Vakar issilaikiau praktika is antro karto instruktoriu turejau tris, kiekvienas akcentuodavo koki nauja dalyka, tai manau verta neapsistoti ties vienu. Be to pasitreniruosi pries regitra- ten gi irgi nepazystamas zmogus sedes. Man kazkaip tai padejo, nesijauciau nejaukiai masinoje su pirma kart matomu zmogum.
Kis Kis Kis, sveikinu
QUOTE(Pingvinukas @ 2016 09 14, 08:01)
Man klausimas kilo... Ar jūs mokotės pas vieną instruktorių ar pabandote ir su kitu važiuoti? Aš susitariau pabandyti važiuoti su kitu instruktoriumi, bet taip negerai jaučiuosi, lyg pagrindinį nuvilčiau, kad juo nepasitikiu ar kaip...
Ar mano instruktoriui bus tai įžeidimas, kai pasakysiu, kad važiavau su kitu?
Bet aš tik noriu pažiūrėti kaip man seksis su kitu žmogumi vairuoti
Ar mano instruktoriui bus tai įžeidimas, kai pasakysiu, kad važiavau su kitu?
Bet aš tik noriu pažiūrėti kaip man seksis su kitu žmogumi vairuoti
Labas,Pingviniuk. Aš kai tik pradėjau lankyti pamokas, sužinojau, kad mano instruktorė išvažiuoja atostogų, tai paprašiau kad duotų tefeono nr kito instruktoriaus, su kuriuo galėčiau pavažinėti kol jos nebus. Turėjau 5 pamokas ir du instruktorius ir tikrai galiu pasakyti, kad verta pasimokyti ir su kitu instruktorium.. Manieji skyrėsi kaip diena nuo nakties, ir jų mokymo būdas taip pat labai skyrėsi. O kad taip jautiesi tai manau natūralu.. nesinori kitų žmonių jausmų užgauti - sutinku, bet šiuo atveju labiau galvok apie save, ir kas tau geriausia. Jei yra kažkas kas tau su tavo intruktorium beismokant netinka/nepatinka imk ir važiuok su kitu. Važiuok su kitu net jei tik šiaip nori pažiūrėt kaip kitas moko, važiuok ir nesisielok labai. Ar bus įžeidimas sunku pasakyt.. priklauso nuo to kaip pats instruktorius tai priims.. koks pats kaip žmogus jis yra..
Aš ir turiu klausimą: po kelių valandų vairavimo pradėjote daryti pažangą, tokią jau akivaizdžią? Aš turjau penkis vairavius, ir toks jausmas, kad penktas vairavimas buvo kur kas prastesnis negu pats pirmasis... Net nežinau kiek kartų užgesau.. ir vis ne į tą eismo juostą įsipaišydavau..
QUOTE(Metaxxxa @ 2016 09 15, 15:29)
Aš ir turiu klausimą: po kelių valandų vairavimo pradėjote daryti pažangą, tokią jau akivaizdžią? Aš turjau penkis vairavius, ir toks jausmas, kad penktas vairavimas buvo kur kas prastesnis negu pats pirmasis... Net nežinau kiek kartų užgesau.. ir vis ne į tą eismo juostą įsipaišydavau..
Aš gal per kokią 25-tą pamoką pajutau, kad darau pažangą
As irgi pirmose vairavimo pamokose vairavau geriau nei 5-10 pamokose. Bet tik del to kad pirmus kartus instruktorius baksnojo kur ka spausti, sukti, o paskui jau pati imiesi iniciatyvos ir turi rodyt ka moki. Va tada ir atrodo kad suprastejo vairavimas
Metaxxxa, ačiū už palaikymą. Vat aš dabar bijau, kad jei vienas moko vienaip, o kitas kitaip. Tai kuris geriau?
Man po kokių 20 pamokų pasidarė aiškiau
O kaip jus moko pervažiuoti per greičio mažinimo kalnelį?
QUOTE(Pingvinukas @ 2016 09 16, 07:42)
Metaxxxa, ačiū už palaikymą. Vat aš dabar bijau, kad jei vienas moko vienaip, o kitas kitaip. Tai kuris geriau?
Pingviniuk , aš patirties labai mažai turiu.. Bet instruktorius, kuris man duoda daugiau pastabų, bet leidžia pačiai viską daryti, ir kuo mažiau man padeda, mano nuomone, yra tinkamesnis. Ar jau važiavot su kitu instruktorium, kaip sekėsi?
Na vadinasi, aš noriu būti genijumi, ne po 5 pamokų noriu žymaus progreso O progresas labai nežymus.. et ne genijus aš
Man dar neteko važiuot per greičio mažinimo kalnelį
kis kis kis sveikinu!
pingvinukas as su vyru kai vazineju tai jis pataria sumazint greiti iki kokiu 40-30km/h ir letai pravaziuot nuvaziuojant gazo duot.
as savo egzamina vis nukeliu... nezinau nesijauciu pasiruosus dar, tai vis ruosiuos.... man sunku isipaisyt su pavarom, pasimetu kuria cia pasirinkt ir panasiai... vyras sake lyg cemento maisykle pavaru svirti naudoju
pingvinukas as su vyru kai vazineju tai jis pataria sumazint greiti iki kokiu 40-30km/h ir letai pravaziuot nuvaziuojant gazo duot.
as savo egzamina vis nukeliu... nezinau nesijauciu pasiruosus dar, tai vis ruosiuos.... man sunku isipaisyt su pavarom, pasimetu kuria cia pasirinkt ir panasiai... vyras sake lyg cemento maisykle pavaru svirti naudoju
Metaxxxa, vakar važiavau su kitu isntruktoriumi. Truputį kitaip kai ką aiškino. Jaučiuosi pasimetusi
Kristtule, aš irgi vis atidedu egzaminą. O gal taip ir niekada nesijausiu pasiruošusi Aš ir su pavaromis grybą pjaunu... Bet dabar jau aiškiau, spaudi gazą ir pasiruošiu ranką ant pavarų svirties ir žinau, kad reiks didinti.
Dabar mažinti pavaras sunkiau
Kristtule, aš irgi vis atidedu egzaminą. O gal taip ir niekada nesijausiu pasiruošusi Aš ir su pavaromis grybą pjaunu... Bet dabar jau aiškiau, spaudi gazą ir pasiruošiu ranką ant pavarų svirties ir žinau, kad reiks didinti.
Dabar mažinti pavaras sunkiau
Dekui merginos uz sveikinimus, vis dar skraidau is laimes del kalneliu: daug ju mieste kuriame laikiau egzamina, tiksliau viena gatve ju prifarsiruota. Tai man sake instruktorius vaziuoti tik trecia pavara, per kalneli pravaziuoji nespaudziant gazo, paskui jau greiteji.
O mane mokina, kad visus kalnelius pervažiuoti įmynus sankabą.
Sveikos, aš truputį ne į temą, bet man iškilo klausimas:
kaip reikėtų sustabdyti automobilį, iš keleivio vietos, jei tarkim vairuotojas netektų sąmonės?
kaip reikėtų sustabdyti automobilį, iš keleivio vietos, jei tarkim vairuotojas netektų sąmonės?