QUOTE(MadlenaX @ 2015 10 29, 09:09)
Nes šiaip man viskas iš pirmo karto pavykdavo, ir studijuojant ir darbe, o vat vairavimas nesiseka... Nors esu macius tikrai nelabai auksto intelekto zmoniu, kurie puikiausiai vairuoja... O man tikriausiai neduota....
Va, va, aš irgi visur tokia būdavau "pirmūnė be pastangų", ką paimi - tas gaunasi. Išskyrus tą prakeiktą vairavimą. Irgi labai stresavau, kad gal neturiu pašaukimo, neduota ir pan., bet gi, atsiprašant, net visiški idiotai ima ir perkanda tą vairavimą, važiuoja ir vargo nemato. Tai kaip aš pasiduosiu? Manau, kad nėra tokio daikto kaip "neduota", jeigu grot galima išmokt klausos neturint, tai vairavimą įveikt irgi galima. Stiprybės! Mokyklinio, beje, iš pirmo karto irgi neišlaikiau. Jaudulys pakišo koją, matyt, ir per pirmą pratimą sudegiau. Bet paskui užtat išsilaikiau ir Regitrą užkariavau iš pirmo karto. Bet kokiu atveju - reikia lipt per save, per negaliu, tik taip įveikiamos fobijos, barjerai ir kiti dalykai. Ir net jei kartais jautiesi duobėj, vis tiek reik lipt iš jos į šviesą pirmyn!