QUOTE(Kisulita @ 2015 11 11, 11:13)
Kisulita, 11 Lap 2015 - 11:13, para�ė:
Kisulita, 11 Lap 2015 - 11:13, para�ė:
Aš vieną kartą buvau sustojusi įkalnėje prie sankryžos ir dar turėjau sukti į dešinę, už manęs stovėjo prabangus džipas
Tai trečią kartą prie vairo man čia buvo kaip kokį erdvėlaivį pilotuoti - laikyti stabdį, po to atleisti sankabą tiek, kiek reikia, tada koja nuo stabdžio iš kart ant gazo ir iš kart sukti vairą, kad įvažiuočiau į posūkį ir pataikyčiau į savo eismo juostą, kuri buvo labai plona, o šalia jos rikiavosi automobilių eilė, tai per mažai pasukus, tiesiai į juos įvažiuočiau
Ir negaliu pariedėti atgal, džipas iš kart už manęs sustojęs labai arti 
Tai du kartus užgęsau aš prie tos sankryžos, kol galiausiai valdymą perėmė instruktorius
Po tos sankryžos su saviškiu pasimėginom pajudėti stovint įkalnėje, tai kai jis man paaiškino neskubant ką ir kaip daryti, išmokau
Daugiau su tuo problemų neturiu 
Aš vieną kartą buvau sustojusi įkalnėje prie sankryžos ir dar turėjau sukti į dešinę, už manęs stovėjo prabangus džipas

Tai trečią kartą prie vairo man čia buvo kaip kokį erdvėlaivį pilotuoti - laikyti stabdį, po to atleisti sankabą tiek, kiek reikia, tada koja nuo stabdžio iš kart ant gazo ir iš kart sukti vairą, kad įvažiuočiau į posūkį ir pataikyčiau į savo eismo juostą, kuri buvo labai plona, o šalia jos rikiavosi automobilių eilė, tai per mažai pasukus, tiesiai į juos įvažiuočiau

Ir negaliu pariedėti atgal, džipas iš kart už manęs sustojęs labai arti

Tai du kartus užgęsau aš prie tos sankryžos, kol galiausiai valdymą perėmė instruktorius

Po tos sankryžos su saviškiu pasimėginom pajudėti stovint įkalnėje, tai kai jis man paaiškino neskubant ką ir kaip daryti, išmokau

Daugiau su tuo problemų neturiu
Daug tokiu asilu yra. Kiek vazineju, tai tik du kartus pasitaike kad neprisiklijavo prie pat... Seniau instruktorius tada liepe nestresuot - atseit jei pariedesiu tai tas asilas bus kaltas, nes yra taisykle islaikyti atstuma, o kita - kad jei vaziuoji greta mokomojo automobilio buti budriam. Nors sitos taisykles kazkaip nematau dabar.
Papildyta:
QUOTE(giedrytia @ 2015 11 18, 12:34)
giedrytia, 18 Lap 2015 - 12:34, para�ė:
giedrytia, 18 Lap 2015 - 12:34, para�ė:
Aišku, teks atsisakyt šios minties 
Aišku, teks atsisakyt šios minties
Taigi, nera tail, kad mokaisi kada nori ir kiek nori...

arba tenka pakloti po 20 euru uz pamoka, arba kombinuoti su kuo palikti vaikus ir turet laisvo laiko, mokytis su seimos nariu...
Papildyta:
o gal zinote kokia aikstele kur nors prie pilaites, tose rajonuose? Nes iki didlaukio tai labai jau toli vaziuoti...
Noli tangere circulos meos!!!