Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas

Intensyviai skaičiau temas , bet gal galit parašyti nuorodą ar kainas kiek apytiksliai mokėjot už ekskursijas ir turus, kuriuose buvote. Nu nerandu ...000189.gif 000189.gif

Ar realu be bilietų įtilpti į 1000 eurų 2 žmonėm , skiriant po keletą dienų Bangkokui, šiaurei , keletas turų ir pasyviam poilsiui pietuose. Nakvynei reikšmės neteikiam, maistas gali būti gatvėje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vigai: 23 vasario 2016 - 16:45
QUOTE(vigai @ 2016 02 23, 17:44)
Intensyviai skaičiau temas , bet gal galit parašyti nuorodą ar kainas kiek apytiksliai mokėjot už ekskursijas ir turus, kuriuose buvote. Nu nerandu ...000189.gif  000189.gif
Ar realu be bilietų įtilpti į 1000 eurų 2 žmonėm , skiriant po keletą dienų Bangkokui, šiaurei , keletas turų ir pasyviam poilsiui pietuose. Nakvynei reikšmės neteikiam, maistas gali būti gatvėje

Ne, su 500 EUR/žmogui neprasisuksit, nebent visai niekur nevažiuosit ir valgysit atsivežtas dešras. Dienos ekskursija be nakvynės bus mažiausiai 50 EUR žmogui (kokie drambliai, snorkelinimas ir pan.).
Žodžiu, planuokit išleisti dvigubai daugiau ir dar papildomai įsidėkit "jeigu ką" biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2016 02 23, 18:07)
Ne, su 500 EUR/žmogui neprasisuksit, nebent visai niekur nevažiuosit ir valgysit atsivežtas dešras. Dienos ekskursija be nakvynės bus mažiausiai 50 EUR žmogui (kokie drambliai, snorkelinimas ir pan.).
Žodžiu, planuokit išleisti dvigubai daugiau ir dar papildomai įsidėkit "jeigu ką" biggrin.gif.

na dešrų tai nesivešim, teks apsiriboti artimesnėmis kelionėmis kol kas. Dėkui verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vigai @ 2016 02 23, 17:44)
Intensyviai skaičiau temas , bet gal galit parašyti nuorodą ar kainas kiek apytiksliai mokėjot už ekskursijas ir turus, kuriuose buvote. Nu nerandu ...000189.gif  000189.gif

QUOTE(caralaite @ 2016 02 23, 18:07)

Jeigu i ta suma turi ieiti apgyvendinimas, vidiniai skrydziai - pervaziavimai, tai nerealu. Ka tik suskaiciavau savo keliones islaidas, tai jeigu skaiciuociau tik dvieju savaiciu gyvenima Tailande, su apgyvendinimu, skrydziais, traukiniais, maistu, ekskursijomis, gautusi netoli 800 EUR/zmogui. Buvom panasiai kaip jus planuojate - Bankoke, siaureje po to salose. Labai norint buvo galima sutaupyti, nes apgyvendinima emem ne pati pigiausia varianta, kazkur 40 - 50 euru uz nakvyne, valgem ir gatvej ir kavinese, vaziavom i tris ekskursijas, bei labai daug keliavom savarankiskai.
Atsakyti
QUOTE(Vėjūna @ 2016 02 23, 19:50)
Jeigu i ta suma turi ieiti apgyvendinimas, vidiniai skrydziai - pervaziavimai, tai nerealu. Ka tik suskaiciavau savo keliones islaidas, tai jeigu skaiciuociau tik dvieju savaiciu gyvenima Tailande, su apgyvendinimu, skrydziais, traukiniais, maistu, ekskursijomis, gautusi  netoli 800 EUR/zmogui. Buvom panasiai kaip jus planuojate - Bankoke, siaureje po to salose. Labai norint buvo galima sutaupyti, nes apgyvendinima emem ne pati pigiausia  varianta, kazkur 40 - 50 euru uz nakvyne, valgem ir gatvej ir kavinese,  vaziavom i tris ekskursijas, bei labai daug keliavom savarankiskai.

vat būtent nakvynes aš skaičiuoju pigiau. Gal kam teko naudotis airbnb paslaugomis. Man ši sistema labai pasiteisino keliaujant europoje- gal Azijoje kitaip?Aš nakvynei daugiau 10 e. nekaičiuoju- aš keliautoja, o ne turistė smile.gif Ir maitintis galiu gatvėje. Ir aplamai gal labiau norėčiau pamatyti vieną salą ir gyventi pas vietinius ir pažinti juos, nei lakstyt per visas su mase turistų.

https://www.airbnb.com/rooms/393066

https://www.airbnb.c...i...&s=vgoDc9fA
https://www.airbnb.c...i...&s=Ri8rc5wf
Dėkui iš anksto už nuomones
Atsakyti
QUOTE(vigai @ 2016 02 23, 23:01)
vat būtent nakvynes aš skaičiuoju pigiau. Gal kam teko naudotis airbnb paslaugomis. Man ši sistema labai pasiteisino keliaujant europoje- gal Azijoje kitaip?Aš nakvynei daugiau 10 e. nekaičiuoju- aš keliautoja, o ne turistė smile.gif

Esu girdėjus istorijų apie rusų programerius, kurie išnuomoja butą Maskvoj už 1000 USD ir už tuos pinigus plačiai gyvena Tailande biggrin.gif. Tai taip prisvaigus ir pati važiavau. Per 18 dienų išleidau 2 butų nuomą (čia neįskaitant skrydžių iš Europos). Nei viena nakvynė nekainavo daugiau nei 20 EUR. Ir valgiau beveik visada gatvės maistą smile.gif.
Žodžiu, važiuokit, badu nemirsit, bet turėsit save smarkiai riboti turistavimo prasme smile.gif. Tailandas nėra (nebėra?) pigi šalis.
Atsakyti
QUOTE(vigai @ 2016 02 23, 23:01)
vat būtent nakvynes aš skaičiuoju pigiau. Gal kam teko naudotis airbnb paslaugomis. Man ši sistema labai pasiteisino keliaujant europoje- gal Azijoje kitaip?Aš nakvynei daugiau 10 e. nekaičiuoju- aš keliautoja, o ne turistė smile.gif Ir maitintis galiu gatvėje. Ir aplamai gal labiau norėčiau  pamatyti vieną salą ir gyventi pas vietinius ir pažinti juos, nei lakstyt per visas su mase turistų.

https://www.airbnb.com/rooms/393066

https://www.airbnb.c...i...&s=vgoDc9fA
https://www.airbnb.c...i...&s=Ri8rc5wf
Dėkui iš anksto už nuomones

40-50 EUR čia už dvivietį kambarį, kas vienam reikštų 20-25.
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2016 02 23, 23:48)
Esu girdėjus istorijų apie rusų programerius, kurie išnuomoja butą Maskvoj už 1000 USD ir už tuos pinigus plačiai gyvena Tailande biggrin.gif. Tai taip prisvaigus ir pati važiavau. Per 18 dienų išleidau 2 butų nuomą (čia neįskaitant skrydžių iš Europos). Nei viena nakvynė nekainavo daugiau nei 20 EUR. Ir valgiau beveik visada gatvės maistą smile.gif.
Žodžiu, važiuokit, badu nemirsit, bet turėsit save smarkiai riboti turistavimo prasme smile.gif. Tailandas nėra (nebėra?) pigi šalis.

gyventi gal pigiau , nei turistauti. būtent todėl mane domina realios ekskursijų (džiunglės, plaukimas upe ir kt).Agentūrų, bilietų kainas internete aš pasižiūrėti moku.
Atsakyti
QUOTE(vigai @ 2016 02 23, 16:44)

Vasarą keliaujant kainos nakvynių mažesnės, o jei dar naktiniais autobusais naudositės, tai sunkiai bet sutilptumėte. Prieš tris metus mes dviese su vaiku maždaug 110 eurų per dieną išleisdavome. Valgėme beveik tik kavinėse, į barus nėjome, viešbučiai 25-30 eurų kainavo. Ekskursijas ėmėme Chiang Mai: pas tigrus, dramblius, auksinis trikampis. Bankoke tik šventyklas pačios apžiūrėjome. Krabi dvi dienas po salas plaukiojome. Ekskursijų kainų neprisimenu, bet, man atrodo, mokėjau tiek kiek internete parašyta, nes derėtis nemoku.
Atsakyti
QUOTE(vigai @ 2016 02 24, 09:11)
gyventi gal pigiau , nei turistauti. būtent todėl mane domina realios ekskursijų (džiunglės, plaukimas upe ir kt).Agentūrų, bilietų kainas internete aš pasižiūrėti moku.

Tai realiai šiaurėje dienos ekskursija į baltąją, juodąją šventyklas, ilgakaklių kaimą kainavo 1000BT, drambliai, plaukimas bambukiniais plaustais, kriokliai, džiunglės 800BT
Atsakyti
QUOTE(vigai @ 2016 02 17, 13:50)
Perskaičius temą kilo klausimas kuo blogai pirkti bilietus per Maskvą , skrydis jungiamasis ,kaina irgi reali? Nu Kijevą dar suprantu - neramumai gąsdina. Gal galit pasidalinti - kaip pigiau nupirkti rudeniui- datos reikšmės neturi- galim prisiderinti.

mes skridom per kieva viskas puiku, girdejau tik kad is maskvos pigus skridziai i tailanda, nebent tada reiktu tik iki maskvos dasibagenti . nes kiek kalbejom su rusais tailande visi labai pigiai ten nuleke 1men apie 400$ mokejo kaina super
Papildyta:
QUOTE(Vėjūna @ 2016 02 23, 21:48)
40-50 EUR čia už dvivietį kambarį, kas vienam reikštų 20-25.

ne as cia viska skaiciuoju litais nes batai versti i eur sunkiau man paprasciau lt nubrauki paskutini skaiciu ir gauni litus, biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(vigai @ 2016 02 23, 15:44)

man uzteko 500 eur neskaiciuojNt bileto 3 savajtem ekskursijom valgiui pragyvenimui, valgiau viska nieko neaatsisakiau sau' desru nevalgiau, tik juros gerybes smile.gif tad tikrai uzteks, tailande nera brangu , man gavosi kaip musu pajury kainos gyvenimui ir maistui net pigiau kaikurisejo smile.gif) ekskursijos nera brangios ir tikrai prieinamos kainos.
Atsakyti
desru nevalgiau, tik juros gerybes smile.gif

Beje, apie jūros gėrybes smile.gif. Ką jūs ten valgydavot iš šitos kategorijos kad skanu buvo? Čia visoms klausimas. Aš pvz. iš Tailando grįžau įsitikinus, kad jie jūrų gėrybes tik gadint moka biggrin.gif. Omarų ragaut neteko (nes kainavo apie 70 EUR/kg), bet jų gebėjimai paruošti jūros sraiges, geldeles, krevetes, smulkiuosius krabus man paliko prastą įspūdį.
Taigi mečiau "gėrybes" ir likau prie žuvų. Vat žuvis jie gaminti moka!
Atsakyti