėti? Ar ji mokama? Susirast, tai susirasim, jei ką žmonių paklausim.
Atsakyti
Aikštelė yra visiškai nemokama, be jokių vartų, tik rast sunkiau
Atsakyti
Labas 4u.gif

Idomu, kaip sekėsi MadlenaiX, gaila, neuzeina papasakoti verysad.gif

As jau atvazinėjau savo 15 vaziavimu, issipirkau dar 5, is ju 2 jau isnaudojau. Ir matau, kad be galo viskas sviezia, darau daug klaidu. Kritiniu, nekritiniu, visokiu ir daug.

Bet uzsiseivinau laika gruodzio 10 Regitroj. Susiplanavau issipirkti dar 4 vaziavimus, kai isnaudosiu likusius tris, ir bandysiu laime. smile.gif

Kazkas klausė dėl vaziavimo su instruktorium daznumo. Tai jei 2 kartai per savaite gaunasi, dziaugiuosi. Buvo ir 10 dienu tarpas... Kaip mėnesis dienos slinko unsure.gif
Atsakyti