QUOTE(_Smalsutė_ @ 2016 03 27, 13:29)
Kodėl iškart "daugelis"?
tvirtai su savo įgūdžiais nesijaučia... ...bet kaip pačiam įvertinti,
Neoficiali statistika
Pasidomėkit vairavimo mokyklose, su kokiom nuostatom ir motyvacijom žmonės ateina
Va tai ir yra įvertinimas- tvirtai dar nesijaučia, reiškia, dar mokymas nebaigtas... beje, jis niekada ir neturėtų baigtis- vairavimo reikia mokytis visą gyvenimą...
na, bet aš jau čia kartojuosi
Papildyta:
[quote=Grenna,2016 03 27, 20:26]
O šito manau net ir pats žiopliausias mokinys neturėtų toleruoti.
[/quote]
Nematau as reikalo vaidinti isizedusia ar kazkokia jautria poniute, man netrukdo, manes neismusa is veziu.
As dziaugiuosi kad viska nuo A iki Z isaiskina, neskuba, nelenda i asmeniskumus, as del to ji vertinu.
Neimu i galva, vyras jau metuose, daug metu dirba, manau ismano savo darba, as juo pasitikiu.
[/quote]
Aš pritariu abiems nuomonėms, Grenos- gal iš dalies. Jautresniam žmogui toks rėkimas gali labai pakenkti, vairavimas vis tik turėtų būti malonus dalykas (į malonius ir įdomius dalykus mes mieliau gilinamės ir geriau išmokstame). Bet jei tai netrukdo, o žinios tenkina... Mane su autobusu mokė toks instruktorius, kuris beveik ištisai rėkdavo, keikdavosi, o aš ne iš tų, kas tyli kai kažkas rėkia...
Vnž., pamokos praeidavo linksmai
Jautresniam būtų šakės su tokiu instruktorium... na, mes ne jautruoliai ir ne naujokai už vairo jau buvom, pasijuokdavom, ir tiek
O žmogus iš esmės geras, nors ir piktą vaidino- niekas ir nepyko ant jo
. Išmokė gerai, egzaminas išlaikytas be problemų. Teisybę pasakius, nelabai ir mokė, tik aprėkdavo kai kas nepatikdavo, bet kažkaip išmokom