O tai.. kokios mašinos regitroj? Kažkaip maniau, kad benzinu varomos...
O dabar lig tai išeina kad dizeliai Opel Astra? Ir ką, visi vienodi?
QUOTE(MadlenaX @ 2016 02 08, 16:11)
O tai.. kokios mašinos regitroj? Kažkaip maniau, kad benzinu varomos...
Ne, dyzelinės. Aš laikiau Golfu, buvo ir kitokių. Opelių lyg ir išvis nemačiau...
QUOTE(zuikis5 @ 2016 02 09, 08:04)
Ne, dyzelinės. Aš laikiau Golfu, buvo ir kitokių. Opelių lyg ir išvis nemačiau...
Oj, labai gerai. Nu kita treciadieni vaziuosiu paziuret i regitros egzaminatoriu.
QUOTE(Irce6 @ 2015 09 24, 19:27)
Aš kaunietė,žinok aikštelę radom tokią prie įmonių,yra ir šoninis prisiparkavimas ir įstrižas ir tas galu,tai savaitgaliais,vakarais ten mokydavausi.O T formą tai man labai primena tą pastatymą galu.Nesinervuok,pasitreniruosi ir išlaikysi kitą kartą man aikštelė nebaisi buvo,nes žinojau,kad galiu pasitaisyti
Sveikos
Gal patartumėte kur konkrečiai Kaune būtų galima pavažinėti, kur nors nuošaliau. Skaičiau, kad prie Megos važinėdavosi seniau, bet dabar ten rekonstrukcija kažkokia...
Irce6 kurioj čia vietoj?
Iš anksto dėkoju atsakiusioms
QUOTE(zuikis5 @ 2016 02 09, 09:04)
O kada laikėte?
Nes kiek žinau, dabar regirtoje visi fordai, kai neseniai laikiau ir išėjom į kiemą sėstis į auomobilį su egzaminuotoju, tai visas kiemas buvo pilnas vienodų fordų
Čia Vilniuje
Papildyta:
QUOTE(MadlenaX @ 2016 01 28, 18:13)
Nėra ko pavydėt... REGITRA prieš akis... !!! Net silpna darosi...
Norėjau pasakyti, nusiraminkit, bet pačiai tai nepavykdavo, tai ir nesakysiu.
O kiek pamokų jau pravažiavot?
Jei labai baisu, tai gal padėtų nusiteikti, kad pirmas kartas tik pažiūrėti, kas tai yra? Nu labai nesvajokit, kad iškart išlaikysit, galvokit, kad išlaikysit iš antro karto, o dabar važiuojat šiaip sau, pažiūrėti koks jausmas...
Aš tai tikrai važiavau jau nesitikėdama, kad išlaikysiu. Važiavau iš įdomumo, pažiūrėt, kurioj vietoj susikirsiu šį kartą.
Norėjau pasakyti, nusiraminkit, bet pačiai tai nepavykdavo, tai ir nesakysiu.
O kiek pamokų jau pravažiavot?
Jei labai baisu, tai gal padėtų nusiteikti, kad pirmas kartas tik pažiūrėti, kas tai yra? Nu labai nesvajokit, kad iškart išlaikysit, galvokit, kad išlaikysit iš antro karto, o dabar važiuojat šiaip sau, pažiūrėti koks jausmas...
Aš tai tikrai važiavau jau nesitikėdama, kad išlaikysiu. Važiavau iš įdomumo, pažiūrėt, kurioj vietoj susikirsiu šį kartą.
Man tai mokyklinis egzaminas kažkaip ramiai praėjo, nes nesitikėjau išlaikyti Pirmą kart gražiai visus pratimus padariau, iki šiol vis koks nors nesigaudavo, bet per mokyklinį, kai įjungė kamerą, tai susikaupiau ir vuolia Išlaikyta Ir net instruktorius pagyrė, sakė, kad jeigu taip vairuosiu ir regitroje, tai išlaikysiu, ir buvo teisus, išlaikiau ir regitroje
Nors prieš regitrą tai nepadėjo "eisiu tik pasižiūrėti, vis tiek neišlaikysiu", vis tiek labai nervinausi, labiau padėjo "susimk, būk stipri ir padaryk, ką gali geriausio, bus kaip bus", reikėjo save gerai suimti, kad neužleisčiau vietos panikai
Pamokų tai daug pravažiavau, net nebesuskaičiuoju, 15 privalomų ir apie 10 papildomų,gal keliom daugiau
QUOTE(Kisulita @ 2016 02 16, 01:46)
O kada laikėte?
Nes kiek žinau, dabar regirtoje visi fordai, kai neseniai laikiau ir išėjom į kiemą sėstis į auomobilį su egzaminuotoju, tai visas kiemas buvo pilnas vienodų fordų
Čia Vilniuje
Papildyta:
Man tai mokyklinis egzaminas kažkaip ramiai praėjo, nes nesitikėjau išlaikyti Pirmą kart gražiai visus pratimus padariau, iki šiol vis koks nors nesigaudavo, bet per mokyklinį, kai įjungė kamerą, tai susikaupiau ir vuolia Išlaikyta Ir net instruktorius pagyrė, sakė, kad jeigu taip vairuosiu ir regitroje, tai išlaikysiu, ir buvo teisus, išlaikiau ir regitroje
Nors prieš regitrą tai nepadėjo "eisiu tik pasižiūrėti, vis tiek neišlaikysiu", vis tiek labai nervinausi, labiau padėjo "susimk, būk stipri ir padaryk, ką gali geriausio, bus kaip bus", reikėjo save gerai suimti, kad neužleisčiau vietos panikai
Pamokų tai daug pravažiavau, net nebesuskaičiuoju, 15 privalomų ir apie 10 papildomų,gal keliom daugiau
Čia Vilniuje
Papildyta:
Oj, jau rytoj vaziuoju i regitra... (( visokios mintys kyla... Baisu... Irgi daug papildomu pamoku emiau... Ir pinigu gaila - sitiek sumoket, o rezultate neaisku ar pasiseks...
QUOTE(MadlenaX @ 2016 02 16, 12:57)
Oj, jau rytoj vaziuoju i regitra... (( visokios mintys kyla... Baisu... Irgi daug papildomu pamoku emiau... Ir pinigu gaila - sitiek sumoket, o rezultate neaisku ar pasiseks...
Pinigų tai labai daug išleista teisėm, net neskaičiuoju... Vis tiek neveltui išleista, dabar jau visai neblogai vairuoju, palyginus su tuo, ką išdarinėjau ankščiau
Uch, ir man prieš regitrą buvo baisu, vis galvojau, kad gausiu maršrutą, kuriame kažko nemokėsiu ar aikštelėje kažkoks pratimas nepasiseks, bet vėliau pavargau apie tą patį galvoti ir nukreipiau save naudingai veiklai Pradėjau skaityti regitros teorijos klausimus ir mokiausi atsakymus, ir labai padėjo mėgstama muzika atsipalaiduoti
Beje, kad ir kaip nervinausi ir bijojau, atsisėdus prie vairo, kai reikia daryti pratimus, tai pasimiršta ta baimė, nes tuomet galvoji kaip ką padaryti ir nebekreipi dėmesio į savo nervus Tai va, manau, kad ir Jums taip bus
QUOTE(MadlenaX @ 2016 02 16, 12:57)
daug papildomu pamoku emiau, ir visai negaila sumoketu pinigu, nes tikslas buvo ismokti vairuoti, o ne gauti teises ir netgi neislaikytas egzaminas - tai kaip papildoma pamoka, kuri tik i nauda.
QUOTE(Kisulita @ 2016 02 16, 15:33)
Uch, ir man prieš regitrą buvo baisu, vis galvojau, kad gausiu maršrutą, kuriame kažko nemokėsiu ar aikštelėje kažkoks pratimas nepasiseks, bet vėliau pavargau apie tą patį galvoti ir nukreipiau save naudingai veiklai Pradėjau skaityti regitros teorijos klausimus ir mokiausi atsakymus, ir labai padėjo mėgstama muzika atsipalaiduoti
Lygiai tokios pacios mintys...
Mano tikslas tai teises gauti. vyras paaiskino, kad normaliai ismoksiu vairuoti kai atsisesiu uz vairo viena, ir be niekieno pagalbos turesiu vaziuot...
Blogas tikslas ir dar blogesnis požiūris Tikslas turėtų būti išmokti vairuoti Kadangi labai daug dabar žmonių, kurių tikslas- tik teises gauti, gatvėse turime ką turime, ir kol nesikeis toks požiūris- nesikeis ir situacija keliuose.
QUOTE(MadlenaX @ 2016 02 16, 21:54)
Lygiai tokios pacios mintys...
Mano tikslas tai teises gauti. vyras paaiskino, kad normaliai ismoksiu vairuoti kai atsisesiu uz vairo viena, ir be niekieno pagalbos turesiu vaziuot...
Bet reikia blogoms mintims nepasiduoti Skaičiau, kad dažniausiai tai ko prisigalvojam blogiausio, niekad ir neišsipildo
Na vairuodama pati patobulinsite įgūdžius, o vairuoti reikia išmokti su instruktorium, po to bus per vėlu mokytis
Nors man irgi visi kalė, kad išmoksiu vairuoti, kai pati prie vairo atsisėsiu be niekeno pagalbos ir skatino kuo greičiau eiti laikyti, gal pavyks... Bet džiaugiuosi, kad neklausiau ir pasiėmiau tiek pamokų, kiek jaučiau, kad reikia
QUOTE(Kisulita @ 2016 02 16, 23:13)
Bet reikia blogoms mintims nepasiduoti Skaičiau, kad dažniausiai tai ko prisigalvojam blogiausio, niekad ir neišsipildo
Na vairuodama pati patobulinsite įgūdžius, o vairuoti reikia išmokti su instruktorium, po to bus per vėlu mokytis
Nors man irgi visi kalė, kad išmoksiu vairuoti, kai pati prie vairo atsisėsiu be niekeno pagalbos ir skatino kuo greičiau eiti laikyti, gal pavyks... Bet džiaugiuosi, kad neklausiau ir pasiėmiau tiek pamokų, kiek jaučiau, kad reikia
Jus ka saket, tai butent taip man yra!!! Nu zodis zodin...
Nu ir man atrodo, kad geriau vaziuociau laikyti, kai uz vairo jausiuosi ramiau... :/ nu ziuresim, kaip siandien bus...