Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas

QUOTE(TheSparkle @ 2016 02 04, 13:11)
Sveikos, į Tailandą planavom 2016 metų gale.. O štai bilietus jau turim kovo 11.  biggrin.gif  nerealiai gerom kainom radau..žmogui 1255eu.  13d/15n.
Gyvensime Bangkok Cha-Da 3*, D@Sea Pattaya Jomtien 3+*, Koh Chang Resort&SPA 3-*.
Nesulaukiu. smile.gif
Sakykit, ten buvusios, kokią aprangą reikia pasiimti?

Panasiu laiko ir mes vykstame, norejau paklausti cia jus per agentura ar savarankiskai susideliojot?
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2016 02 03, 19:47)
Mes užsisakėm iš Tree House Resort (patys papigiai nakvosim pas kitam resort, o jie mus oaims 2d./1n. už 2500BHT/pax, tada grąžins į mūsų nakvynės vietą, o trečią dieną vėl iš jų pasiėmėm pusdienio ekskursiją water or mountain track-galima bus pasirinkti, už 700BHT/pax).
Su daiktais neįsivaizduoju kaip daryt cool.gif Jei paliksim juos papigiaiskos nakvynės vietoj, tai supykęs senis, kad ne iš jo ekskursiją imam dar padarys jiems "dingau" cool.gif

As daviau uzklausa Tree House Resort kiek viena naktis pas juos ir kiek lake tour overnight, man kainas kai paskaiciavo vos nenugriuvau:

Deluxe Cottage @Rs 16000+ 12.80% Tax (per room per night) including all three meals as per fixed menu on twin sharing basis.
Over Water Cottages @Rs 18000+ 12.80% Tax (per room per night) including all three meals as per fixed menu on twin sharing basis.

Koks jusu paketas Hippie? Gal galit kokios info atsiust, ar persiust kaip atrodo jusu uzsakymas, buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 02 03, 19:29)
Ieina namukas ant vandens i ta tura uz 2500bht? O kur nakvosit pries tai/po to?  Del daiktu as irgi galva suku

Taip, nakvosim per booking'ą susirastam pigiausiam bungallow Khao Sok'e wink.gif Iš ten mus žadėjo paimti į 2d./1n. turą, po to grąžinti ir kitą dieną vėl paimti pusdienio ekskursijai smile.gif Dėl daiktų apsispręsim jau vietoj.

QUOTE(Carpe diem @ 2016 02 04, 00:21)
Šitas klausimas toks kontraversiškas smile.gif šiaip neturtingose šalyse (Tailandas kaip ir nėra tokia, bet tam tikri regionai gana skurdūs) turistia raginami kaip tik nevežti ir nedalinti saldainių vaikams, nes jie įpranta prašinėti ir gauti už dyką, pripranta, kad kažkas turi duoti, kitas dalykas, kad nesant tinkamos priežiūros ir higienos, su dantukais ne kas būna. Visada geriau vežti kažkokias švieitmo priemones ar paprasčiausių pieštukų, o ne saldainių

Taip, jūs teisi-aš irgi nenoriu, kad mano vaikams neštų saldumynus, geriau spalvinimo knygelę ar kokį vaisių blogiausiu atveju smile.gif Reiks pieštukų/kreidelių nupirkti cool.gif

QUOTE(GAILE* @ 2016 02 04, 19:27)
Trumpom rankovėm ir 1 džemperį apsirengt prikondicionuotose patalpose. Nei striukių , nei megztinių lauke nereikia, nes nakti bus apie 28-30, dieną 30-35. Todėl rūbai praktiškai nereikalingi

Galvoju imti kedus, sandalus ir flipflops'us, gal kurių atsisakyti? g.gif Kopsim kriokliais Erevane, džiunglėse į view point'ą, olose su pasiplaukimais (Nam Talu), planuojam mopedu, dviračiais pasivažinėti, snorklinimas salose, pliažai, šventyklos Bankoke.

Kiek ir kokių drabužių ėmėte be megztuko?

QUOTE(Ereses @ 2016 02 04, 19:53)
Sveikos,

Norejau uzsisakyti 3d tura Khao sok, nuo sestadienio, bet gavau info, kad jie pradeda tokius turus tik pirmadieniais ir ketvirtadieniais.
Klausimas ar cia nuo agenturos priklauso? Gal kitose kitaip? Ar cia pats parkas taip organizuoja?Aciu!

Nu agentūros wink.gif Mūsų 2d./1n. prasideda ketvrtadienį smile.gif Mes persigalvojom 3d./2n., paemem minėtą 2d., o kitą dieną dar vieną ekskursiją smile.gif Daug pigiau gavosi, nei 3d. paketas, o įeina rytinis, naktinis safariai vandeniu, kopimas į gražaus atsiveriančio vaizdo kalną, turas į Namtalu urvą, o tą kktą dieną dar pasivaikščiojimas palei upe arba kalnais.

QUOTE(Vai2lka @ 2016 02 05, 11:30)
As daviau uzklausa Tree House Resort kiek viena naktis pas juos ir kiek lake tour overnight, man kainas kai paskaiciavo vos nenugriuvau:

Deluxe Cottage @Rs 16000+ 12.80% Tax (per room per night) including all three meals as per fixed menu on twin sharing basis.
Over Water Cottages @Rs 18000+ 12.80% Tax (per room per night) including all three meals as per fixed menu on twin sharing basis.

Koks jusu paketas Hippie? Gal galit kokios info atsiust, ar persiust kaip atrodo jusu uzsakymas, buciau labai dekinga  4u.gif

Tai jie pasiūlys jums kas brangiau wink.gif Pati susiraskit šiuo adresu: http://www.khaosok-treehouse.com/ - eikit prie TOURS, tada pasirinkit kas jums tinka. Mes išsirinkom 2d./1n. (tour 9) on rafthouse ir pusės dienos kelionę (tour 5) trečią dieną.
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2016 02 05, 16:58)

Dekui, ne ta puslapi ziurejau, labai daug treehouse puslapiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2016 02 05, 15:58)
Taip, nakvosim per booking'ą susirastam pigiausiam bungallow Khao Sok'e wink.gif Iš ten mus žadėjo paimti į 2d./1n. turą, po to grąžinti ir kitą dieną vėl paimti pusdienio ekskursijai smile.gif Dėl daiktų apsispręsim jau vietoj.
Taip, jūs teisi-aš irgi nenoriu, kad mano vaikams neštų saldumynus, geriau spalvinimo knygelę ar kokį vaisių blogiausiu atveju smile.gif Reiks pieštukų/kreidelių nupirkti  cool.gif
Galvoju imti kedus, sandalus ir flipflops'us, gal kurių atsisakyti? g.gif Kopsim kriokliais Erevane, džiunglėse į view point'ą, olose su pasiplaukimais (Nam Talu), planuojam mopedu, dviračiais pasivažinėti, snorklinimas salose, pliažai, šventyklos Bankoke.

Kiek ir kokių drabužių ėmėte be megztuko?
Nu agentūros wink.gif Mūsų 2d./1n. prasideda ketvrtadienį smile.gif Mes persigalvojom 3d./2n., paemem minėtą 2d., o kitą dieną dar vieną ekskursiją smile.gif Daug pigiau gavosi, nei 3d. paketas, o įeina rytinis, naktinis safariai vandeniu, kopimas į gražaus atsiveriančio vaizdo kalną, turas į Namtalu urvą, o tą kktą dieną dar pasivaikščiojimas palei upe arba kalnais.
Tai jie pasiūlys jums kas brangiau wink.gif Pati susiraskit šiuo adresu: http://www.khaosok-treehouse.com/ - eikit prie TOURS, tada pasirinkit kas jums tinka. Mes išsirinkom 2d./1n. (tour 9) on rafthouse ir pusės dienos kelionę (tour 5) trečią dieną.

Na man kedų neprireikė, nors turėjau. Taip ir neapsioviau, per karšta. Naudojau tik turistines basutes ecco ir crocs tapkes
Rūbų daug nereikia, nes skalbimas pigus. Ir šiaip daugiausia laiko su maudymke buvau. Nu dar pliažinė tunika ir šortai. Neprisikraukit, tikrai neverta
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2016 02 06, 22:05)
Na man kedų neprireikė, nors turėjau. Taip ir neapsioviau, per karšta. Naudojau tik turistines basutes ecco ir crocs tapkes

Rūbų daug nereikia, nes skalbimas pigus. Ir šiaip daugiausia laiko su maudymke buvau. Nu dar pliažinė tunika ir šortai. Neprisikraukit, tikrai neverta

Gal kedus paliksim namie cool.gif

O ką reiškia pigus skalbimas? Kiek kainuoja? Ima už kilogramus ar už daiktą?

Bet nei į šventyklas Bankoke (Ayutajoj, CM), nei Į Baiyoke dangoraižį neįleis su atvirų pirštų avalyne, tai dėl dviejų kartų reikia dar ir batelius vežtis ir tampytis visą kelionę? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2016 02 08, 03:18)

Priklausomai nuo vietos, kainuoja 40-70 batų už kilogramą. Šiaurėj pigiau, pietuose brangiau. Niekas prie tavo akių skalbinių nesveria, parašo kiek parašo ir susimoki biggrin.gif. Bent aš taip dariau. Išskalbia, išlygina, paprastai per parą.

Bet nei į šventyklas Bankoke (Ayutajoj, CM), nei Į Baiyoke dangoraižį neįleis su atvirų pirštų avalyne, tai dėl dviejų kartų reikia dar ir batelius vežtis ir tampytis visą kelionę?  doh.gif

Man čia naujiena. Bankoke vienintelėj vietoj karaliaus rūmuose buvau priversta pirkt sarongą, nes mano šortai jiems nepatiko. Į batus niekas niekur nesikėsino. Jis patys visur vaikšto su flip flopais.
O dangoraižis. Aš buvau Bayoke, tai nieks ten manęs neišbrokijo su basutėm. Nebent į restoraną eitum, bare ir apžvalgos aišktelėj tikrai nereikia.
Atsakyti
QUOTE(TheSparkle @ 2016 02 04, 13:11)
Sveikos, į Tailandą planavom 2016 metų gale.. O štai bilietus jau turim kovo 11.  biggrin.gif  nerealiai gerom kainom radau..žmogui 1255eu.  13d/15n.
Gyvensime Bangkok Cha-Da 3*, D@Sea Pattaya Jomtien 3+*, Koh Chang Resort&SPA 3-*.

Kovas jau ne sezonas, už tokią kainą (2500 EUR dviems) būtų galima tas dvi savaites pakeliauti savarankiškai ir daug daugiau pamatyti nei dėmesio nevertą Pattaya ir rusų mėgstamą Koh Chiang. Garantuoju, dar n išlaidų neįtraukta į šitą sumą (maistas, pramogos ir t.t.), o savarankiškai viso tiek išleistumėt ar ne mažiau net su lauktuvėm wink.gif ir pamatytumėt gražesnes ir įdomesnes vietas...
Papildyta:
QUOTE(GAILE* @ 2016 02 04, 19:27)
Trumpom rankovėm ir 1 džemperį apsirengt prikondicionuotose patalpose. Nei striukių , nei megztinių lauke nereikia, nes nakti bus apie 28-30, dieną 30-35. Todėl rūbai praktiškai nereikalingi

Pasiimčiau porą džemperių ir kokią skaą kaklui apsivynioti, bent jau mane ten kondicionieriai pjauna ir pakerta, kai lauke +35, o taksi/metro +16, autobuse ir +13 būna doh.gif
Be to, paskutiniu metu Tailande anomalijos su orais, dieną kai kur +16 lauke, tai neaišku, kaip bus tą patį kovą...
Papildyta:
Taip, jūs teisi-aš irgi nenoriu, kad mano vaikams neštų saldumynus, geriau spalvinimo knygelę ar kokį vaisių blogiausiu atveju smile.gif Reiks pieštukų/kreidelių nupirkti  cool.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:

Man geriausiai sueina sandalai, bet dar labai praverčia vaikščiojimo batai (uždari, kaip kedai, tik jie su spec. padu ir orui laidūs, išgarinantys prakaitą).
Flip flop'ų kuo toliau, tuo labiau nemėgstu, nes labai kenka pėdai ir nepatogu, geriau jau sandalai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2016 02 08, 04:18)
Gal kedus paliksim namie  cool.gif

Bet nei į šventyklas Bankoke (Ayutajoj, CM), nei Į Baiyoke dangoraižį neįleis su atvirų pirštų avalyne, tai dėl dviejų kartų reikia dar ir batelius vežtis ir tampytis visą kelionę?  doh.gif

sventyklose kaip tik vsiur batus nusiimti reikia ir palikti prie iejimo, taip kad su sliopkem (isispiriamom per pirsta) man buvo visur smagiausia eiti. Tik kai i kalnus kopem prireike sportbaciu.

Papildyta:
Mes Khao Sok parka lankem su sita agentura. http://www.limestonelaketours.com/ Ne vieno blogo zodzio negaliu pasakyt. Labai labai patenkinti likom. Kaina viso 21 200 batu. I ja iejo:
. Atsivezimas is oro uosto Surat thani iki parko;
1 naktis namelyje medyje, maitinimas visa diena, plius ekskursija i dizungles su drambliais;
1 naktis ant vandens ezere, maitinimas, plius ekskursija po dziungles, plaukiojimas su kanojom toms dvivietem,
nuvezimas i Ao nang.
Visu paslaugu kaina 2 suag. asmenims.
Agentura labai gera, visur veziojo tik mus du, be jokiu svetimu zmoniu. privatus turas. Maisto net per daug, visko nesuvalgydavom, nors buvo labai labai skanu. Gidas visur su mumis, viska pasakoja, buvo laisvas laikas pasimaudyti. Sita ekskursija paliko pati didziausia ispudi is viso aplankyto Tailando.
Keliavom 2014 m. vasario men.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donna felice: 08 vasario 2016 - 15:44
QUOTE(Donna felice @ 2016 02 08, 16:41)
sventyklose kaip tik vsiur batus nusiimti reikia ir palikti prie iejimo, taip kad su sliopkem (isispiriamom per pirsta) man buvo visur smagiausia eiti. Tik kai i kalnus kopem prireike sportbaciu.
Papildyta:
Mes Khao Sok parka lankem su sita agentura. http://www.limestonelaketours.com/ Ne vieno blogo zodzio negaliu pasakyt. Labai labai patenkinti likom. Kaina viso 21 200 batu. I ja iejo:
. Atsivezimas is oro uosto Surat thani iki parko;
1 naktis namelyje medyje, maitinimas visa diena, plius ekskursija i dizungles su drambliais;
1 naktis ant vandens ezere, maitinimas, plius ekskursija po dziungles, plaukiojimas su kanojom toms dvivietem,
nuvezimas i Ao nang.
Visu paslaugu kaina 2 suag. asmenims.
Agentura labai gera, visur veziojo tik mus du, be jokiu svetimu zmoniu. privatus turas. Maisto net per daug, visko nesuvalgydavom, nors buvo labai labai skanu. Gidas visur su mumis, viska pasakoja, buvo laisvas laikas pasimaudyti. Sita ekskursija paliko pati didziausia ispudi is viso aplankyto Tailando.
Keliavom 2014 m. vasario men.

Skamba graziai, noreciau turo tik dviem bet uz tokia kaina doh.gif puse dvieju savaiciu biudzeto per 2-3dienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 02 08, 16:46)
Skamba graziai, noreciau turo tik dviem bet uz tokia kaina  doh.gif  puse dvieju savaiciu biudzeto per 2-3dienas  smile.gif

Ten pigu nebus, bet užtat yra ką veikti ir į ką pažiūrėti smile.gif nenutrintos vietos visada bus brangesnės, natūralu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cambo @ 2016 02 05, 10:33)
Panasiu laiko ir mes vykstame, norejau paklausti cia jus per agentura ar savarankiskai susideliojot?

Į pasiūlymo paketą įėjo šis turas. 4u.gif

QUOTE(Carpe diem @ 2016 02 08, 15:20)
Kovas jau ne sezonas, už tokią kainą (2500 EUR dviems) būtų galima tas dvi savaites pakeliauti savarankiškai ir daug daugiau pamatyti nei dėmesio nevertą Pattaya ir rusų mėgstamą Koh Chiang. Garantuoju, dar n išlaidų neįtraukta į šitą sumą (maistas, pramogos ir t.t.), o savarankiškai viso tiek išleistumėt ar ne mažiau net su lauktuvėm wink.gif ir pamatytumėt gražesnes ir įdomesnes vietas...

Suprantu. Bet kaip pirmam kartui, nesinorėjo savarankiškos kelionės. Pakeliausim šitaip, kiek išleisim - tiek. Ne taupyti kelionėse ruošiamės.
Sekantį kartą kai vyksime, būsim drąsesni, ruošimės savarankiškai. smile.gif
Atsakyti