Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas

QUOTE(Moncyte @ 2016 01 05, 19:43)
Savarankiskai esame keliave tik salose issinuomave automobili, bet skrisdavome su agentura. Paprasciau atrodydavo, ypac del bagazo ir tiesioginio skrydzio. Bet labai noriu isbandyti keliavima visikai savarankiskai. Prisikaiciau sioje temoje, kad Tailandas tam tinkamas. Tiesa, siuo metu daug keliauti net nenoriu, tikslas pasiekti viesbuti kurorte, megautis grazia jura, grazia gamta, aplankyti kelias netoli esancias salas. Norisi daugiau pasyvaus poilsio su siek tiek egzotikos. Ar per daug uzsibreziau keliaujant su vaikais? Jei kartu keliaus ir mano tevai, tai galesime daugiau kur su vyru pabegti palike juos viesbutyje.

Ne per daug 4u.gif Daba pagalvojus as rinkciausi Phi Phi sita viezbuti ar bent jau sitame pleze biggrin.gif

http://www.booking.c...e...type=total

Atplaukus i uosta reiketu persikelti i valtele ir daplukdins iki pat jo. Bet jei vanduo pasedes, tenka ant galvos nesti lagaminus ir vaikus biggrin.gif

Plezas svarus, vanduo fantastiskas ir zmoniu nemilijonai 4u.gif Is jo galima pestute fainu tekeliu eiti iki centriniu plezu, turgeliu. Su vaikais per sunku mirksiukas.gif

Krabi man nepatiko tad gal kitos patars 4u.gif As turbut rinkciausi Phuketa ir koki Kata ir Karon plezus su normaliais viezbuciais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 01 05, 17:38)
Norejom i Maldyvus, bet kad kainos  doh.gif  Vienam zmogui brangiau nei abiem i Tailanda  verysad.gif

Mano įsivaizdavimas apie tai kad atoatogos Tailande bus (sąlyginai) nebrangios, subliuško per pirmas kelias dienas. Suskaičiavus išlaidas pakirto kojas smile.gif. 18 dienų kelionė į Tailandą ir Siem Reap'ą man vienai kainavo 3000 EUR. Ok - naujas skrydis namo vietoj atšaukto kainavo 600, tai čia nenumatytos, bet neišvengiamos išlaidos. Tačiau suma kurią išleidau ten, dvigubai pranoko mano planuotą. O karališka prabanga pasimėgaut tikrai neteko. Viešbučiai nebuvo brangesni nei 20 Eur/nakčiai, normalesniuose (eiliniuose!) restoranuose valgiau kokius 5 kartus, keli masažai, kelios dienos ekskursijos, kelios taksi kelionės...
Dabar žvairuoju į Seišelius/Mauricijų, tai man regis kad su tokia suma išsisukčiau ir ten biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2016 01 05, 21:43)
Mano įsivaizdavimas apie tai kad atoatogos Tailande bus (sąlyginai) nebrangios, subliuško per pirmas kelias dienas. Suskaičiavus išlaidas pakirto kojas smile.gif. 18 dienų kelionė į Tailandą ir Siem Reap'ą man vienai kainavo 3000 EUR. Ok - naujas skrydis namo vietoj atšaukto kainavo 600, tai čia nenumatytos, bet neišvengiamos išlaidos. Tačiau suma kurią išleidau ten, dvigubai pranoko mano planuotą. O karališka prabanga pasimėgaut tikrai neteko. Viešbučiai nebuvo brangesni nei 20 Eur/nakčiai, normalesniuose (eiliniuose!) restoranuose valgiau kokius 5 kartus, keli masažai, kelios dienos ekskursijos, kelios taksi kelionės...
Dabar žvairuoju į Seišelius/Mauricijų, tai man regis kad su tokia suma išsisukčiau ir ten biggrin.gif.

drinks_cheers.gif nera ten taip pigu kaip cia visi isivaizduoja biggrin.gif O jei dar leisies isdurinejamas tai ir knis ant kiekvieno kampo. Realiai eskursijas nusidereti galima 40-50 % principas kaip kokiam Egipte lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2016 01 04, 17:08)
Ten neteko apsinuodyti smile.gif šiaip daug kas sunkesne ar lengvesne forma apsinuodija Tailande, tia visur tas gresia wink.gif

Žinau, buvau, ar verta dėmesio - subjektyvu smile.gif ten nac. parkas, nėra viešbučių, kavibių, pramogų, tik gamta, tad gamtos mylėtojams - super smile.gif siūlau pasižiūrinėti internete, kad susidarytumėt įspūdį. Ten galima pakliūti ir be agentūrų, tiesiog patiems nac. parko namukus užsibookinti ir patiems nuplaukti laivu, yra kursuojantys laivai. Mes plaukėm su sustojimais - išplaukėm iš Trang, tada porą naktų Tarutao, porą naktų Adang, o tada persikėlėm į Lipe.

na taip komentuoti yra labai neprofesionalu. metus laiko gyvename Tailande ir nei karto nebuvo mūsų šeima apsinuodinus nei dauguma sutiktų žmonių. Tailande netgi sakyčiau apsinuodijimai yra retesni nei daugelyje kitų Azijos šalių. Mano patarimas - valgykite ten, kur valgo vietiniai, ypač gatvės maistą. jie maisto perka labai mažai, tik tiek, kiek reikia tam kartui. o va su turistinėm vietom su dideliais šaldytuvais kitas reikalas...
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2016 01 05, 21:43)
Mano įsivaizdavimas apie tai kad atoatogos Tailande bus (sąlyginai) nebrangios, subliuško per pirmas kelias dienas. Suskaičiavus išlaidas pakirto kojas smile.gif

QUOTE(Rykute @ 2016 01 05, 22:14)
drinks_cheers.gif  nera ten taip pigu kaip cia visi isivaizduoja  biggrin.gif  O jei dar leisies isdurinejamas tai ir knis ant kiekvieno kampo. Realiai eskursijas nusidereti galima 40-50 % principas kaip kokiam Egipte  lotuliukas.gif

Sutinku, as jau buvus Tailande, transportas labai brangus tarp salu ir viduje, maistas valgant keliskart per diena irgi susideda ypac mum dviem ir daug valgantiem. Puikiai zinau, kad ten nera pigu. Bet siuntinejau del Maldyvu uzklausas tai mum dviem nuo £6000 kas yra nerealus pinigai, mes ju neturim ir jei turetume butu per skaudu isleisti kelionei, geriau jau depozitui atsidet.
Tailande esu numacius dvigubai mazesne suma, skrydziai, plius minus viebucius uzsisake ir vesimes tam tikra suma su kuria teks suktis.
Atsakyti
QUOTE(Simis @ 2016 01 06, 08:42)
na taip komentuoti yra labai neprofesionalu. metus laiko gyvename Tailande ir nei karto nebuvo mūsų šeima apsinuodinus nei dauguma sutiktų žmonių. Tailande netgi sakyčiau apsinuodijimai yra retesni nei daugelyje kitų Azijos šalių. Mano patarimas - valgykite ten, kur valgo vietiniai, ypač gatvės maistą. jie maisto perka labai mažai, tik tiek, kiek reikia tam kartui. o va su turistinėm vietom su dideliais šaldytuvais kitas reikalas...

Nemažai kas atvykę pirmą kartą 2-4 sav. atostogų apsinuodija, dažniausiai lengvai, atsiperka paviduriavimu, dėl to, kad bakterijos kitos ir tiek, nieko tame blogo. Sunkių formų rečiau pasitaiko. Nuo daug ko tai priklauso - žmogaus imuniteto, skrandžio jautrumo ir t.t. Aš Tailande nesu apsinuodijus, o va Laose - sunkesne forma (farang safe restorane, tai pati kalta smile.gif ).
Apsinuodija žmonės dėl to, kad bijo gatvėje valgyti, o restoranus laiko saugesnėmis vietomis, kas yra visiškai neteisinga, bet daugumai tai sunku suvokti, nes mūsų mentalitetas europietiškas. Tik pabuvus ten ilgiau, supranti, kad gatvėje valgyti saugiau. Pvz. Birmoje esu valgius tokiose vietose, kad Europoje jos net egzistuoti negalėtų, maistas rankomis įdedamas - ir nieko, super skanu ir net vidurių nepaleidžia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carpe diem: 06 sausio 2016 - 12:33
Pirkom bilietus per Qatar nes praejusi karta buvom labai patenkinti ju servisu ir patogumu tai noredami to paties vel sakemes per ten, tik per tiesiogini ju puslapi gaunas brangiau nei paieskojus scyscanner, bet ten reiketu pirkt per agenturas per perdavinetojus. Kokia jusu nuomone del skrydziu per antras rankas?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 01 06, 15:56)
Pirkom bilietus per Qatar nes praejusi karta buvom labai patenkinti ju servisu ir patogumu tai noredami to paties vel sakemes per ten, tik per tiesiogini ju puslapi gaunas brangiau nei paieskojus scyscanner, bet ten reiketu pirkt per agenturas per perdavinetojus. Kokia jusu nuomone del skrydziu per antras rankas?

Scyscanner bilietų neparduoda, o nukreipia į agentūras. O agentūros vėl turi paslėptų mokesčiū arba įdomiu valiutų kursų unsure.gif Arba kreditinės kortelės mokečių. Esu pirkusi ir bendravusi su expedia, kokrečiai USA padaliniu. Viskas gerai, jokių problemų.
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 01 06, 15:56)

Na vat mano situacijoj, kai skrydis buvo atšauktas, agentūra flugladen.de, per kurią pirkau bilietus, įgrūdo man į dantis daug neaiškinus 90 eurų refundą (kai papildomos išlaidos siekė 600) ir nusiplovė rankas. AirChina savo puslapyje neleidžia net claimo per bendrą formą užpildyt, jei bilietą pirkai ne tiesiai iš jų biggrin.gif.
Taigi tikimybė padengti savo nuostolius yra mizernai maža, kai neaiškios atsakomybės. Aš daugiau nepirksiu bilietų per agentūras, tik tiesiai iš avialinijų.
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2016 01 06, 20:59)
Taigi tikimybė padengti savo nuostolius yra mizernai maža, kai neaiškios atsakomybės. Aš daugiau nepirksiu bilietų per agentūras, tik tiesiai iš avialinijų.

Tai vat kazkaip as irgi galvoju geriau sumoket siek tiek brangiau, bet bus ramiau smile.gif

Hellen o jus buvot Bang Tao papludymy, Banana paludymy ar dar kokiuose labiau siaurinuose papludymiuose?
Ir ar imanoma su motoroleriu po pakrantes pavazinet, paieskot nauju papludymiu? Ar dideli ten atstumai?
Gal dar kas Phukete aplanket daugiau papludymiu, kuriuos pakomentuot galetumet?
Kazkaip Patong ir zemiau esantys netraukia del per didelio zmoniu kiekio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 07 sausio 2016 - 11:34

Gal kas galetu patarti, kiek laiko geriausia tureti persedimams skrendant per Stambula ar Helsinki? Kiek ziuriu, vis per mazai atrodo smile.gif
Atsakyti

O gal kas esate skride i Tailanda su Itaka, pradedu galvoti, kad tai bus paprasciau g.gif
Atsakyti