Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas

QUOTE(sssmmm2002 @ 2015 07 29, 11:42)
Manau, ne man vienai nepasisekė...

Man tik keista, kad visiems, kam patiko Patają, neskuba į ją sugrįžti ir Tailandas į svajonių šalį nepavirto lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kolkas apie šiukšles jūs viena užsiminėte biggrin.gif
keistas mastymas g.gif , man dar yra tiek daug nepamatytų šalių, kad tikrai turiu kur dar nuvažiuoti, o ne antra kartą važiuoti ten pat. Kad ir kaip būtų gaila, neturiu atostogų per metus 10 kartų ir negaliu i ta pačią šalį keliauti kelis kartus iš eilės...
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 07 29, 12:30)
kolkas apie šiukšles jūs viena užsiminėte  biggrin.gif
keistas mastymas g.gif , man dar yra tiek daug nepamatytų šalių, kad tikrai turiu kur dar nuvažiuoti, o ne antra kartą važiuoti ten pat. Kad ir kaip būtų gaila, neturiu atostogų per metus 10 kartų ir negaliu i ta pačią šalį keliauti kelis kartus iš eilės...

Ne aš viena, Tripadvisor irgi pakankamai apie tai parašyta...
Atsakyti
Neispykit, kiekvienam savo 4u.gif bet aš niekam nepatarčiau važiuoti į Patają, nes Talande yra tiek nuostabių vietų, kurioms Pataja prilygti niekaip negali. Čia kaip sąmoningai rinktis maudytis pvz. Klaipėdos uosto teritorijoje (preziumuokim, kad tai būtų įmanoma) vietoj Nidos paplūdimio ir mokėti už tai tuos pačius pinigus.
O dėl grįžimo į tą pačią šalį nesutinku, kad grįžti neverta. Ten, kur labai patinka, grįžti tikrai verta, aš Tailande jau 3 kartus buvus plius aplinkinėse valstybėse skersai išsilgai iškeliavus ir dar važiuočiau, svarbu tik pamaišyti, nevažiuoti gal kasmet ten pat, bet pakartoti tikrai verta, aišku, ne Patają wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sssmmm2002 @ 2015 07 29, 14:39)
Ne aš viena, Tripadvisor irgi pakankamai apie tai parašyta...

Jei nori matyti šiukšles tai ir matai turbūt smile.gif Neverta ginčytis. Man visur buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jūračiukas @ 2015 07 29, 14:50)
Jei nori matyti šiukšles tai ir matai turbūt  smile.gif Neverta ginčytis. Man visur buvo  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Carpe diem, as nieko blogo toje Patajoje nemačiau schmoll.gif ,man patiko ten, tikrai su mielu noru grįžčiau pakartoti atostogų, žinoma, antrą kartą ten pat nevažiuočiau vien dėl to, kad dar yra tiek daug ką pamatyti wub.gif

dar manau labai daug priklauso ir nuo to kokį viešbutį pasirenki ir kurioje vietoje, gal dėl to mes ir nematėme tu šiūkšlių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sssmmm2002 @ 2015 07 29, 11:42)
1 Manau, ne man vienai nepasisekė... Ten iš ryto šiukšles surinkinėjo su mašinom, kai kitose šalyse užtenka rankomis surinkti... Pavyzdžiui Kambodžoje mėto vietiniai maišus į jūrą po pikniko, bet vis tiek Patajos šiukšlių kiekio nepasiekė  rolleyes.gif
2 Man tik keista, kad visiems, kam patiko Patają, neskuba į ją sugrįžti ir Tailandas į svajonių šalį nepavirto lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

1 Siuksliu kiekis priklauso nuo to kiek vakaru civilizacija yra pasiekusi minima sali verysad.gif ir siuksliu teko matyti visur ir pietu ir siaures Amerikoj ir Afrikoj ir Azijoj - ir juroj ir ant zemes doh.gif Jei pvz Amazones ar Orinoko dziunlese vietiniai musu akimis ziurink gyvena kaip laukiniai - keturi kuolai ir "stogas" is palmiu lapu, pakabintas is augalu pluosto nupintas hamakas, iskobtas is medzio kamieno laivelis, vyrai ir moterys vaiksto apsirise apie juosmeni medziagos gabala, vaikai laksto nuogi ... tai ir MUSU siuksliu ten praktiskai nera, bet jei krastas "civilizuotas", stovi vakarietiski viesbuciai, parduodama viskas plastikinese pakuotese - tai siuksliu aplink "pagrindini svaru pajurio ruoza" - sociai. Taigi neklatinkime tu gamtos vaiku kurie tik pries kelis desimtmecius pamate pepsikolos buteli (beje ten dauguma ju stikliniai) ir dar nesuvoke, kad numestas plastikas nesuyra taip pat greitai kaip kokoso kevalas ar banano zieve 4u.gif Mes patys vakarieciai ir esame atsakingi uz tai kas vyksta su planetos tarsa doh.gif
2 Po pirmo karto Tailande - keliavome po siaure ir paskui beveik pora savaiciu gyvenome Pukete cia ir varinejome aplink, atrode, kad tikrai ilgai nesinores grizti i ta civilizacijos smarkiai "nuniokota" krasta doh.gif Bet niekada nesakyk niekada - siandien tai matyt vienas pigesniu variantu ziema nulekti kur silta, geras maistas ir maloniai leidziamas laikas thumbup.gif Asiku dar Kanarai is to kas arti yra kaip variantas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Carpe diem @ 2015 07 29, 14:47)
1 Neispykit, kiekvienam savo  4u.gif
2 bet aš niekam nepatarčiau važiuoti į Patają, nes Talande yra tiek nuostabių vietų, kurioms Pataja prilygti niekaip negali. Čia kaip sąmoningai rinktis maudytis pvz. Klaipėdos uosto teritorijoje (preziumuokim, kad tai būtų įmanoma) vietoj Nidos paplūdimio
3 ir mokėti už tai tuos pačius pinigus.
4 O dėl grįžimo į tą pačią šalį nesutinku, kad grįžti neverta. Ten, kur labai patinka, grįžti tikrai verta, aš Tailande jau 3 kartus buvus plius aplinkinėse valstybėse skersai išsilgai iškeliavus ir dar važiuočiau, svarbu tik pamaišyti, nevažiuoti gal kasmet ten pat, bet pakartoti tikrai verta, aišku, ne Patają wink.gif

1 drinks_cheers.gif
2 ziureti pirma punkta mirksiukas.gif antras priestarauja pirmam blink.gif
esant Klaipedoje gali maudytis Smiltyneje mirksiukas.gif tas pats ir Patajoje bent dvi artimos salos, pietuose ir siaureje svariu papludymiu sociai
3 vien nuvykimas nuo oro uosto iki Krabi, Ko Cango, Kolantos, Phi phi ar kitur kainuoja papildomus pinigus ir laika (jei traukiniu per nakti tai laiko sociai), o kaip tamstele sako - kiekvienam savo. Ir ten taip pat gali rasti to paties ko sociai yra Patajoje (sex turizmo) ir taip tu nuostabiu papludimiu (kuriu irgi yra prie Patajos) tik zmoniu kiekis visur panasus doh.gif nebent Ko Lantoje maziau g.gif
4 ziureti pirma punkta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darius333: 30 liepos 2015 - 08:56
Man tai kas, važiuokit, kur išmanot, geresnėse vietose žmonių mažiau bus biggrin.gif
Tiesiog yra kelios rūšys žmonių - turistai ir keliautojai, o turistai skirstomi dar į dvi grupes - "turkijos tipo" ir "neturkijos tipo".
Todėl kiekvienam savo, bet ne kiekvienam pakeliui wink.gif
Man asmeniškai būtų gaila pinigų ir laiko ilgam skrydžiui, jei žinočiau, kad laiką praleisiu Patajoje, rinkčiausi kitą kryptį atostogoms už tą pačią kainą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 07 30, 10:18)
Man tai kas, važiuokit, kur išmanot, geresnėse vietose žmonių mažiau bus biggrin.gif
Tiesiog yra kelios rūšys žmonių - turistai ir keliautojai, o turistai skirstomi dar į dvi grupes - "turkijos tipo" ir "neturkijos tipo".
Todėl kiekvienam savo, bet ne kiekvienam pakeliui wink.gif
Man asmeniškai būtų gaila pinigų ir laiko ilgam skrydžiui, jei žinočiau, kad laiką praleisiu Patajoje, rinkčiausi kitą kryptį atostogoms už tą pačią kainą doh.gif

Bet juk tu nesėdi tik Patajoje? Važiuoji į kitas salas, ekskursijos po kelias dienas ir pan.
Atsakyti
QUOTE(jūračiukas @ 2015 07 30, 10:58)
Bet juk tu nesėdi tik Patajoje? Važiuoji į kitas salas, ekskursijos po kelias dienas ir pan.

Aplinkui ten tas pats kaip ir Patajoje, ne koks ten tas regionas ir tiek, kam ten važiuoti, jie galima geriau, niekaip nesuprantu doh.gif tik dėl to, kad agentūros veža? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 07 30, 11:19)
Aplinkui ten tas pats kaip ir Patajoje, ne koks ten tas regionas ir tiek, kam ten važiuoti, jie galima geriau, niekaip nesuprantu  doh.gif tik dėl to, kad agentūros veža?  doh.gif

bet ten esi buvusi? tai kam važiavai ten?
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 07 30, 13:50)
bet ten esi buvusi? tai kam važiavai ten?

Nevažiavau, o pravažiavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 07 30, 14:32)
Nevažiavau, o pravažiavau  biggrin.gif

Viskas, daugiau nerašinėsiu. Man Pataja patiko thumbup.gif wub.gif ir tai mano nuomonė. Jums nepatinka ir nevažiuokit biggrin.gif
Atsakyti