Galiu pasiūlyti 6 dienų narystę ketbilietai.lt. AŽ.
Sveiks mergaitės smile.gif
Norėčiau Jūsų rekomendacijų. Norėčiau instruktoriaus, pamokoms aikštelėje, parkavimui ir t.t
Teisės yra, reikia tik žmogaus kuris mokytų smile.gif
Vilnius.žirmūnai, arba aplinkiniai rajonai
Norėčiau Jūsų rekomendacijų. Norėčiau instruktoriaus, pamokoms aikštelėje, parkavimui ir t.t
QUOTE(jurgute91 @ 2016 05 05, 10:33)
Sveiks mergaitės smile.gif
Saulius iš Jurono!
Kaip jums sekasi su pavaromis? Man taip sunkiai... Jau 22 pamokas pravažiavau, o pačiai nepažiūrėjus į pavaras sunku susiorientuoti, kad jau laikas perjungti į didesnę...
Ir su parkavimusi sunku
Ir su parkavimusi sunku
QUOTE(Pingvinukas @ 2016 05 12, 14:30)
Kaip jums sekasi su pavaromis? Man taip sunkiai... Jau 22 pamokas pravažiavau, o pačiai nepažiūrėjus į pavaras sunku susiorientuoti, kad jau laikas perjungti į didesnę...
Ir su parkavimusi sunku
Ir su parkavimusi sunku
Žiūrėk ne į pavaras, o į apsukas- 2000rpm, ir jungi aukštesnę pavarą. Stengis išgirsti variklio apsukas. Ir pasiieškok youtubėj filmukų apie tai, kaip dirba pavarų dėžė ir kaip veikia sankaba. Kai kuriems tas žinojimas labai padeda , aš pati esu iš tokių . Kai žinai, kaip viskas veikia- daug lengviau susigaudyti. Yra visokių mokomųjų multiplikacijų ta tema, nesudėtingai ir suprantamai paaiškina.
Sveikos!
Išsilaikiau regitroj vairavimą šeštadienį iš pirmo karto Laimės pilnos kelnės Žiauriai pasisekė, visos aplinkybės labai gerai supuolė - labai gerą laiką pasigavau, puikų egzaminuotoją gavau ir su maršrutu pasisekė
Linkiu, kad visoms šitaip pasisektų
Išsilaikiau regitroj vairavimą šeštadienį iš pirmo karto Laimės pilnos kelnės Žiauriai pasisekė, visos aplinkybės labai gerai supuolė - labai gerą laiką pasigavau, puikų egzaminuotoją gavau ir su maršrutu pasisekė
QUOTE(dirishka @ 2016 05 16, 10:04)
Sveikos!
Šaunuolė, sveikinu
Papildyta:
Kaip faina, kad iš pirmo karto išlaiko
Dirishka, o tau užteko 30 pamokų vairavimo?
QUOTE(Pingvinukas @ 2016 05 16, 11:13)
Šaunuolė, sveikinu
Papildyta:
Papildyta:
Ačiū
Aš pravažiavau 16 kartų po 1,5 val. (būtų buvę 15, bet kadangi iš pirmo karto neišlaikiau mokyklinio, tai teko vieną dasipirkti) ir su vyru dar važinėjau nemažai po miestą ir pora kartų aikštelėje.
Aišku, nepamirškime, kad aš su automatu važinėju tai pusė rūpesčio atpuola, kai nereikia pavarų junginėti
Kaip sekasi,damos? Tylu, ramu.. negi nėra besimokančių? Man šiandien 8 pamoka (važinėju visad po 2 akademines valandas). Ir toks nusivilimas savimi, nes sekasi sunkiai..
QUOTE(rugsti_vysnia @ 2016 05 20, 15:15)
Kaip sekasi,damos? Tylu, ramu.. negi nėra besimokančių? Man šiandien 8 pamoka (važinėju visad po 2 akademines valandas). Ir toks nusivilimas savimi, nes sekasi sunkiai..
Ne kaip Aš jau 27 pravažiavau Irgi nusivylimas
QUOTE(Pingvinukas @ 2016 05 20, 16:08)
man prireike apie 25 su instruktorium ir mazdaug tiek pat su vyru, ir plius 4 neilsiakytus vairavimo egzaminus priemiau kaip papildomas pamokas tai nenusiminkit, dar kazkiek pavazinesit ir pamatysit, jausites tvirciau
QUOTE(Pingvinukas @ 2016 05 20, 16:08)
Kur dažniausiai kliūnate? Liūdniausia, kad namie pasimokyt neįmanoma, su vyru galimybės pavažinėti neturiu, tai panašu, kad dar daugiau važiavimų prireiks..