Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti (II tema)

Laikysiu kumščius už tave, MadlenaX 4u.gif Ir lauksiu žinių, kaip sekėsi 4u.gif
Atsakyti
Pasimelsiu už MadlenaX 4u.gif Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2016 11 01, 22:12)
Dabar, kai aš mokausi vairuoti jau pas antrą instruktorių: 15 vairavimų pas pirmąjį, jau 5 pas antrąjį ir dar nesustoju, tai susilaukiu visokiausių komentarų, raginimų, užtikrinimų... Gal tau nelemta vairuoti, jei per kursą neišmokai? Jau laikyk egzaminą - garantuoju, kad išlaikysi. Daugiau nebevažinek - jei neužtenka 20ties, galbūt esi iś tų, kuriems nepavyks niekad išmokti ir t.t., ir bla bla bla.

Galvoju, koks jautresnis žmogus, tai taip ir palūžti galėtų blink.gif Toks vaizdas, kad prestižo reikalas iśmokti per 15 vairavimų ir svarbiausia pakliūt į gatvę. O jau kaip vairuosi - nebe taip svarbu. Tavo pastangos tobulėti, siekti geriausio vertinamos kaip silpnumas, o gal neįgalumas vairuoti unsure.gif

Na tikrai vairavime nesu iš tų, kuriems pasiseka iš karto, man dar mokytis ir mokytis...

Kokia nesąmonė tokios kalbos! Aš irgi iš pat pradžių jaučiau, kad nesu itin gabi vairavimui, po 15 pamokų dar daug ko nemokėjau, ypač aikštelės. Tada pakeičiau mokyklą, iš viso pasiėmiau gal 8-10 papildomų važiavimų, bet užtai Regitroj išlaikiau iš pirmo karto bigsmile.gif

Aš, beje, perėjau į kitą mokyklą be mokyklinio egzamino, pasiėmus tą popierių iš senosios mokyklos, dar teko sumokėti eurų "administracinį mokestį". Tada išsilaikiau naujoj mokykloj mokyklinį ir dar pasimokiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 05 lapkričio 2016 - 08:55
Sveikos smile.gif Vakar naktį skaitinėjau šią grupę, noriu prisijungti prie besimokančių kompanijos biggrin.gif
Aš eksternu išsilaikiau teoriją iš pirmo karto regitroje, o dabar jau esu pravažiavusi 5 pamokas (b kategorija, mechaninė). Pirmą pamoką kaip ir daugelis, buvau išvarytą į gatvę, o tuo metu pikas buvo, du žiedai dideli. Maniau, kad išprotėsiu unsure.gif Pravažiavau dvi pamokas ir tada instruktorius išvyko atostogauti, tai trečią pamoką vairavau baisiau nei pirmą biggrin.gif
Na, o ketvirtą jau važiavom į aikštelę gyvatėlės, lygiagretaus parkingo atbulomis prie bortelio, tai aikšelėje man labai patinka ir gan gerai sekasi smile.gif Jau moku T sankryžą ir apsisukimą ribotam plote.
Už vairo prieš tai niekada nebuvau sėdėjusi, bet va atsisėdusi dabar noriu dar ir dar bigsmile.gif

Savaitgalį jau mąstau su vyru pavažiuoti į kokią nuošalesnę aikštelę ir pasipraktikuoti. Kažkaip miestu važiuoti baisoka man dar būtų, nes gi pas vyrą nėra pedalų, kad sustabdytų ar ką. Kada jūs išdrįsote va taip važinėti jau po miestą, kai už pedalus esate atsakingos tik jūs?

Kol kas man sudėtingiausia atrodo žiedai, pavarų žeminimas. Mane gąsdina intensyvus eismas, atrodo, kad nespėsiu nieko...
Atsakyti

Jetau, man baisu būtų į gatvę pirmą kartą, aš va aikštelėje šiandien važinėjau pirmą, tai ir tai streso buvo, paskui jau kaip ir neblogai sekėsi. 

Baimės tokios pat, kitos mašinos, kaip suspėti sureaguoti į viską. 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 11 14, 15:45)
<p>Jetau, man baisu būtų į gatvę pirmą kartą, aš va aikštelėje šiandien važinėjau pirmą, tai ir tai streso buvo, paskui jau kaip ir neblogai sekėsi. </p><p>Baimės tokios pat, kitos mašinos, kaip suspėti sureaguoti į viską. </p>

Tai vat pirmą kartą aš nei veidrodėlių, nei ženklų, nei kitų mašinų nemačiau, buvau susikoncentravusi tik į pedalus, žiūrinėjau į pavarų svirtį, sako perjunk pavarą, aš pažiūriu į bumbulą, į vairą skaityk nagais įsikibusi, tai nuo tos įtampos nukreipus žvilgsnį vis į kitą juostą pasisuka jis man važiuot biggrin.gif Komedija biggrin.gif Net nežinau, man atrodo tokia pirma pamoka yra kaip pinigų paleidimas vėjais, nes mašiną geriau pajausti gali aikštelėje, mano nuomone. O čia šast tokio šoko terapiją kala blink.gif
Ir pats mano instruktorius jau po pirmosios aikštelės pamokos yra sakęs, kad va dabar pradėsi labai greitai tobulėti, nes pagausi vairo pasukimo kampus, savo gabaritus, veidrodėlius vertinti, posukius prisiminsi rodyti.
Atsakyti

Tai vat pirmą kartą aš nei veidrodėlių, nei ženklų, nei kitų mašinų nemačiau, buvau susikoncentravusi tik į pedalus, žiūrinėjau į pavarų svirtį, sako perjunk pavarą, aš pažiūriu į bumbulą, į vairą skaityk nagais įsikibusi, tai nuo tos įtampos nukreipus žvilgsnį vis į kitą juostą pasisuka jis man važiuot biggrin.gifKomedija biggrin.gifNet nežinau, man atrodo tokia pirma pamoka yra kaip pinigų paleidimas vėjais, nes mašiną geriau pajausti gali aikštelėje, mano nuomone. O čia šast tokio šoko terapiją kala blink.gif
Ir pats mano instruktorius jau po pirmosios aikštelės pamokos yra sakęs, kad va dabar pradėsi labai greitai tobulėti, nes pagausi vairo pasukimo kampus, savo gabaritus, veidrodėlius vertinti, posukius prisiminsi rodyti.

Tai ir man taip pat bus pirmą kartą į gatvę išvažiavus.  Nei aš ten posūkių sugebėsiu rodyti, nei per veidrodėlius žiūrėti.   :D Norėčiau, kad kuo greičiau tas baimės laikotarpis praeitų, vairuot, tai labai noriu.  :D 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 11 14, 17:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71213284" data-time="1479129992"><div><p>Tai vat pirmą kartą aš nei veidrodėlių, nei ženklų, nei kitų mašinų nemačiau, buvau susikoncentravusi tik į pedalus, žiūrinėjau į pavarų svirtį, sako perjunk pavarą, aš pažiūriu į bumbulą, į vairą skaityk nagais įsikibusi, tai nuo tos įtampos nukreipus žvilgsnį vis į kitą juostą pasisuka jis man važiuot vartotojo įkelta nuotraukaKomedija vartotojo įkelta nuotraukaNet nežinau, man atrodo tokia pirma pamoka yra kaip pinigų paleidimas vėjais, nes mašiną geriau pajausti gali aikštelėje, mano nuomone. O čia šast tokio šoko terapiją kala vartotojo įkelta nuotrauka
Ir pats mano instruktorius jau po pirmosios aikštelės pamokos yra sakęs, kad va dabar pradėsi labai greitai tobulėti, nes pagausi vairo pasukimo kampus, savo gabaritus, veidrodėlius vertinti, posukius prisiminsi rodyti.</p></div></blockquote><p>Tai ir man taip pat bus pirmą kartą į gatvę išvažiavus.  Nei aš ten posūkių sugebėsiu rodyti, nei per veidrodėlius žiūrėti.   biggrin.gif Norėčiau, kad kuo greičiau tas baimės laikotarpis praeitų, vairuot, tai labai noriu.  biggrin.gif </p>

Labai svarbus geras nusiteikimas biggrin.gif O kiekviena pamoka yra vienas žingsnelis arčiau teisių.

Aš norėjau paklausti vairuojančių, kaip dažnai jūs su instruktorium važiuojat? Man pradeda manasis nebepatikti, kad ne tokie dažni važiavimai kaip aš norėčiau (norėčiau 3-4 kartus per savaitę, o tebūna 1-2) unsure.gif Šią savaitę jau mąstau užlaužti vyrą važiuoti kartu į aikštelę, tik gaila, kad Klaipėdoje žinau tik be gairelių aikšteles, į kurias galima patekti. Tereikia susirasti kur vaiką padėti hmm.gif
Atsakyti

Labai svarbus geras nusiteikimas biggrin.gifO kiekviena pamoka yra vienas žingsnelis arčiau teisių.

Aš norėjau paklausti vairuojančių, kaip dažnai jūs su instruktorium važiuojat? Man pradeda manasis nebepatikti, kad ne tokie dažni važiavimai kaip aš norėčiau (norėčiau 3-4 kartus per savaitę, o tebūna 1-2) unsure.gifŠią savaitę jau mąstau užlaužti vyrą važiuoti kartu į aikštelę, tik gaila, kad Klaipėdoje žinau tik be gairelių aikšteles, į kurias galima patekti. Tereikia susirasti kur vaiką padėti hmm.gif

O,  tai tu klaipėdietė, kokioj vairavimo  mokykloj mokiniesi? Aš BKU, man ketvirtadienį regitroj teorijos egzas. Važiuoti norėčiau po kokius tris kartus per savaitę, kol kas bus antras šią sav ketvirtadienį, užsiėmęs sakė instruktorius, nu matysiu kaip bus, aš irgi taip negaliu, kad belekada. 

Atsakyti
Laukinė orchidėja, aš Pirma pavara mokausi. Draugė labai rekomendavo išėjusi iš Pajūrio vairavimo mokyklos unsure.gif
Atsakyti

Laukinė orchidėja, aš Pirma pavara mokausi. Draugė labai rekomendavo išėjusi iš Pajūrio vairavimo mokyklos unsure.gif

Aišku, na sėkmės mums vairavime.  :D 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 11 15, 15:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fjell" data-cid="71216188" data-time="1479212885"><div><p>Laukinė orchidėja, aš Pirma pavara mokausi. Draugė labai rekomendavo išėjusi iš Pajūrio vairavimo mokyklos vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aišku, na sėkmės mums vairavime.  biggrin.gif </p>

Sėkmės egzamine bigsmile.gif
Atsakyti