Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti (II tema)

QUOTE(Bildukė @ 2016 07 29, 10:27)

Kai aš jus suprantu. Nes nebesu jaunutė ir tikrai sunku buvo spėti mokytis. O pirmojoje vairavimo mokykloje instruktorius visai nieko nemokė, važinėjome kad tik tas valandas išvažinėti. Viskas jam gerai, sėdi tyli. Važiuoji sau 40 km per valandą greičiu, už tave jis sankabą išmyna, o kas, kodėl nieko nesako. .... pati jaučiu , kad neišmoksiu. Išvažinėjus 15 privalomų prasidėjo papildomos pamokos.... kažkoks košmaras.

Labai esu patenkinta šiame forume perskaityta informacija kad galima pakeisti vairavimo mokyklą, ir šiame forume rekomenduotu instruktoriumi.... Henriku. Jis kantriai, ramiai viską man aiškino, ramiai reagavo į mano besikartojančias klaidas, tik vis primindavo kodėl taip įvyko...... Pagarba jam už tai, kad jis nemelžė iš manes pinigų, išsyk, po keleta vairavimo pamokų pamatė, kad man neduota vairuoti mechanine pavarų dėže. sako neišlaidaujam, sėdam į automatą ir neskaudės tau galvos. Labai apsidžiaugiau, nes pati nebuvau net pagalvojusi. O dabar jau esu žalio klevo lapo padabinto mašiniuko vairuotoja ir labai patenkinta ir dėkinga.

Ačiū šiam forumui ir jo merginoms, aš patyliukais prisiskaičiau labai gerų patarimų.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2016 07 22, 22:11)

Ačiū 4u.gif
Dar niekaip neištaikau laiko... Jetau, na visiškai neišeina įtilpti į laiką rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2016 07 29, 17:40)
Ačiū  4u.gif
Dar niekaip neištaikau laiko... Jetau, na visiškai neišeina įtilpti į laiką  rolleyes.gif

Labai pažįstama biggrin.gif Toks daiktas kaip laikas amžinai kažkur prapuola, aš jo irgi amžinai neturiu biggrin.gif
Atsakyti
Gal galite rekomenduoti Vilniuje gerą instruktorę (moterį), mokančią vairuoti su mechanine pavarų dėže?
Atsakyti
QUOTE(Ruah @ 2016 07 31, 10:43)
Gal galite rekomenduoti Vilniuje gerą instruktorę (moterį), mokančią vairuoti su mechanine pavarų dėže?

Draiveryje dirba tokia afigena instruktorė Olga, labai rekomenduoju. http://draiveris.lt/...ji-automobiliai
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2016 07 31, 11:32)
Draiveryje dirba tokia afigena instruktorė Olga, labai rekomenduoju. http://draiveris.lt/...ji-automobiliai

Anot Draiverio administratorės, Olga su mechanine pavarų dėže nebedirba – tik su automatine. verysad.gif Todėl ir mėginu išsiaiškinti, ar ši instruktorė Vilniuje vienintelė tokia "afigena" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruah @ 2016 07 31, 16:55)
Anot Draiverio administratorės, Olga su mechanine pavarų dėže nebedirba – tik su automatine. verysad.gif  Todėl ir mėginu išsiaiškinti, ar ši instruktorė Vilniuje vienintelė tokia "afigena" biggrin.gif

Ai, jo, Draiveris gi nusipirko naujutėlę toyotą hibridą ir davė jį Oliai, o hibridai gi tik automatai smile.gif O kodėl būtinai pas moterį nori? Turėtų būti tų moterų daugiau, bet aš daugiau gerų nežinau. Čia kažkas kažkada apie kažkokią moteriškę rašė, bet nepamenu, iš kokios mokyklos. Bet tokių kaip Olia tai tikrai daugiau nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruah @ 2016 07 31, 10:43)

Marytė, labai faina moterytė, gera instruktorė. Mobile femina. jos tel Nr. 868752626
Atsakyti
Sveikos,
mokausi, teorija islaikyta o vairavimo teliko 4 pamokos.... bet speju per mazai man ju bus.. instruktorius turejau du, pirmas gerai padejo pagrindus isaiskino viska smulkmeniskai, bet pats bijojo mokiniu vairavimo, taip sukeldamas baime mokiniui, tai yra man. Antrasis tiek daug neaiskina, bet moko automatizmo, atkreipia demesi i klaidas. Seip sake jau aiksteleje islaikyciau, bet gatveje dar pasimetu, dar yra kur tobulet, vairavimu dar nelabai pavadinciau..

pora puslapiu atgal klause kazkas apie vairo pasukima, tai bent man isaikino kada kokiu momentu pasukt, zinoma pagal situacija pavyksta, jei noresit galesiu plauciau parasyt tada.
Atsakyti
Laba diena, mielosios smile30x30.png Užbėgau su klausimu: per kiek laiko išduodamas pažymėjimas, kad teorijos egzaminas išlaikytas? Ir ar galima mokintis vairuoti (aikštelėje) pažymėjimo nesulaukus?
Atsakyti
QUOTE(kristtule @ 2016 08 11, 21:01)
Sveikos,
mokausi,  teorija islaikyta o vairavimo teliko 4 pamokos....  bet speju per mazai man ju bus..  instruktorius turejau du,  pirmas gerai padejo pagrindus isaiskino viska smulkmeniskai,  bet pats bijojo mokiniu vairavimo,  taip sukeldamas baime mokiniui,  tai yra man.  Antrasis tiek daug neaiskina,  bet moko automatizmo,  atkreipia demesi i klaidas.  Seip sake jau aiksteleje islaikyciau,  bet gatveje dar pasimetu,  dar yra kur tobulet,  vairavimu dar nelabai pavadinciau..

pora puslapiu atgal klause kazkas apie vairo pasukima,  tai bent man isaikino kada kokiu momentu pasukt,  zinoma pagal situacija pavyksta,  jei noresit galesiu plauciau parasyt tada.

Būtų labai šaunu, jei parašytumėt smulkiau
Atsakyti
QUOTE(Metaxxxa @ 2016 08 12, 14:17)
Laba diena, mielosios smile30x30.png Užbėgau su klausimu: per kiek laiko išduodamas pažymėjimas, kad teorijos egzaminas išlaikytas? Ir ar galima mokintis vairuoti (aikštelėje)  pažymėjimo nesulaukus?

Regitroje (bent Vilniuje) iš auditorijos, kurioje laikomas teorijos egzaminas, išeinama jau su pažymėjimu, kad išlaikyta (arba neišlaikyta). Be to popierėlio su šeimos nariu nei gatvėje, nei aikštelėje mokytis praktikos negalima, su profesionaliu instruktoriumi – galima ir anksčiau, dar ir nuo mokyklos pirklauso, gali būti pvz., kad galima išklausius ne mažiau nei tam tikrą skaičių teorijos paskaitų.
Atsakyti