Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas

Sakyciau taip: kas megsta Sventaja ir Palanga - vaziuokit i Pataja, kas siu kurortu nekencia ir renkasi Neringa- lenkit Pataja is tolo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2015 07 30, 15:26)
Sakyciau taip: kas megsta Sventaja  ir Palanga - vaziuokit i Pataja, kas  siu kurortu nekencia ir renkasi Neringa- lenkit Pataja is tolo  ax.gif

o ką daryti tiem, kurie renkasi Girulius biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(augustinuke @ 2015 07 30, 15:45)
o ką daryti tiem, kurie renkasi Girulius  biggrin.gif  blush2.gif

Jei patinka pliažai kaip Maldyvų reklamose važiuokit į Tailando salas t.y. savarankiškai, o jei užtenka Palangos varianto + naktinis gyvenimas - į Patają su agentūra. Ir tai aš rinkčiausi Palangą, o ne Patają lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 07 30, 13:32)
Nevažiavau, o pravažiavau  biggrin.gif

skaitineju jusu diskusija bandydama apsispresti ar pirkti tiesiai poilsine i Pataja ir po to vazineti/ keliauti is ten (kaina neisauga labai zenkliai- deliojau kainas), ar bandyti savarankiskai (cia automatiskai kur kas daugiau streso del nezinomybes).
Jus tik pravaziavote pro Pataja, pamatet kazkuria tai dali jos, nepatiko ir todel taip pries ja nusiteikusi ar teko nakvoti nors pora- trejeta naktu, kad pajausti kas ta Pataja is tiesu yra?
Atsakyti
QUOTE(aar @ 2015 07 31, 09:20)
skaitineju jusu diskusija bandydama apsispresti ar pirkti tiesiai poilsine i Pataja ir po to vazineti/ keliauti is ten (kaina neisauga labai zenkliai- deliojau kainas), ar bandyti savarankiskai (cia automatiskai kur kas daugiau streso del nezinomybes).
Jus tik pravaziavote pro Pataja, pamatet kazkuria tai dali jos, nepatiko ir todel taip pries ja nusiteikusi ar teko nakvoti nors pora- trejeta naktu, kad pajausti kas ta Pataja is tiesu yra?

Aš Tailandą išmaišiusi gana gerai, buvau ten tris kartus, visada tik savarankiškai keliaudavome su vyru su kuprinėm ant pečių, Tailande yra tokių nuostabių vietų, kad Pataja prieš jas nublanksta visiškai (atsakant į klausimą - ne, ten nenakvojau, nemačiau reikalo gaišti laiką). Užtenka pamatyti jos walking street, o bet tačiau ji turi savo klientūrą ir yra kam patinka, negaliu griežtai teigti, kad jums būtinai nepatiks. Net nebežinau, kaip čia išsireikšti ir su kuo palyginti, na, tarkim, atvažiuoja užsienietis į mūsų Lietuvą ir apsistoja pvz. Visagine, apkeliauja 25 km spinduliu viską aplinkui ir tada daro išvadas apie Lietuvos grožį, net nematęs Kuršių Nerijos, Vilniaus senamiesčio, Klaipėdos, Rumšiškių ir pan.
Jeigu galvojate, kad nuvyksite į Patają ir iš ten pakeliausite - klystate, taip tikrai neapsimoka daryti, nes ji yra nepatogioje vietoje pažinti likusiam Tailandui, pamatyti gražiausias ir įdomiausias vietas. Taip, iš ten organizuojami visokie turai su drambliais, gyvatėm, krokodilais, yra kelios salelės su švaresniu vandeniu, bet tai taip toli nuo to, kas slypi kitose šalie vietose.
Savarankiškai keliauti nereiktų bijoti, šalis draugiška ir gerai pritaikyta turizmui, judėti lengva ir streso didelio tikrai neturėtų kelti, o kiek pamatytumėte bigsmile.gif
Jei norite, galite man parašyti, aš padedu žmonėms organizuotis savarankiškas keliones, bus tikrai drąsiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 07 31, 09:39)
Aš Tailandą išmaišiusi gana gerai, buvau ten tris kartus, visada tik savarankiškai keliaudavome su vyru su kuprinėm ant pečių, Tailande yra tokių nuostabių vietų.
Jei norite, galite man parašyti, aš padedu žmonėms organizuotis savarankiškas keliones, bus tikrai drąsiau wink.gif

Carpe diem, girdejus ir as nemazai blogu dalyku apie Pataja, bet negaliu diskutuot ta tema.
Labai noriu nuvykt dar karta i Tailanda ir noriu aplankyt kita Tailando puse, nes praejusi karta buvom Koh Kood ir Koh Chang. Ka patartumet aplankyt jei nusileistume Pukete? Kur keliaut is ten? Zinau kad pati Puketo sala aplenktina. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2015 07 31, 12:09)
Ka patartumet aplankyt jei nusileistume Pukete? Kur keliaut is ten? Zinau kad pati Puketo sala aplenktina.  smile.gif

Žiūrint, kaip toli galit/norit nutolti nuo Phuket smile.gif Pats Phuket man nelabai, bet žinau, kad ir ten yra gražių paplūdimių, ramesnių vietų.
Netoli Phuket vertėtų aplankyti Khao Sok nacionalinį parką (skirti bent 2 naktis), Similans (min. 2 naktys), Surin salas. Jei noro yra, galima nuplaukti į popsinę Phi Phi, aplankyti James bond (daug žmonių, bet įspūdinga).
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 07 31, 13:03)
Žiūrint, kaip toli galit/norit nutolti nuo Phuket smile.gif Pats Phuket man nelabai, bet žinau, kad ir ten yra gražių paplūdimių, ramesnių vietų.
Netoli Phuket vertėtų aplankyti Khao Sok nacionalinį parką (skirti bent 2 naktis), Similans (min. 2 naktys), Surin salas. Jei noro yra, galima nuplaukti į popsinę Phi Phi, aplankyti James bond (daug žmonių, bet įspūdinga).

o Koh Samui, Koh Phangan buvot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2015 07 31, 13:42)
o Koh Samui, Koh Phangan buvot?  smile.gif

Taip
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 07 31, 13:52)

Kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2015 07 31, 16:41)
Kokie atsiliepimai?  smile.gif

Samui man per didelė ir per turistinė pasirodė, bet ir ten galima rasti atokesnių kampelių.
Renkantis iš šių dviejų, rinkčiausi Phangan, bet ne visam buvimui, dar pridėčiau kokią kita salą, kad ir greta esančią Tao.
Bet čia itk mano asmeninė nuomonė, jums nebūtinai taip pat gali atrodyti ten nuvažiavus, labai sunku patarti, kai nežinai, kokiam žmogui patari, todėl ir tie patarimai tokie labai subjektyvūs ir klausimas, ar labai jums pravers wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 07 31, 12:03)

*Kaip geriausia pasiekti Krabi ar Phuket iš Bankoko ar Chiang Rai/Chiang Mai?

**Nakvynes Similans Ko Surin užsisakinėt iš anksto ar ten nuvykus nebūtų problema gauti nakvynę? Iš kur plukdo į tas salas? Iš vienos į kitą įmanoma pakliūt?

**Kiek apytiksliai kainuoja nusigaut iš žemyninės Tailando dalies į Similans? Ko Surin?

Kaip ieškote nakvynių Tailande? Kokiose svetainėse? ax.gif

Gal kas nepatingėtumėte pasidalinti informacija? 4u.gif
Atsakyti