Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti (II tema)

Galiu pasiūlyti 6 dienų narystę ketbilietai.lt. AŽ. 4u.gif
Atsakyti
Sveiks mergaitės smile.gif

Norėčiau Jūsų rekomendacijų. Norėčiau instruktoriaus, pamokoms aikštelėje, parkavimui ir t.t
Teisės yra, reikia tik žmogaus kuris mokytų smile.gif

Vilnius.žirmūnai, arba aplinkiniai rajonai
Atsakyti
QUOTE(jurgute91 @ 2016 05 05, 10:33)
Sveiks mergaitės smile.gif

Norėčiau Jūsų rekomendacijų. Norėčiau instruktoriaus, pamokoms aikštelėje, parkavimui ir t.t
Teisės yra, reikia tik žmogaus kuris mokytų smile.gif

Vilnius.žirmūnai, arba aplinkiniai rajonai

Saulius iš Jurono! thumbup.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Kaip jums sekasi su pavaromis? Man taip sunkiai... Jau 22 pamokas pravažiavau, o pačiai nepažiūrėjus į pavaras sunku susiorientuoti, kad jau laikas perjungti į didesnę...

Ir su parkavimusi sunku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 12 gegužės 2016 - 13:32
QUOTE(Pingvinukas @ 2016 05 12, 14:30)
Kaip jums sekasi su pavaromis? Man taip sunkiai... Jau 22 pamokas pravažiavau, o pačiai nepažiūrėjus į pavaras sunku susiorientuoti, kad jau laikas perjungti į didesnę...

Ir su parkavimusi sunku  doh.gif

Žiūrėk ne į pavaras, o į apsukas- 2000rpm, ir jungi aukštesnę pavarą. Stengis išgirsti variklio apsukas. Ir pasiieškok youtubėj filmukų apie tai, kaip dirba pavarų dėžė ir kaip veikia sankaba. Kai kuriems tas žinojimas labai padeda , aš pati esu iš tokių smile.gif. Kai žinai, kaip viskas veikia- daug lengviau susigaudyti. Yra visokių mokomųjų multiplikacijų ta tema, nesudėtingai ir suprantamai paaiškina.
Atsakyti
Sveikos!
Išsilaikiau regitroj vairavimą šeštadienį iš pirmo karto thumbup.gif Laimės pilnos kelnės lotuliukas.gif Žiauriai pasisekė, visos aplinkybės labai gerai supuolė - labai gerą laiką pasigavau, puikų egzaminuotoją gavau ir su maršrutu pasisekė thumbup.gif

Linkiu, kad visoms šitaip pasisektų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dirishka @ 2016 05 16, 10:04)
Sveikos!
Išsilaikiau regitroj vairavimą šeštadienį iš pirmo karto  thumbup.gif  Laimės pilnos kelnės  lotuliukas.gif Žiauriai pasisekė, visos aplinkybės labai gerai supuolė - labai gerą laiką pasigavau, puikų egzaminuotoją gavau ir su maršrutu pasisekė  thumbup.gif

Linkiu, kad visoms šitaip pasisektų 4u.gif

Šaunuolė, sveikinu 4u.gif wub.gif
Papildyta:
Kaip faina, kad iš pirmo karto išlaiko smile.gif

Dirishka, o tau užteko 30 pamokų vairavimo?
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2016 05 16, 11:13)
Šaunuolė, sveikinu  4u.gif  wub.gif
Papildyta:
Kaip faina, kad iš pirmo karto išlaiko smile.gif

Dirishka, o tau užteko 30 pamokų vairavimo?

Ačiū bigsmile.gif

Aš pravažiavau 16 kartų po 1,5 val. (būtų buvę 15, bet kadangi iš pirmo karto neišlaikiau mokyklinio, tai teko vieną dasipirkti) ir su vyru dar važinėjau nemažai po miestą ir pora kartų aikštelėje.

Aišku, nepamirškime, kad aš su automatu važinėju smile.gif tai pusė rūpesčio atpuola, kai nereikia pavarų junginėti smile.gif
Atsakyti
Kaip sekasi,damos? Tylu, ramu.. negi nėra besimokančių? Man šiandien 8 pamoka (važinėju visad po 2 akademines valandas). Ir toks nusivilimas savimi, nes sekasi sunkiai.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_vysnia @ 2016 05 20, 15:15)
Kaip sekasi,damos? Tylu, ramu.. negi nėra besimokančių? Man šiandien 8 pamoka (važinėju visad po 2 akademines valandas). Ir toks nusivilimas savimi, nes sekasi sunkiai.. sad.gif

Ne kaip verysad.gif Aš jau 27 pravažiavau doh.gif Irgi nusivylimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2016 05 20, 16:08)
Ne kaip  verysad.gif Aš jau 27 pravažiavau  doh.gif Irgi nusivylimas  unsure.gif

man prireike apie 25 su instruktorium ir mazdaug tiek pat su vyru, ir plius 4 neilsiakytus vairavimo egzaminus priemiau kaip papildomas pamokas smile.gif tai nenusiminkit, dar kazkiek pavazinesit ir pamatysit, jausites tvirciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2016 05 20, 16:08)
Ne kaip  verysad.gif Aš jau 27 pravažiavau  doh.gif Irgi nusivylimas  unsure.gif

Kur dažniausiai kliūnate? Liūdniausia, kad namie pasimokyt neįmanoma, su vyru galimybės pavažinėti neturiu, tai panašu, kad dar daugiau važiavimų prireiks..
Atsakyti