Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti (II tema)

QUOTE(dirishka @ 2016 04 22, 09:29)
Visaip  lotuliukas.gif  Vieną dieną geriau, kitą blogiau ... Bendrai paėmus, turbūt, vidutiniškai smile.gif Visa laimė, kad mokausi su automatu  thumbup.gif

Va va... Man tie pavarų perjunginėjimai dar ne kaip sekasi 4u.gif
Atsakyti
Aš iš karto apsisprendžiau, kad pataupysiu savo nervus ir pinigėlius, ir mokysiuos su automatu. Juo labiau kad ir vyras automatą turi, tai su juo dar truputi pavažinėju.
Atsakyti
QUOTE(dirishka @ 2016 04 22, 09:34)
Aš iš karto apsisprendžiau, kad pataupysiu savo nervus ir pinigėlius, ir mokysiuos su automatu. Juo labiau kad ir vyras automatą turi, tai su juo dar truputi pavažinėju.

Pas mus ne automatas...

Bet pritariu, su automatu mažiau nervų 4u.gif Kada egzaminas?
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2016 04 22, 09:38)
Pas mus ne automatas...

Bet pritariu, su automatu mažiau nervų  4u.gif Kada egzaminas?

Gegužės 21 d. Bet instruktorius liepė vis tikrintis laisvas vietas, ir jei pavyks, registruotis už kokių 2 savaičių.
Atsakyti
QUOTE(dirishka @ 2016 04 22, 09:47)
Gegužės 21 d. Bet instruktorius liepė vis tikrintis laisvas vietas, ir jei pavyks, registruotis už kokių 2 savaičių.

Oho, kaip gerai. Jei taip sako instruktorius, reiškia jau gerai vairuojate thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2016 04 22, 09:55)
Oho, kaip gerai. Jei taip sako instruktorius, reiškia jau gerai vairuojate  thumbup.gif

Na man pačiai taip neatrodo biggrin.gif Aišku dar yra laiko, dar manau nemažai galima išmokti per porą savaičių ar per mėnesį (jei nepavyks persiregstruoti ankstesniai datai).

O kaip jums sekasi? Jau daug kartų važiavote su instruktorium, o gal ir su vyru važinėjate?
Atsakyti
QUOTE(dirishka @ 2016 04 22, 10:10)
O kaip jums sekasi? Jau daug kartų važiavote su instruktorium, o gal ir su vyru važinėjate?

Tik 5 pamokas turėjau. Man kol kas sunkiai visa tai atrodo...

Su vyru nevažinėjau, nes neturime kur palikti vaikų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2016 04 22, 10:17)
Tik 5 pamokas turėjau. Man kol kas sunkiai visa tai atrodo...

Su vyru nevažinėjau, nes neturime kur palikti vaikų  ax.gif

Pažįstama problema smile.gif Mes turim galimybę retkarčiais palikti vaikus su močiūte. Bet kiekvieną dieną tikrai jos neprisikviesi sad.gif o aš tai norėčiau dažniau pavažinėti....
Atsakyti
http://put.lt/auto/zasada/c.htm
Atsakyti
Damos, gal kuri Kaune mokotės? Gal galit parekomenduot vairavimo mokyklą/instruktorių? Teoriją išsilaikiau savarankiškai, laikas pradėt važiavimus (nuo visiško nulio). Aplinkybės tokios, kad būtinai reikia teisių..
Atsakyti
Rugsti_vysnia, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_vysnia @ 2016 04 22, 15:10)
Damos, gal kuri Kaune mokotės? Gal galit parekomenduot vairavimo mokyklą/instruktorių? Teoriją išsilaikiau savarankiškai, laikas pradėt važiavimus (nuo visiško nulio). Aplinkybės tokios, kad būtinai reikia teisių..

Kaune yra toks Racionalaus vairavimo centras, nebloga mokykla lyg ir... g.gif
Atsakyti