Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas

Helllen jus apkeliavot Phuket, ar verti demesio papludymiai? Neskaitant Patong, nes ten nekokie atsiliepimai, bet juk yra ir kitu? Ar yra kokiu su svariu zydru vandenuku?

Gal dar butu kokiu atsiliepimu apie Phuket papludymius ir vietas? Ar net neverta svarstyti?

Skaiciau vienos keliautojos reportaza tai Layan Beach, Karon Beach, Kata Beach, and Surin Beach isskiria kaip graziausius Phuket papludymius, bet rasytas blogas senokai, tai gal jau nieko ten gero nelike.

Galvoju del Railay bus per daug streso is Lipes keliaut, plius nera tinkamo laiko parplaukt is Railay i oro uosta, tad tektu vel vienai dienai pasilikt Phukete, tai del dvieju triju dienu neverta manau i Railay, nes ilga ir brangi kelione iki Railay, tada is Railay iki Phuket, pasiimt nakti ten kazkur, tada iki oro uosto.

Galvoju gal is Lipes tiesiai i Phuket ir apsistot kazkokiam padoriam viesbuty prie grazaus papludymio ir tada be streso iki oro uosto.

Pasimetus esu g.gif
Atsakyti
http://www.thenappatong.com/

Gyvenau Patong beach ir Karon Beach tai man plezas Karon labiau patiko, be miestelis Patong 4u.gif jei Patong beach tai tik sioje puseje kur viezbucio nuoroda imeciau. Ten aplinkui ir daugiau yra neblogu viezbuciu, iki centrinio surmulio netoli, bet ramesnis kampas. Ir pkezas svaresnis, neuzgrustas vandens mocais. Bet buvau pries kelis metus, o ten viskas keiciasi zaibisku greiciu biggrin.gif

Atsakyti
Ziuriu dabar as tuos Phuket papludymius, na ir eiliniai man jie, tai nezinau pasimetus ka daryt, noris isspaust kazkaip daugiau is Tailando, bet viskas susideda is marsruto brangumo ir laiko. Pasimetus ka daryt.. Ideju gal kokiu?
Is Koh Lipes isvykstam antradieni, kur keliaut iki sestadienio ryto (10.55am) arba vakaro (19.35pm)
Galvoju jei i Railay, nusigaunam antrad vakare, pabunam realiai tik treciad ir ketvirtad, penktadieni reikia i Phuket ir apsistot kazkur vienai nakciai kad spet sestadieniui i oro uosta. Net vakariniui sestad skrydziui neiseina isplaukt sestad is Railay, nes keltas tik popietinis, niekaip nespetume.
Nerimauju del keliones kainos ir patogumo.
Kitas variantas antrad i Phuket, pabunam treciad - sestad ir tada i oro uosta. Bet kiek matau nera ten grozio. Nevilioja bet patogu.
Kokie dar butu variantai? HELP 4u.gif
Atsakyti
Kuo daugiau keliausit tuo daugiau islaidu biggrin.gif na jums spresti ar verta dali keliones praleisti kelyje, ar tiesiog pailseti. O kai daugiau pakekiauji tai supranti, kad stebuklo nera niekur biggrin.gif plezai graziausi Maldyvuose, Havajuose ir Karibuose, Tailande grazus, bet dauguma jau sunaikinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2016 01 05, 16:41)
Kuo daugiau keliausit tuo daugiau islaidu  biggrin.gif  na jums spresti ar verta dali keliones praleisti kelyje, ar tiesiog pailseti. O kai daugiau pakekiauji tai supranti, kad stebuklo nera niekur  biggrin.gif  plezai graziausi Maldyvuose, Havajuose ir Karibuose, Tailande grazus, bet dauguma jau sunaikinti  unsure.gif

Norejom i Maldyvus, bet kad kainos doh.gif Vienam zmogui brangiau nei abiem i Tailanda verysad.gif
Atsakyti
Vai2lka,

Oij koks pažįstamas jauasmas: WHAT TO DO... nes nei taip, nei taip... o nuomuonių tūkstantis ir viena. Kadangi būsit Koh Lipe, turiu nuojautą, kad po to nei Ray Lay, nei kita sala bus wow. Jei neklystu, atskrendate per Phuket. Tai jus pervažiuosite tą salą vistiek. Pervežant jus vaizdą susidarysit, o tada jau spręskit.
Žinokit, man net Koh Pagan nebuvo nei vieno paplūdymio wow blush2.gif Na, gražu, žydras vanduo, palmės - o.k. Nei phi Phi nebuvo wow. nebent Monkeys beach, kai vienos dienos turistai išvažiuoja. kO Koh Line už Koh Pagan turėtų būt gražesnė...
Aš asmeniškai nesitrekčiau i Raylay dėl kelių naktu. Netikiu, kad atpirktų vaizdai. Ramiai keliaučiau į Phuketo salą, pasiimčiau viešbutį vienai nakčiai, o po to bekeliaujant keisčiau vietą. Arba pasilikčiau tame pačiame viešbuty. Nuvažiuosit, gali ir nepatikti vieta, paplūdymys.

Phuket: nemačiau aš ten rojaus, bet buvo neblogai. Patong'as - visko daug, žmonių daug, paplūdymys vidutinis. Karon beach - jei tik dėl beach, aš ten pasilikčiau. Žmonių nėra daug(lapkritį). Kata beach - panašus kaip Karon, tik mažesnis.

Priklauso ko jūs norėsit. Ir iš vis, nukeliaukite iki Koh Lipe, o tada spręskit kur toliau trauksit, kokie jausmai ir norai. Planavom Koh Samui, atsidūrėm Koh Pagan, mat gamtos užsimanėm biggrin.gif
Gal kitos labiau patars. Jei esat kelaivę patys, tai ir dūrus pirštu į bet kurį kampą Tailande lengvai nusigausit.

Dar patarimas: aš buvau pasiruošusi visus apps telefone: viešbyčiai, skrydžiai ir t.t Nusiperkate kortelę su internetu ir ramiai gyvenat smile.gif visada rasit kur apsistoti bent jau 10 km spinduliu. Mokėjom už 1 mėn. 4GB 4g apie 550BHT. Dviems telefonams pakako dviem savaitėm. Pirkom atstovybėje.
Dėl motorolerio: reikalauja paso kaip užstato. Jei apsistosit Phukete Patong, sakykit. nurodysiu vietą, kur vienintelėje nereikalauja paso.

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 01 05, 17:38)
Norejom i Maldyvus, bet kad kainos  doh.gif  Vienam zmogui brangiau nei abiem i Tailanda  verysad.gif

Aham, brangu, nors is uk buna paskutines minutes pasiulymu kartais neblogu biggrin.gif tik va, jei nesinori guleti pleze ir deginti leskas, ar pluduriuot vandenyje tai tikrai neverta schmoll.gif nes ten nera kur keliauti, ten tik poilsis ir dar karta poilsis wub.gif
Atsakyti
Sveiki! Esu naujoke sioje temoje ir labai pasimetus! Laaaabai norim atostogu Tailande. Vyktume vasario gale 2-3 savaitem. Norime labiau poilsines keliones, nes keliausime s dviem dukrytem. Keliones metu vienai bus 3,1men, kitai 1,10men smile.gif Siek tiek bijau, bet jau esam su mazem Gal dar keliaus mano tevai. Niekaip neapsisprendziu, rizikuoti savarankiskai, ar naudotis agenturos paslaugomis. Dar kaip varianta svarstom kelione is Varsuvos tiesiai i Krabi regiona. Gal ji ir rinktumemes, bet siulo daugiausiai 11 nakvyniu. Noretume kiek ilgiau. Niekaip neissirenku viesbucio, kad butu netoli oro uosto ar keliu, kad nenusibostu vienoje vietoje. Jei vyksim su mano tevais, tai su vyru noretume siek tiek pakeliauti. dar domina , kiek mazdaug kainuotu pervezimas is Krabi oro uosto iki viesbucio 35 km atstumu.
Busiu labai dekinga uz patarimus. Sunku susiorganizuoti pirmakart keliaujant i sali, o dar su dvim vaikais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moncyte @ 2016 01 05, 18:21)
Sveiki! Esu naujoke sioje temoje ir labai pasimetus! Laaaabai norim atostogu Tailande. Vyktume vasario gale 2-3 savaitem. Norime labiau poilsines keliones, nes keliausime s dviem dukrytem. Keliones metu vienai bus 3,1men, kitai 1,10men smile.gif Siek tiek bijau, bet jau esam su mazem Gal dar keliaus mano tevai. Niekaip neapsisprendziu, rizikuoti savarankiskai, ar naudotis agenturos paslaugomis. Dar kaip varianta svarstom kelione is Varsuvos tiesiai i Krabi regiona. Gal ji ir rinktumemes, bet siulo daugiausiai 11 nakvyniu. Noretume kiek ilgiau. Niekaip neissirenku viesbucio, kad butu netoli oro uosto ar keliu, kad nenusibostu vienoje vietoje. Jei vyksim su mano tevais, tai su vyru noretume siek tiek pakeliauti. dar domina , kiek mazdaug kainuotu pervezimas is Krabi oro uosto iki viesbucio 35 km atstumu.
Busiu labai dekinga uz patarimus. Sunku susiorganizuoti pirmakart keliaujant i sali, o dar su dvim vaikais smile.gif

As su vaikais rinkciausi kita sali 4u.gif bet norint viskas galima, tik gaila keliones kai jos negali isnaudoti, nes su vaikais teks ziureti maista, gyvenamaja vieta ir realiai nepakeliausit po sali laisvai.

Rinkites gerus viezbucius ir geru plezu mirksiukas.gif
Atsakyti
Nelabai sumastau, kokia tokiu keliones sali pasirinkti. Puikiai tiktu Kanarai, bet jau buve 3 kartus, norisi kazko naujo. Jau susitaikem, kad artimiausius metus laisvai nepakeliausim, o keliauti be vaiku nenorim, negaleciau ilgiau nei savaitei ju palikt. Mastem apie Dominikos respublika, Kuba, bet agenturoje siulo su vaikais Tailanda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moncyte: 05 sausio 2016 - 17:38
QUOTE(Moncyte @ 2016 01 05, 18:37)
Nelabai sumastau, kokia tokiu keliones sali pasirinkti. Puikiai tiktu Kanarai, bet jau buve 3 kartus, norisi kazko naujo. Jau susitaikem, kad artimiausius metus laisvai nepakeliausim, o keliauti be vaiku nenorim, negaleciau ilgiau nei savaitei ju palikt. Mastem apie Dominikos respublika, Kuba, bet agenturoje siulo su vaikais Tailanda.

Galima visur su vaikais keliauti, bet jei baisu keliauti savarankiskai tai pradeti galima nuo lengvesniu kelioniu. Dabar labai fainai i JAE pasiulymu yra.
Mes rinkomes DR, nes geri viezbuciai, vaikams smagus del baseinu ir geru plezu. Maistas sviezias, skanus ir labiau tinkamas vaikams biggrin.gif Mes buvom savarankiskai su maze 1.2 men ir labai patenkinti. Savarankiskai galima labai normaliai pakeliauti. Dar Amerika plati, galima ir su masina, visur lengva keliauti, patogu.

Bet mes savarankiskai keliaujam jau seniai, dabar galeciau ir po azija su maze vaziuot, su metu laiko dar nevaziuociau, nes su vezimuku ten sukoka, o dabar jau mano vaiksto normaliai biggrin.gif

Man net Mexika sakyciau lengviau atrodo nei azija g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 05 sausio 2016 - 18:03

Savarankiskai esame keliave tik salose issinuomave automobili, bet skrisdavome su agentura. Paprasciau atrodydavo, ypac del bagazo ir tiesioginio skrydzio. Bet labai noriu isbandyti keliavima visikai savarankiskai. Prisikaiciau sioje temoje, kad Tailandas tam tinkamas. Tiesa, siuo metu daug keliauti net nenoriu, tikslas pasiekti viesbuti kurorte, megautis grazia jura, grazia gamta, aplankyti kelias netoli esancias salas. Norisi daugiau pasyvaus poilsio su siek tiek egzotikos. Ar per daug uzsibreziau keliaujant su vaikais? Jei kartu keliaus ir mano tevai, tai galesime daugiau kur su vyru pabegti palike juos viesbutyje.
Atsakyti