QUOTE(Avocado @ 2016 11 01, 22:12)
Tai ką paraśiau - vyko Kaune
Aš tikiu, kad ir nusvilti galima. Ir pati niekad taip nesielgčiau! Dar kai praeity lankiau kursus, net siūlė egzaminą apskritai nusipirkti. Maždaug važiuoji kaip važiuoji, bet praeisi. Kainavo, tais laikais, 700 Lt. Bet juk čia tai taip gilu, kai paanalizuoji! Perki ne vienkartinę paslaugą, o galimybę vairuoti, būti kasdieniam eisme, galų gale, perki riziką...Siaubinga išties.
Bet kaip
MadlenaX atveju, tai nematau nieko blogo pasikalbėti su egzaminuotoju. Ne papirkinėti, ne maldauti, o pasikalbėti - o gal ims ir nubrauks porą klaidelių
Juk dažnai egzaminuotojas egzaminuotojui nelygus. Čia aiśku tik kitam kartui tiktų, o kitas kartas, tikiu, jau bus triumfo!
Tiesa, pasakojau čia Jums, kad nežinau ką daryti dėl instruktoriaus, nes visai nusigrybavo, o naujos mokyklos nepriima,kol neišsilaikiau mokyklinio vairavimo egzamino.
Tai žinokit atradau kas priimė ir be jokių sutarčių, tiesiog kaip individualiems papildomiems vairavimams! Vairavau jau 5 kartus, bet jau po kelių supratau, kad išmokau daugiau nei po 15 pas pirmąjį... Dabar po kiekvieno vairavimo būnu tarsi apsidopingavus, pilna energijos, galvoje verda puodas
Po kiekvieno vairavimo užsirašau ką naujo sužinojau, pamačiau, supratau... Man patinka mokytis!!! Adrenalino irgi užtenka
Nėra lengva, dar daug išmokti, bet tikiu, kad pavyks viską įveikti!!! Kitaip negali būti
Man irgi siūlė pirmasis instruktorius (500lt), pasirodo, specialiai nedamokė, norėjo užsidirbti tokiu būdu... Pasiunčiau aš jį mandagiai, sakau, už tuos pinigus geriau išmoksiu vairuoti, ir atsisveikinome
Taip, pasikalbėti draugiškai žmoniškai visai galima, ne žvėrys tie regitrininkai
Nelegalai... gerai, jei gerai, bet, neduok, dieve, kas nors, arba jei transportiniai sustabdys netyčia surengę neplanuotą reidą... Ket yra rašoma, kas gręsia už vairavimą be teisių... kažkas kažkada čia guodėsi, kad atsidūrė teisiamųjų suole įvykus eismo įvykiui...be to, joks tikrai rimtas instruktorius nedirbs nelegaliai, nes brangina visų pirma savo reputaciją. Linkiu, kad viskas būtų gerai, žinoma, bet pati taip nerizikuočiau