Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti (II tema)

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2016 03 28, 12:22)
Va tokie pareiškimai iš jau nemažą vairavimo stažą turinčiųjų labiausiai ir "užmuša" – turi "pajausti", automobilį valdyti "savaime", atstumus irgi "jausti" ir t.t., o mokytis taigi tik teorijos reikia. biggrin.gif

Na, prašom neiškreipti mano žodžių- kur sakiau, kad reikia iškart pajausti? Aš kaip tik esu rašiusi, kad jausti nebūtina ir nėra reikalo, nes viskas pro veidrodžius matosi biggrin.gif Galvoti reikia mokytis smile.gif Jei netvirtai jaučiasi žmogus gatvėse- reikia mokytis (prie ko čia teorija?) stebėti kelią, matyti ženklus, spręsti įvairias situacijas, išmokti priimti teisingus sprendimus. Analizuoti situacijas- tas labai padeda. Mano dukra grįžusi namo visada analizuodavo tai, ką patyrė gatvėje, kartu aptardavom, ar teisingą priėmė sprendimą kažkokiu konkrečiu atveju, ar galima buvo pasielgti kitaip ir pan. smile.gif Beje, tik ką iįžšsilaikęs statistinis "žalias" vairuotojas niekada nesijaus tvirtai, bet tik nuo jo priklausys, ar norės mokytis toliau ir "gerės" kaip vairuotojas, ar taip ir "sustings" žalialapio stadijoje, įsitikinęs, kad jei jau išlaikė egzaminą- yra geras vairuotojas ir jam daugiau nieko mokytis nereikia. Deja, pastarųjų dauguma mūsų gatvėse.

Papildyta:
QUOTE(Pingvinukas @ 2016 03 28, 12:13)
Aną žiemą man pakliuvo į rankas viena knyga. Ten perskaičiau tokią mintį. Reikia arba bijoti arba tikėti, negalima daryti to ir to kartu.

drinks_cheers.gif Yra dar toks pasakymas: "jei darai- nebijok, jei bijai- nedaryk" 4u.gif Viskas bus gerai, tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2016 03 28, 19:39)
drinks_cheers.gif Yra dar toks pasakymas: "jei darai- nebijok, jei bijai- nedaryk"  4u.gif  Viskas bus gerai, tikrai  4u.gif

Ačiū už palaikymą. Man jo tikrai reikia. Ypač, kai aplinkui visos vairuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2016 03 23, 22:04)

Papildyta:

Jei ne paslaptis, kiek prireikė papildomų pamokų?

11 papildomų smile.gif Plius kelis kartus su broliu važinėjausi ir apie 6 val. treniravausi su saviškiu išsinuomuotoje aikštelėje parkuotis (kelis kartus nuomavausi) biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif sypsenele

Matau cia daug diskusiju apie vairavim tai gal kuri patartu kokia yra geresne vairavimo mokykla Vilniuje...???
Labai noriu pradeti mokytis vairuoti. Kaip sakoma atsilo oras pakilo upas paciai uz vairo atsisesti biggrin.gif issisiepimas
net neisivaizduoju kur geriau butu...
Atsakyti
QUOTE(BukBudri3 @ 2016 04 07, 11:15)
Sveikos  4u.gif sypsenele

Matau cia daug diskusiju apie vairavim tai gal kuri patartu kokia yra geresne vairavimo mokykla Vilniuje...???
Labai noriu pradeti mokytis vairuoti. Kaip sakoma atsilo oras pakilo upas paciai uz vairo atsisesti  biggrin.gif issisiepimas

Aš mokiausi Jasučio vairavimo mokykloje, tai man patiko, gerai paruošė smile.gif
Atsakyti

Labai noriu pradeti mokytis vairuoti. Kaip sakoma atsilo oras pakilo upas paciai uz vairo atsisesti  biggrin.gif issisiepimas

Šiai dienai, kiek žinau, geriausia smile.gif Tik biškį toloka nuo centro į teorijos paskaitas važinėt smile.gif
http://www.amplius.lt/
Atsakyti

Gali pabandyti mokytis vairuoti Adpilio vairav.mokykloje, Justiniskese. smile.gif Man ten labai patiko, gerai paruose Regitros egzaminams ir toj mokykloj kainos vairavimo kursu palyginti nesikandzioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2016 03 25, 12:11)
Smulkiau gal tik instruktorius galėtų papasakoti smile.gif O šiaip, ką galiu pasakyti- dirba su kiekvienu žmogumi pagal jo asmenines psichologines savybes, individualiai, dirba su ta problema, kuri yra (o ne šiaip sau važinėja- ką daro dauguma). Aš atėjus pas jį pradėjau nuo nulio, nuo pradžių, pirmiausia- nuo taisyklingos sėdėsenos ir teisingo vairo laikymo. Pasirodo, mažai kas to moko, ir dar mažiau kas paaiškina, kaip tai svarbu smile.gif.

O Jūs išduotumėte paslaptį, kur šis instruktorius dirba? smile.gif
Mąstau apie papildomas kitoje mokykloje, tiesiog mano pageidaujamas instruktorius turi mažai darbo valandų, be to, lėtai judu į priekį, gal ir sveika būtų pakeisti aplinką... smile.gif
Kol dar visų santaupų nesukišau į didžiausią šių metų tikslą doh.gif
Atsakyti
Per kiek laiko jūs atvažinėjote 30 val.? Galvoju kada registruotis egzaminui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2016 04 20, 07:48)
Per kiek laiko jūs atvažinėjote 30 val.? Galvoju kada registruotis egzaminui  unsure.gif

Sveikos!

Vis paskaitinėju jūsų temutę, semiuosi patirties smile.gif

Man dar liko keli važiavimai, būsiu visas 30 valandų atvažinėjusi maždaug per mėnesį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dirishka: 22 balandžio 2016 - 08:22
QUOTE(dirishka @ 2016 04 22, 09:21)
Sveikos!

Vis paskaitinėju jūsų temutę, semiuosi patirties smile.gif

Man dar liko keli važiavimai, būsiu visas 30 valandų atvažinėjusi maždaug per mėnesį.

Kaip sekasi vairuoti?
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2016 04 22, 09:23)
Kaip sekasi vairuoti?

Visaip lotuliukas.gif Vieną dieną geriau, kitą blogiau ... Bendrai paėmus, turbūt, vidutiniškai smile.gif Visa laimė, kad mokausi su automatu thumbup.gif

Važiavimai jau į pabaigą, bet vis dar pridarau visokių nesamonių žieduose ir persirikiuojant doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dirishka: 22 balandžio 2016 - 08:30