QUOTE(denaxa @ 2016 11 02, 15:11)
Nelegalai... gerai, jei gerai, bet, neduok, dieve, kas nors, arba jei transportiniai sustabdys netyčia surengę neplanuotą reidą... Ket yra rašoma, kas gręsia už vairavimą be teisių... kažkas kažkada čia guodėsi, kad atsidūrė teisiamųjų suole įvykus eismo įvykiui...be to, joks tikrai rimtas instruktorius nedirbs nelegaliai, nes brangina visų pirma savo reputaciją. Linkiu, kad viskas būtų gerai, žinoma, bet pati taip nerizikuočiau
Viskas vyksta legaliai, tiesiog aš pasipasakojau savo situaciją, kaip nenoriu grįžti pas senąjį inatruktorių, tai jie sutiko man sudaryti sutartį, viskas oficialiai, tiesiog nemokėjau visų kursų kainos, o moku tik už vairavimus. Ir ne už 15, o tiek, kiek pati norėsiu.
Aš turėjau omeny, kad man nereikėjo nutraukti sutarties senojoj mokykloj.
Beje, man Rigvedoj sakė, kad pas juos ateit vairuot galiu tik nutraukus sutartį savo mokykloj ir susimokėjus baudą,arba tik išsilaikius mokyklinį. Tai aš net minčių neturėjau, kad gali būt kitaip
O kai naujoji mokykla papasakojo ko galima ir ko ne, tai pasipustydama padus lėksiu į senąją mokyklą išsiimti pažymos ir mokyklinį vairavimą laikysiu pas naująjį instrukrorių
Jis man pats to nepasiūlė, nes manė, kad senojoj mokykloj man liko mokyklinis egzas, kuris įskaičiuotas į kursų kainą, tai sako kam mėtyti pinigus. O aš 15 pravažiavau su mintim mokyklinį apsimokėti po papildomų vairavimų, bet taip ir neprireikė, kai pirmajam instruktoriuj dingo kantrybė su nanimi.
Beje, čia temoje dar guodžiausi kaip gaila, kad be mokyklinio negaliu pereiti mokytis kitur, tai nė viena nepasakėte, kad galima. O dabar kai pasipasakojau perėjusi,tai iškart nelegalai, nelegalai
Galėjote anksčiau mane apšviesti!
Tiesa, minėjote eismo įvykį. Prieš porą savaičių pakliuvau į jį vairavimo metu
Buvo laaaabai baisu. Gerai, kad viskas laimingai baigėsi. Ir instruktorius psichologiśkai neleido palūžti. Mat jau buvo minčių nebevairuoti... Labai jaudinausi.