Aš iš karto apsisprendžiau, kad pataupysiu savo nervus ir pinigėlius, ir mokysiuos su automatu. Juo labiau kad ir vyras automatą turi, tai su juo dar truputi pavažinėju.
Aš iš karto apsisprendžiau, kad pataupysiu savo nervus ir pinigėlius, ir mokysiuos su automatu. Juo labiau kad ir vyras automatą turi, tai su juo dar truputi pavažinėju.
Na man pačiai taip neatrodo Aišku dar yra laiko, dar manau nemažai galima išmokti per porą savaičių ar per mėnesį (jei nepavyks persiregstruoti ankstesniai datai).
O kaip jums sekasi? Jau daug kartų važiavote su instruktorium, o gal ir su vyru važinėjate?
Pažįstama problema Mes turim galimybę retkarčiais palikti vaikus su močiūte. Bet kiekvieną dieną tikrai jos neprisikviesi o aš tai norėčiau dažniau pavažinėti....
Damos, gal kuri Kaune mokotės? Gal galit parekomenduot vairavimo mokyklą/instruktorių? Teoriją išsilaikiau savarankiškai, laikas pradėt važiavimus (nuo visiško nulio). Aplinkybės tokios, kad būtinai reikia teisių..
Damos, gal kuri Kaune mokotės? Gal galit parekomenduot vairavimo mokyklą/instruktorių? Teoriją išsilaikiau savarankiškai, laikas pradėt važiavimus (nuo visiško nulio). Aplinkybės tokios, kad būtinai reikia teisių..