QUOTE(Pingvinukas @ 2016 05 22, 08:02)
Aš niekada nebuvau geros nuomonės apie save... Bet dabar iš viso savimi nusivyliau. Ir reikėjo čia man prasidėti su tuo vairavimu
Gerai, kad prasidėjai, tikrai įveiksi ir viskas bus gerai
Ir žinok labai suprantu tavo savijautą- man buvo lygiai tas pats, ir vairavimas buvo pirmas dalykas mano gyvenime, kuris man nesigavo... o aš perfekcionistė kas liečia kažko darymą, arba gerai iki idealybės, arba nieko...tai šitas reikalas irgi gerai kirto per ir taip nedidelę savivertę, jaučiausi klaikiai... O paskui sužinojau, kad viskas čia normalu, kad vairavimas- tai ne tas dalykas, kuris gaunasi iš karto, kad reikia daug laiko, ir priklausomai nuo asmeninių savybių, charakterio, amžiaus- vieniems daugiau tų pamokų reikia, kitiems mažiau. bet tai jokiu būdu nereiškia, kad vieni kažkuo geresni ir protingesni, o kiti prastesni. Jokiu būdu ne. taip kad nenuvertink savęs ir nesigailėk, įveiksi ir važiuosi, nekur dėsies
dar labai svarbu į tinkamas rankas pakliūti, aš, deja, į tokias pakliuvau jau teises turėdama, bet viskas į gerą- geriau vėliau, negu niekad, viskas gavosi taip, kaip ir turėjo būti, mano gyvenimas pasisuko 360 laipsnių kampu