Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti (II tema)

Jau radau ko ieškojau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irce6: 25 rugsėjo 2015 - 10:43
Uzvakar neislaikiau. Net negalejau patiket kad cia as taip prastai vaziuoju....:/ nei per pirma vairavimo pamoka taip blogai nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2015 09 24, 11:25)
Sveikutės  4u.gif
Kaip ir žadėjau,ateinu prisiduoti  smile.gif šiandien išlaikiau vairavimo egzaminą  thumbup.gif truputį klaidų padariau,bet visumoj liuks viskas.Egzaminuotojas labai fainas papuolė.

sveikinu, 4u.gif pagaliau legali vairuotoja thumbup.gif
teises turėtų padaryt greičiau, nei per 10 dienų.
Oi kaip džiaugiuosi su tavimi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2015 09 24, 18:54)
Su vyru ir dabar daug važinėjau. Mieste visai neblogai jaučiuos, man aikštelė didesnį stresą kelia  doh.gif  O aikštelių nėra Vilniuj pasimokyt sad.gif

Bet kurioje aikštelėje prie kokios parduotuvės vakare, kad niekam netrukdyti, galima mokytis. Pvz prie Rimi Šiaurės miestelyje didelė aikėtelė arba pasiimti papildomas pamokas kitoje vairavimo mokykloje. Beje, kai paėmiau papildomas pamokas prieš egzą kitoj mokykloj, instruktorius pamokė kaip dviem vairo pasukimais lygiagrečiai priparkuoti mašiną. Taip ir egzą be problemų pastačiau mašiną thumbup.gif
Sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2015 09 25, 20:23)
sveikinu,  4u.gif  pagaliau legali vairuotoja thumbup.gif
teises turėtų padaryt greičiau, nei per 10 dienų.
Oi kaip džiaugiuosi su tavimi  bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif jausmas tikrai geras smile.gif
Tikrinsiu kitą savaitę,gal ir man greičiau padarys,nors niekur neskubu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2015 09 25, 21:46)
Bet kurioje aikštelėje prie kokios parduotuvės vakare, kad niekam netrukdyti, galima mokytis. Pvz prie Rimi Šiaurės miestelyje didelė aikėtelė arba pasiimti papildomas pamokas kitoje vairavimo mokykloje. Beje, kai paėmiau papildomas pamokas prieš egzą kitoj mokykloj,  instruktorius pamokė kaip dviem vairo pasukimais lygiagrečiai priparkuoti mašiną. Taip ir egzą be problemų pastačiau mašiną  thumbup.gif
Sėkmės tau  4u.gif

Ačiū wink.gif
O kokioj mokykloj mokeis? Ir į ką pakeitei?

Aš visgi galvoju taip pat kitoj mokykloj papildomai pasimokyt, gal kitaip smegeninėj viskas susidėliotų.
Atsakyti
QUOTE(linacka421 @ 2015 09 25, 12:53)
Uzvakar neislaikiau. Net negalejau patiket kad cia as taip prastai vaziuoju....:/ nei per pirma vairavimo pamoka taip blogai nebuvo biggrin.gif

tai ka prisidirbot? jauciu, del streso taip gavosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2015 09 26, 09:24)
Ačiū wink.gif
O kokioj mokykloj mokeis? Ir į ką pakeitei?

Aš visgi galvoju taip pat kitoj mokykloj papildomai pasimokyt, gal kitaip smegeninėj viskas susidėliotų.

Papildomas dvi pamokas paėmiau Rigvedoje. Tikrai padėjo ir instruktorius nuramino prieš egzaminą. Gal geras instruktorius papuolė, gal taip reikėjo.
Sėkmės tau 4u.gif Viskas bus OK 4u.gif
Atsakyti
Turbut del streso... egzaminuotoja kai pamaciau iskart pasidare "gera". Nemalonus pasitaike.
Uzgesau turbut kokius keturis kartus. Buciau pasukus is ne tos juostos i kaire... Zodziu. Is sono tarsi ziurejau i save ir nesupratau kas vyksta... smile.gif na, geras buvo apsilimas. Teks dar pasimokinti. Tikiuosi antrakart ne taip jaudinsiuosi. Nors kadangi dabar duoda tik po dvieju menesiu registruotis tai vel viskas uzsimirs ir turbut bus viskas kaip pirma karta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linacka421 @ 2015 09 26, 23:53)
Turbut del streso... egzaminuotoja kai pamaciau iskart pasidare "gera". Nemalonus pasitaike.
Uzgesau turbut kokius keturis kartus. Buciau pasukus is ne tos juostos i kaire... Zodziu. Is sono tarsi ziurejau i save ir nesupratau kas vyksta... smile.gif na, geras buvo apsilimas. Teks dar pasimokinti. Tikiuosi antrakart ne taip jaudinsiuosi. Nors kadangi dabar duoda tik po dvieju menesiu registruotis tai vel viskas uzsimirs ir turbut bus viskas kaip pirma karta. biggrin.gif

Tikrai daug kas priklauso nuo egzaminuotojo,kad ir nuteikimas prieš egzaminą...jei koks surūgęs ar pan. ateina tai ir baimė padidėja.Visokių jų yra,man tikrai pasisekė,kad egzaminuotojas papuolė nors ir rimtas,bet tikrai žmogus suprato,kad jaudulys daro savo ir net nuteikė,kad viskas bus gerai.
Nenusimink,sekantį kartą tikrai pasiseks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linacka421 @ 2015 09 26, 23:53)

man irgi taip buvo pirma karta, bet antraji po dvieju men be jokiu papildomu pamoku pravaziavau puikiai ir islaikiau. turbut reikia susigyventi, o ir antra karta daug drasiau yra. tiesa antra karta egzaminuotojas vel tas pats pasitaike smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Pasirodo yra besimokančių...smile.gif Kaip gerai,kad aš ne viena... biggrin.gif

Važinėju kol kas su instruktoriumi... apie Regitrą ir pagalvoti baisu... Nežinau,kaip reikės laikyti... Tikriausiai iš siaubo visus ženklus ir taisykles pamiršiu... nors su instruktoriumi sekasi puse velnio, maniau kad blogiau bus, bet net patiko važinėti. Gal kad instruktorius geras papuolė... toks bambeklis. Niekada nekelia balso, nerėkia. Prieš 10 metų mokiausi su tokiu kuris rėkdavo, tai man tada visai nieko neišeidavo. Suakmenėdavau ir nė iš vietos... O šitas burba kai jau visai užknisu, tai ir nebaisu, ir klaidų mažiau darau... Gal pasipraktikavusi apsiprasiu už vairo... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(egluzeeele @ 2015 09 24, 17:54)
Su vyru ir dabar daug važinėjau. Mieste visai neblogai jaučiuos, man aikštelė didesnį stresą kelia  doh.gif  O aikštelių nėra Vilniuj pasimokyt sad.gif

Ateities gatvėje yra aikštelė. Netoli Riomerio. Aš ten su instruktorium važinėju.
Ir akurat, jis man kiekvieną pamoką apie T formą aiškina. Kiekvieną mielą kartą primena, kad šitą pratimą reikia gerai mokėti, nes daug kas ant jo susimauna.

Tai kad jus čia veltui graužiatės. wink.gif Pasikartosit tą pratimą, o ir drasiau kitą kartą bus. smile.gif
Atsakyti