Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti (II tema)

Aciu Ponybreakout uz ats 4u.gif

dar idomu man: regitros psl raso kad aiksteleje atliekant pratima nekritine klaida laikoma nepasiziurejimas atgal kai pradedama vaziuoti ir kai masinai nejudant susukami ratai.. mane moko tik per veidrodelius ziureti, nesake kad reikia atsisukus pasiziureti ir tada pradeti atlikineti pratima. o ratus rekomenduoja susukti kai sustoju.. pasimeciau.. kas jau laikete regitroje gal galite paaiskinti, gal as ka ne taip supratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2016 07 03, 23:14)
Aciu Ponybreakout uz ats  4u.gif

dar idomu man: regitros psl raso kad aiksteleje atliekant pratima nekritine klaida laikoma nepasiziurejimas atgal kai pradedama vaziuoti ir kai masinai nejudant susukami ratai.. mane moko tik per veidrodelius ziureti, nesake kad reikia atsisukus pasiziureti ir tada pradeti atlikineti pratima. o ratus rekomenduoja susukti kai sustoju.. pasimeciau.. kas jau laikete regitroje gal galite paaiskinti, gal as ka ne taip supratau  g.gif

Sveika!
Mane instruktorius mokė kiekvieną kartą prieš važiuojant atbulomis pasižiūrėti per petį ir stengtis mažiau sukinėti ratus kol mašina dar nejuda.
Per egazaminą važiuodama atbulomis atsisukdavau pasižiūrėti per petį. Su vairo sukiojimu jau judant gal šiek tiek sudėtingiau, bet nesikabinėjo prie šito.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2016 06 28, 02:27)
Dar. atsakymai į daugeliui iškylančius klausimus ir apie tai, kad ne per vieną dieną viskas turi gautis  mirksiukas.gif  http://goldfm.lt/201...ba-klevo-lapai/

Ačiū 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2016 07 03, 23:14)
Aciu Ponybreakout uz ats  4u.gif

dar idomu man: regitros psl raso kad aiksteleje atliekant pratima nekritine klaida laikoma nepasiziurejimas atgal kai pradedama vaziuoti ir kai masinai nejudant susukami ratai.. mane moko tik per veidrodelius ziureti, nesake kad reikia atsisukus pasiziureti ir tada pradeti atlikineti pratima. o ratus rekomenduoja susukti kai sustoju.. pasimeciau.. kas jau laikete regitroje gal galite paaiskinti, gal as ka ne taip supratau  g.gif

Tokie reikalavimai buvo prieš 10 metų, kai aš laikiau biggrin.gif bet dabar kitaip yra, reikia ir per petį žiūrėti (anksčiau griežtai tik per veidrodžius)- neįsivaizduoju, kaip tą fiziškai reikėtų padaryti, tiek persisukti nepajėgiu ir niekada nesisukinėju rolleyes.gif , ir mašinai ratus reikia sukti tik jai judant- pagal dabartinius reikalavimus. Instruktorius iš akmens amžiaus, nesidomintis pakeitimais, kurie jau seniausiai yra? g.gif
Atsakyti
Vialniava tada... prisirinksiu nekritiniu klaidu dar neisvaziavus i miesta.. pagalvojau dabar - aikstelej darau pratima tik su sankaba ir stabdziu, greicio pilnai uztenka. Kazi nera cia blogai?
Atsakyti
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2016 07 06, 22:25)
Vialniava tada... prisirinksiu nekritiniu klaidu dar neisvaziavus i miesta.. pagalvojau dabar - aikstelej darau pratima tik su sankaba ir stabdziu, greicio pilnai uztenka. Kazi nera cia blogai?

Nėra blogai, o kaip kitaip važiuosi, jei reikia lėtai ir gazas nereikalingas? smile.gif sankabos negalima perlaikyti tik perjungiant bėgį.
Atsakyti
O kiek kainuoja viena vairavimo pamoka? Visur vienodai ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2016 07 21, 22:05)
O kiek kainuoja viena vairavimo pamoka? Visur vienodai ar ne?

Oi ne, nevienodai. Seniau dar buvo +/- panašiai, bet po to, kai pabrango kursų kainos.... mokyklose matoma sumaištis. Dabar 1 papildomos pamokos kaina ( 2 ak.val. t.y. 1,5 val.) svyruoja nuo 25 iki 30 eurų. imant daugiau pamokų iškarto-daromos nuolaidos.
Bet tai vis tik aš tikrai nerekomenduočiau žiūrėti kainos... geriau žiūrėti gerus atsiliepimus apie instruktorių. Kitaip tas taupumas brangiai kainuos.
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2016 07 22, 12:05)
Oi ne, nevienodai. Seniau dar buvo +/- panašiai, bet po to, kai pabrango kursų kainos.... mokyklose matoma sumaištis. Dabar 1 papildomos pamokos kaina ( 2 ak.val. t.y. 1,5 val.) svyruoja nuo 25 iki 30 eurų. imant daugiau pamokų iškarto-daromos nuolaidos.
Bet tai vis tik aš tikrai nerekomenduočiau žiūrėti kainos... geriau žiūrėti gerus atsiliepimus apie instruktorių. Kitaip tas taupumas brangiai kainuos.

Aš noriu papildomų pamokų, bet su kitu instruktoriumi (su MB neįmanoma, nes nėra kur palikti vaikų). Kaži ar įmanoma pasiskambinti į bet kurią mokyklą, pvz., ten kur lankė Denaxa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2016 07 22, 13:46)
Aš noriu papildomų pamokų, bet su kitu instruktoriumi (su MB neįmanoma, nes nėra kur palikti vaikų). Kaži ar įmanoma pasiskambinti į bet kurią mokyklą, pvz., ten kur lankė Denaxa  ax.gif

Kurios nori? Aš turiu 5 įvairių mokyklų baigimo pažymėjimus tongue.gif biggrin.gif bet nerekomenduočiau nei vienos smile.gif Skambink į Amplius- ko gero, vienintelė vieta šiai dienai, kur tik išloši smile.gif Jei nori, parašysiu vėliau mane "ant ratų" pastačiusio žmogaus numerį į až - viena iš jo darbo vietų irgi Amplius, bet toje mokykloje visi geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2016 07 22, 14:40)
Kurios nori? Aš turiu 5 įvairių mokyklų baigimo pažymėjimus tongue.gif  biggrin.gif bet nerekomenduočiau nei vienos smile.gif Skambink į Amplius- ko gero, vienintelė vieta šiai dienai, kur tik išloši smile.gif Jei nori, parašysiu vėliau mane "ant ratų" pastačiusio žmogaus numerį į až - viena iš jo darbo vietų irgi Amplius, bet toje mokykloje visi geri smile.gif

Noriu į AŽ. Gal apsiimtų mane kelioms pamokoms blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2016 07 22, 14:55)
Noriu į AŽ. Gal apsiimtų mane kelioms pamokoms  blush2.gif  doh.gif

Parašiau smile.gif
Atsakyti