QUOTE(Bildukė @ 2016 07 29, 10:27)
Kai aš jus suprantu. Nes nebesu jaunutė ir tikrai sunku buvo spėti mokytis. O pirmojoje vairavimo mokykloje instruktorius visai nieko nemokė, važinėjome kad tik tas valandas išvažinėti. Viskas jam gerai, sėdi tyli. Važiuoji sau 40 km per valandą greičiu, už tave jis sankabą išmyna, o kas, kodėl nieko nesako. .... pati jaučiu , kad neišmoksiu. Išvažinėjus 15 privalomų prasidėjo papildomos pamokos.... kažkoks košmaras.
Labai esu patenkinta šiame forume perskaityta informacija kad galima pakeisti vairavimo mokyklą, ir šiame forume rekomenduotu instruktoriumi.... Henriku. Jis kantriai, ramiai viską man aiškino, ramiai reagavo į mano besikartojančias klaidas, tik vis primindavo kodėl taip įvyko...... Pagarba jam už tai, kad jis nemelžė iš manes pinigų, išsyk, po keleta vairavimo pamokų pamatė, kad man neduota vairuoti mechanine pavarų dėže. sako neišlaidaujam, sėdam į automatą ir neskaudės tau galvos. Labai apsidžiaugiau, nes pati nebuvau net pagalvojusi. O dabar jau esu žalio klevo lapo padabinto mašiniuko vairuotoja ir labai patenkinta ir dėkinga.
Ačiū šiam forumui ir jo merginoms, aš patyliukais prisiskaičiau labai gerų patarimų.