Pagaliau galiu pasakyti, kad esu pasiekusi pradedančiojo lygį, šį patvirtinimą gavau ir iš instruktoriaus, ir iš dviejų egzaminuotojų

Pirmą kartą ėjau nelabai pasiruošusi aikštelei, nes tuos pratimus išmokusi buvau prieš kelis mėnesius, rizikavau ir padariau klaidą, atlikdama T formą. Pasinaudojau galimybe išvažiuoti į miestą - nė vienos kritinės, pats egzaminuotojas apgailestavo dėl nesėkmės aikštelėje. Antrą kartą aikštelėj viską gerai padariau, po to sklandžiai važiavau, įveikiau "baisiąsias" savo vietas. Susimoviau likus kelioms minutėms iki egzo pabaigos, kai reikėjo persirikiuoti, nes tai nurodė horizontalusis kelio žymėjimas, tiek buvau susikoncentravusi į srautą, į kurį reikėjo įsilieti, kad kirtau ištisinę, nepalaukusi, kol prasidės punktyras. Beje, egzaminuotoja buvo maloni moteris, kuri taip pat sakė, jog iki paskutinio tikėjusi, kad bus teigiamas įvertinimas, nes važiavau išties neblogai...
Na, pati kalta... Ir perlaikyti sunku datą greitai pagauti... O kur trauktis jau nebėra...
Pamokų tikrai išvažinėjau daugiau nei 40, pamečiau ir skaičių, virš 50, manyčiau. Kirto per kišenę, o dar regitra...