Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti (II tema)

QUOTE(MadlenaX @ 2016 02 17, 12:30)
Jus ka saket, tai butent taip man yra!!! Nu zodis zodin...

Nu ir man atrodo, kad geriau vaziuociau laikyti, kai uz vairo jausiuosi ramiau... :/ nu ziuresim, kaip siandien bus...

Na, tai kaip sekėsi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2016 02 17, 23:04)
Na, tai kaip sekėsi? smile.gif

Ex... sad.gif((( blyn. Ivaziavau i kuoliuka... Nu bet ir pikta ant saves... Jokios linijos nepervaziavau, visus atstumus tvarkingai... Ir sitaip kvailai detis i ta stulpa!!! Reikejo tik i vidurini veidrodi zvilgtelet... Blyn.
Atsakyti
QUOTE(MadlenaX @ 2016 02 18, 12:42)
Ex... sad.gif((( blyn. Ivaziavau i kuoliuka... Nu bet ir pikta ant saves... Jokios linijos nepervaziavau, visus atstumus tvarkingai... Ir sitaip kvailai detis i ta stulpa!!! Reikejo tik i vidurini veidrodi zvilgtelet... Blyn.

Na nieko, gerai kad tai ne koks nors tikras stulpas realiam gyvenime, o tik egzaminas.
Tai bus ta pamoka jums tik i nauda wink.gif
ar toliau vaziavot i miesta pasibandyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fia: 18 vasario 2016 - 12:46
QUOTE(MadlenaX @ 2016 02 18, 12:42)

Na bet nieko baisaus nenutiko, tik neišlaikytas egzaminas smile.gif Pasiseks kitą kartą 4u.gif

O kokiame pratime kliudėte kuoliuką? smile.gif
Kaip savijauta egzamino metu buvo, rankos/kojos nedrebėjo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2016 02 18, 12:44)
Na nieko, gerai kad tai ne koks nors tikras stulpas realiam gyvenime, o tik egzaminas.
Tai bus ta pamoka jums tik i nauda wink.gif
ar toliau vaziavot i miesta pasibandyt?

Taip, tikrai, "realiam gyvenime" tai kita masina galejo buti. Aisku negreit ten vaziavau, bet ibrezimas galejo buti. Norejau i miesta vaziuot, bet egzaminatorius pakartojo, kad turiu galimybe pataupyt pinigelius, atrode nelabai nori su manim i miesta vaziuot, be to pagalvojau apie savo vyra, kuris ir taip labai daug dirba kad apmoketu mano vairavima... sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Kisulita @ 2016 02 18, 22:47)
Na bet nieko baisaus nenutiko, tik neišlaikytas egzaminas smile.gif Pasiseks kitą kartą 4u.gif

O kokiame pratime kliudėte kuoliuką? smile.gif
Kaip savijauta egzamino metu buvo, rankos/kojos nedrebėjo? smile.gif

90 laipsniu... Ai, burna perdziuvo, atrode numirsiu vietoj jei tuoj pat vandens neatsigersiu... biggrin.gif uztat po egzamino net palengvejo. Egzaminatorius buvo labai geras. Mandagiai paaiskino kad netiksliai sureguliavau veidrodelius, na ir kad kita karta jau aiksteleje neturesiu problemu...
Atsakyti
QUOTE(MadlenaX @ 2016 02 19, 13:40)
Norejau i miesta vaziuot, bet egzaminatorius pakartojo, kad turiu galimybe pataupyt pinigelius,
Papildyta:
90 laipsniu... Ai, burna perdziuvo, atrode numirsiu vietoj jei tuoj pat vandens neatsigersiu... biggrin.gif uztat po egzamino net palengvejo. Egzaminatorius buvo labai geras. Mandagiai paaiskino kad netiksliai sureguliavau veidrodelius, na ir kad kita karta jau aiksteleje neturesiu problemu...

O tai net kliudžius kuoliuką buvo galima į miesta važiuoti? smile.gif

Oo, 90 laipsnių mano mėgstamiausias, aš ji irgi regitroje dariau smile.gif
Labai gera patirtis, kitą kartą jau bus paprasčiau laikyti smile.gif Tik dabar svarbu kartas nuo karto vis pavažinėti, nes įgūdžiai greitai dingsta, bent jau man po savaitės pertraukos daug sunkiau sekasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2016 02 19, 18:03)
O tai net kliudžius kuoliuką buvo galima į miesta važiuoti? smile.gif

Oo, 90 laipsnių mano mėgstamiausias, aš ji irgi regitroje dariau smile.gif
Labai gera patirtis, kitą kartą jau bus paprasčiau laikyti smile.gif Tik dabar svarbu kartas nuo karto vis pavažinėti, nes įgūdžiai greitai dingsta, bent jau man po savaitės pertraukos daug sunkiau sekasi unsure.gif

Jo, galima. Egzaminas neislaikytas, bet gali pasipraktikuot pries kita karta. Instruktorius sake, kad 90 laipsniu ir T forma regitroj daznai kliuna
Atsakyti
QUOTE(MadlenaX @ 2016 02 19, 21:53)
Jo, galima. Egzaminas neislaikytas, bet gali pasipraktikuot pries kita karta. Instruktorius sake, kad 90 laipsniu ir T forma regitroj daznai kliuna

Taip, T forma ir man vos pasisekė egzamine... unsure.gif Gerai, kad T formą daug praktikavausi, tai žinojau, ką blogai padariau ir galėjau iš kartpasitaisyti smile.gif
Aišku pasistačiau per arti dešiniosios linijos ir iš kart žinojau, kad bus sunkiau išvažiuoti, tai dar piktai paburbėjau per egzaminą prieš kameras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2016 02 21, 13:52)
Taip, T forma ir man vos pasisekė egzamine... unsure.gif Gerai, kad T formą daug praktikavausi, tai žinojau, ką blogai padariau ir galėjau iš kartpasitaisyti smile.gif
Aišku pasistačiau per arti dešiniosios linijos ir iš kart žinojau, kad bus sunkiau išvažiuoti, tai dar piktai paburbėjau per egzaminą prieš kameras lotuliukas.gif

biggrin.gif visiems kartais issprusta. smile.gif)) blyn, kol uztaikysiu uzsiregistruot i egzamina viska pamirsiu... :/
Atsakyti
QUOTE(MadlenaX @ 2016 02 22, 22:47)
biggrin.gif visiems kartais issprusta. smile.gif)) blyn, kol uztaikysiu uzsiregistruot i egzamina viska pamirsiu... :/

Todėl reikia kartas nuo karto vis pasipraktikuoti, ką ir man reiktų padaryti, nes jau senokai nevairavau... unsure.gif
Jeigu finansai leidžia, tai prieš egzaminą labai naudinga būtų pasiimti kelias pamokas su instruktoriumi smile.gif
Atsakyti
Mergaites, gal ne i tema paklausiu blush2.gif
Noriu vairuoti , bet labai bijau-bijau kad ant kazko uzvaziuosiu ir pan.
Pasakykit ar verta pradeti ar taip ir toliau palikti, visgi ir amzius jau mano (37 metai)
Kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2016 03 18, 19:17)
Mergaites, gal ne i tema paklausiu blush2.gif
Noriu vairuoti , bet labai bijau-bijau kad ant kazko uzvaziuosiu ir pan.
Pasakykit ar verta pradeti ar taip ir toliau palikti, visgi ir amzius jau mano (37 metai)
Kaip manote?

Reikėtų apsispręsti- ar labiau nori, ar labiau bijai smile.gif Verta pagalvoti ir dar apie vieną dalyką- gali ateiti toks laikas, kai užeis graužatis- galėjau, bet nepadariau, net nepamėginau... Juk nepamėginus- iš kur gi galime žinoti, ar verta? Iš kitų kalbų ir nuomonių- tikrai nesužinosime smile.gif Amžius nesvarbu, reikia tik turėti galvoje tai, kad kuo vyresnis amžius- tuo daugiau įprastai reikia pamokų, bet tai yra normalu ir nėra jokia kliūtis. Aš pradėjau panašaus amžiaus, turėjau vieneriais metais daugiau ir krūvą baimių, bet atsirado galimybė, ir būtent tada atėjo tas momentas, kai noras vis tik (nors ir labai nedaug) viršijo baimę. Yra dar vienas momentas- labai svarbu tinkamas ir suprantantis moteris profesionalus vairavimo instruktorius, toks, kuris suprastų ir padėtų įveikti baimes. Tai gerokai sumažintų investicijas į mokymąsį smile.gif
Atsakyti